Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Το βίντεο με τις αποδοκιμασίες κατά του κ. Αντωνακόπουλου στον Πύργο

O κ. Αντωνακόπουλος κατέφυγε στο εσωτερικό της καφετέριας

Οι αποδοκιμασίες των «αγανακτισμένων» πολιτών κατά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ συνεχίζονται σε κάθε νομό και με κάθε τρόπο. Τα τελευταία «θύματα» οι Αθ. Γικόνογλου (Ημαθίας) και Παν. Αντωνακόπουλος (Ηλείας)

Στη Βέροια, άγνωστοι πασάλειψαν με κοπριές το αυτοκίνητό του βουλευτή Αθ. Γικόνογλου που ήταν παρκαρισμένο στο κέντρο της πόλης. Στον Πύργο περίπου 50 άτομα αποδοκίμασαν έντονα το βουλευτή Παν. Αντωνακόπουλο, που κατέφυγε στιο εσωτερικό καφετέριας για να αποφύγει τα χειρότερα. Τελικά έφτασαν στην περιοχή δύο περιπολικά και τον απεγκλώβισαν.

Διαδήλωση αγανάκτησης στην Ιερισσό


Της Ρένας Ακριτίδου

Άμεση ήταν η αντίδραση κατοίκων της βόρειας Χαλκιδικής στην είδηση της υπογραφής από τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) του έργου των Μεταλλευτικών Μεταλλουργικών Εγκαταστάσεων Μεταλλείων Κασσάνδρας Χαλκιδικής της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός ΑΕΜΒΧ» στις 8 Ιουλίου.

«Αντιστεκόμαστε στη λαθραία και καταστροφική χρυσοθηρία» ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης που οργάνωσαν στις 9 Ιουλίου, μετά μουσικής, στην παραλία της Ιερισσού οι Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής. Στη συγκέντρωση μετείχαν εκατοντάδες πολίτες από τη Χαλκιδική, αλλά και αντιπροσωπείες φορέων από τον Έβρο. "Η αδειοδότηση για μας δεν σημαίνει τίποτα, παρά μόνο την επιβεβαίωση ότι οι κυβερνώντες είναι αδίστακτοι.

Εννέα νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην Κομοτηνή


Ρεπορτάζ Μελαχροινή Μαρτίδου

Έσβησε το όνειρο στην ελευθερία, κόπηκε το νήμα της ζωής.

Το Ι.Χ. που τους μετέφερε καρφώθηκε σε πινακίδα της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ 5 χιλιόμετρα πριν την Κομοτηνή

Επί τόπου το ΕΚΑΒ έβγαζε πτώματα γυναικών μικρών παιδιών κι ενηλίκων ανδρών…

Το Αudi Α4 έβγαζε πτώματα λαθρομεταναστών ανθρώπων που νόμισαν ότι η τύχη τους χαμογέλασε αφού πέρασαν τα δύσκολα σύνορα Ελλάδας και Τουρκίας  τα στρατιωτικά μπλόκα και τον έλεγχο της Frontex και πορευόταν με ένα σκούρο μπλε  Ι.Χ. αυτοκίνητο για να ζήσουν τον δικό τους παράδεισο, το δρόμο στην ελευθερία και μια άλλη ζωή που ονειρεύονται.

Γέμισαν με απόβλητα κάποιοι το αυτοκίνητο του βουλευτή Ημαθίας Θ. Γικόνογλου


Γέμισαν με απόβλητα κάποιοι το αυτοκίνητο του βουλευτή Ημαθίας ΠΑΣΟΚ Θ.Γικόνογλου μετά τις 12 το βράδυ στο κέντρο της Βέροιας…

Ο βουλευτής παραβρέθηκε σε μια σύσκεψη με τους αγρότες στο Μακροχώρι και πάρκαρε το αυτοκίνητο του στην οδό Μ.Αλεξάνδρου η να πάει σπίτι του η να πάει για κανένα ποτό,περαστικοί είδαν το αυτοκίνητο του βουλευτή πνιγμένο στα απόβλητα.

Η τραγωδία στη Ναυτική βάση της Κύπρου (Video)



Φονικές εκρήξεις σε βάση της Κύπρου


Τραγωδία στην Εθνική Φρουρά, στο Ζύγι Λεμεσού


Κρανίου τόπο θυμίζει η ναυτική βάση "Ευάγγελος Φλωράκης" στο Ζύγι της Κύπρου, έπειτα από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Εκτός από τον αριθμό των νεκρών που, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ανέρχονται σε τουλάχιστον 15 και τους δεκάδες τραυματίες (τουλάχιστον 35) μεταδίδεται ότι οι εγκαταστάσεις στη ναυτική βάση "Ευάγγελος Φλωράκης" του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο έχουν καταστραφεί σε ποσοστό 80%.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η καταστροφή προκλήθηκε, όταν φωτιά που είχε ξεσπάσει κοντά στη ναυτική βάση έφτασε σε δύο δεσμευμένα κοντέινερ, στα οποία ήταν αποθηκευμένη μεγάλη ποσότητα πυρίτιδας. Μετά την ανάφλεξη των εμπορευματοκιβωτίων ακολούθησαν μεγάλες εκρήξεις.

Όλγα Ρενταρή: «Ήταν σοκ. Ηλικιωμένοι με έβριζαν και μου πέταγαν πέτρες, γιαούρτια και αυγά»


Δύο φορές σε διάστημα μιας εβδομάδας έπεσε θύμα επιθέσεων "αγανακτισμένων" η βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Όλγα Ρενταρή, η οποία εκλέγεται για πρώτη φορά - γράφει σήμερα ο Ν. Χασαπόπουλος στο «Βήμα της Κυριακής».

Από την ημέρα που ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο η κυρία Ρενταρή δεν έχει πάει στην εκλογική της περιφέρεια. Οι κόρες της είναι αυτές που ανησύχησαν περισσότερο και την προέτρεψαν να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, να προσέχει πλέον πού πάει και σε ποιες εκδηλώσεις συμμετέχει.

Η ίδια μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής» δηλώνει ιδιαίτερα σοκαρισμένη και συγκλονισμένη: «Τα παιδιά μου, η Μυρτώ, 25 χρόνων και η Ιόλη, 23 χρόνων, έγιναν τώρα με αυτές τις καταστάσεις η… μαμά μου» τονίζει χαρακτηριστικά και αφηγείται τη στιγμή της επίθεσης...»