Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Διεθνές ενδιαφέρον για τους Έλληνες "αγανακτισμένους"


Το πανό στο Σύνταγμα που κρατούσαν οι Έλληνες «Αγανακτισμένοι» με το σύνθημα «Είμαστε ξύπνιοι. Τι ώρα είναι; Ώρα να φύγουν» έκανε το γύρο του κόσμου στα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.

Αυτό ήταν το σύνθημα που επέλεξε και προέταξε η μεγάλης κυκλοφορίας ισπανική εφημερίδα El Pais αναφερόμενη στο κίνημα των “αγανακτισμένων” στην Ελλάδα σχολιάζοντας μάλιστα πως “το κίνημα 15Μ πέρασε τα σύνορα” 

«Χιλιάδες διαδηλωτές, όλων των ηλικιών, συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις την Τετάρτη Σύνταγμα για να καταγγείλουν τα μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης” μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Μακάβριο εύρημα στη λίμνη Κορώνεια


Βρέθηκε πτώμα άγνωστου άνδρα

Πτώμα άγνωστου άνδρα -κατασπαραγμένο από σαρκοφάγα ζώα και σε κατάσταση προχωρημένης σήψης- βρέθηκε στις όχθες της λίμνης Κορώνειας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Θεσσαλονίκης, Ελένη Ζαγγελίδου, το πτώμα ανήκει σε άνδρα ηλικίας περίπου 50 χρονών και ύψος περί τα 1,90 μέτρα. Κατά την νεκροψία-νεκροτομή δεν βρέθηκαν κακώσεις στο σκελετό, ενώ εκτιμάται ότι ο θάνατός του προήλθε πριν από περίπου ένα μήνα.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, διερχόμενος πολίτης εντόπισε την Τρίτη στις όχθες της λίμνης Κορώνειας ανθρώπινα μέλη, τα οποία περισυλλέγησαν από αστυνομικούς που ενημερώθηκαν για το μακάβριο εύρημα.

Δελτίιο Τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής


Δελτίο Τύπου

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Χαλκιδικής διοργανώνει ανοιχτή διαδικασία διαβούλευσης με την κοινωνία την Κυριακή 29 Μαίου ώρα 11.00π.μ. στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Μουδανιών με θέμα :

« Δημόσια διοίκηση και αυτοδιοίκηση με ευνομία και δικαιοσύνη»

Από το Γραφείο Τύπου

Ημερίδα Υγείας από τον Σύλλογο Απανταχού Ταξιαρχιωτών

κλικ για μεγέθυνση

Δελτίο Τύπου Επιμελητηρίου Χαλκιδικής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 26 Μαΐου, θα επισκεφτεί την Χαλκιδική αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου της Σερβίας και του Δήμου Cuckarica Βελιγραδίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

09:00 Αναχώρηση από το ξενοδοχείο
09:30 Επίσκεψη στο Δημαρχείο Νέας Προποντίδας
10:00 Επίσκεψη στο Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών & Εργαλείων Δήμου Προποντίδας 
10:30 Αναχώρηση για Πολύγυρο
11:00 Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πολυγύρου
11:30 Επίσκεψη στο Δημαρχείο Πολυγύρου
12:00 Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής Επαφές με επιχειρηματίες.

Δελτίο Τύπου ΝΟΔΕ Ν.Δ. Χαλκιδικής - Συνεδρίαση ΝΟΔΕ στην Κασσάνδρα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΝΟΔΕ ΝΔ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

Η ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Χαλκιδικής θα συνεδριάσει την Πέμπτη 26/05/2011 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Κασσάνδρας, στην Κασσανδρεία, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα εξής θέματα:

1.    Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις – ΖΑΠΠΕΙΟ ΙΙ.

2.    Επίσκεψη κ. Καράογλου Θεόδωρου, Αναπλ. Γραμ. Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης το Σάββατο 28/05/2011 στη Χαλκιδική.