Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ο Μπουτάρης θέλει να γνωρίσει τον Μιχαλολιάκο!

«Ας έρθει στη Θεσσαλονίκη ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, να τον γνωρίσω, να δω τι άνθρωπος είναι».

Αυτό φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με το «Βήμα», ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, όταν ρωτήθηκε εάν θα συναντηθεί με τον Νίκο Μιχαλολιάκο, στο πλαίσιο της επίσκεψης των πολιτικών αρχηγών στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

 «Ο κ. Μιχαλολιάκος, ως αρχηγός κόμματος εκλεγμένου στη Βουλή, θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ. Εάν ζητήσει να με συναντήσει, ας έρθει για να καταλάβω τι σόι άνθρωπος είναι», είπε ο δήμαρχος, οι σχέσεις του οποίου, δεν είναι και οι καλύτερες με την Χρυσή Αυγή, αφού πολλές φορές με τις δηλώσεις του, βρέθηκε στο στόχαστρο των στελεχών του κόμματος.

Πηγή: NewPost

Ο Ερντογάν ζητά να γίνεται η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Τουρκία!

Έσφιξαν οι ζέστες και στην τουρκία...
Αν είναι αληθινό αυτό το δημοσίευμα και το άρθρο δεν οφείλεται σε παραπληροφόρηση, τότε ο Ερντογάν χρειάζεται επειγόντως ψυχίατρο...


ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

Σε μία τουλάχιστον ανιστόρητη κίνηση προχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος στη χθεσινή συνάντηση του με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ, ούτε λίγο, ούτε πολύ ζήτησε να ανάβει στην Τουρκία η ολυμπιακή φλόγα γιατί από εκεί ξεκίνησε το έθιμο!

Τα λόγια αυτά του Ερντογάν μετέφερε στους δημοσιογράφους ο υπουργός Αθλητισμού της Τουρκίας, ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι σύμφωνα με την μυθολογία της χώρας του, από εκεί ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες!

Αποπομπή του Νίκου Νικολόπουλου από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας


Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον Βουλευτή Αχαΐας κ. Νίκο Νικολόπουλο.

Παράλληλα, με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ν.Δ. κ. Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην Επιτροπή τον Βουλευτή κ. Νίκο Νικολόπουλο, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής

Πολύγυρος,
03 Αυγούστου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη του Δήμου Νέας Προποντίδας,  διοργανώνει την Έκθεση Χαλκιδική 2012 με θέμα Θάλασσα & Σπορ – Υγραεριοκίνηση - Ενέργεια, κατά το χρονικό διάστημα από 11 έως 12 Αυγούστου 2012 στην προβλήτα των Νέων Μουδανιών.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 11 Αυγούστου και ώρα 20.30, από τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης κο Καράογλου Θεόδωρο,