Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Νέοι βομβαρδισμοί στα σύνορα Συρίας - Τουρκίας

Λίγη ώρα αφότου ο Ερντογάν είχε μιλήσει ακόμα και για πόλεμο

Ένα βλήμα από το συριακό έδαφος έπληξε εκ νέου τουρκικό έδαφος και συγκεκριμένα το χωριό Γιαγλιάνταγι, κοντά στην Αλεξανδρέττα, στην επαρχία Χατάι της νότιας Τουρκίας.

Η Άγκυρα προχώρησε σε αντίποινα πλήττοντας θέσεις στη συριακή επικράτεια, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή υλικές ζημιές.

Το νέο θερμό επεισόδιο μεταξύ Συρίας - Τουρκία έρχεται δύο μόλις ημέρες μετά τη ρίψη ενός όλμου σε τουρκική πόλη από συριακό έδαφος που κόστισε τη ζωή σε πέντε ανθρώπους.

Κρίσιμη συνάντηση Σαμαρά - Μέρκελ στην Αθήνα την Τρίτη

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ

 Στην Αθήνα καταφτάνει την ερχόμενη Τρίτη η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ προκειμένου να έχει συνομιλίες με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τη γερμανική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της γερμανικής κυβέρνησης, Στέφεν Ζάιμπερτ, στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθούν η κατάσταση στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη καθώς και οι διμερείς σχέσεις.

Ο ίδιος αναγνώρισε πως η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για μεταρρυθμίσεις και τόνισε πως το Βερολίνο θέλει να στηρίξει αυτές τις προσπάθειες.

Μήνυση κατά Βενιζέλου-Παπακωνσταντίνου από την Χρυσή Αυγή



Η Χρυσή Αυγή καταθέτει μήνυση κατά Βενιζέλου - Παπακωνσταντίνου και κατά παντός άλλου συνυπαιτίου για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ για την απόκρυψη των στοιχείων της "λίστας Λαγκάρντ". Εάν υπήρχε σοβαρό κράτος στην Ελλάδα οι παραπάνω κύριοι θα βρίσκονταν ήδη στο γραφείο του Ανακριτή.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Πηγή: Χρυσή Αυγή

80 Νέοι εργαζόμενοι στον Δήμο Πολυγύρου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
80 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Πολυγύρου κ. Αστέριου Ζωγράφου και των 80 προσληφθέντων μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (5-10-2012) στο Δημαρχείο Πολυγύρου.

Παρουσία της υπευθύνου του προγράμματος από το Κέντρο Οικογένειας και Παιδιού κας Α. Σούδα και της υπεύθυνης του προγράμματος για τον Δήμο Πολυγύρου κας Β. Τριανταφύλλου ο Δήμαρχος υποδέχτηκε τους εργαζομένους και τους καλωσόρισε στο δυναμικό του Δήμου Πολυγύρου.