Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

1993: Ο Καραμανλής ενημέρωνε τις ΗΠΑ για Μητσοτάκη


«H κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ανεπαρκής» και «το υπουργικό συμβούλιο απλώς δεν ξέρει τι κάνει», διαπίστωνε τον Ιούνιο του 1993 ο τότε βουλευτής Θεσσαλονίκης Κώστας Καραμανλής κατά τη συνομιλία του με τον υπαρχηγό της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα Τζιμ Γουίλιαμς.

Η συγκεκριμένη συνομιλία περιγράφεται σε εμπιστευτικό τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας προς τον τότε υπουργό Εξωτερικών Γουόρεν Κρίστοφερ, το οποίο δημοσιεύει η εφημερίδα «Έθνος».

Ανακοίνωση της ΜΑΚΙ σχετικά με τις δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας για τις αλλαγές στα σχολεία


Μαθητική Ανεξάρτητη Κίνηση (ΜΑΚΙ)


Αθήνα, 8 Αυγούστου 2010

Δελτίο Τύπου

Τις προηγούμενες ημέρες γίναμε δέκτες μιας ακόμη δήλωσης της Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων σχετικά με τις επερχόμενες αλλαγές στα σχολεία. Για ακόμη μία φορά η κα. Διαμαντοπούλου επικεντρώθηκε σε νούμερα και αριθμούς αγνοώντας την ουσία.

ΝΙΚΗ Πολυγύρου: Υπέγραψαν δύο Χαλκιδικιώτες


Ακόμα δύο ποδοσφαιριστές από τη Χαλκιδική, υπέγραψαν στη ΝΙΚΗ Πολυγύρου. Πρόκειται για το Χριστόφορο Καραγκιοζίδη και τον Άγγελο Βαρβαριώτη, ποδοσφαιριστές που με αυτή τη μεταγραφή κάνουν το παραπάνω βήμα στην καριέρα τους.


Ο 22χρονος Χριστόφορος Καραγκιοζίδης κατάγεται από την Όλυνθο και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Πέρυσι αγωνίστηκε στο Διαγόρα Νέων Πλαγίων, ενώ πιο πριν είχε βοηθήσει τη Δόξα Καλυβών στην Α' Κατηγορια Χαλκιδικής.