Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Πόλεμος ανακοινώσεων για την κηδεία του Νικόλαου Ντερτιλή (φωτό)

 Κηδεύτηκε από το Α' Νεκροταφείο ο Νικόλαος Ντερτιλής που είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία του φοιτητή Μυρογιάννη, στα γεγονότα του Πολυτεχνείου, με «πόλεμο» ανακοινώσεων να ακολουθεί μετά τα προκλητικά συνθήματα που ακούστηκαν και τις μπαλωθιές που οδήγησαν σε μία προσαγωγή 22χρονου.

Η Δημοκρατική Αριστερά, σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν στο Α' Νεκροταφείο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι  «η Χρυσή Αυγή συνεπικουρούμενη από ένα μητροπολίτη - κήρυκα του μίσους - μετέτρεψαν την κηδεία Ντερτιλή σε εκδήλωση κατά της δημοκρατίας και σε σύναξη από χουντικά κατάλοιπα».

Η Χρυσή Αυγή απάντησε με τη σειρά της, επίσης σε οξείς τόνους, λέγοντας ότι «η Δημοκρατική Αριστερά απέδειξε για ακόμη μια φορά πως δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο, καθώς δεν σεβάστηκε τη μνήμη ενός παρασημοφορημένου στρατηγού, του Νικολάου Ντερτιλή, ο οποίος παρέμεινε δεσμώτης για 38 χρόνια».

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Βασίλης Καπερνάρος!

Σε ιατρικό κέντρο των Αθηνών μεταφέρθηκε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος.

Ο κ. Καπερνάρος έσπασε το δάχτυλό του στη διάρκεια της συνεδρίασης της προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ. Συγκεκριμένα, όταν ο κ. Μαρκογιαννάκης ανακοίνωσε τη λήξη της συνεδρίασης της Επιτροπής ο κ. Καπερνάρος νευρίασε και άρχισε να χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι, ζητώντας περισσότερο χρόνο. Χτύπημα στο χτύπημα, δεν άργησε το κακό να γίνει...

Λάρισα: Συνεχίζεται ο «κλεφτοπόλεμος» αγροτών και αστυνομίας στον κόμβο της Νίκαιας

Συνεχίστηκε το μεσημέρι ο «κλεφτοπόλεμος», μεταξύ των αγροτών και της αστυνομίας, στον κόμβο της Νίκαιας.

Για μία ακόμη φορά, οι αγρότες επιχείρησαν «καταδρομική» κίνηση χρησιμοποιώντας και την μέθοδο του αντιπερισπασμού, προκειμένου να μπορέσουν να φθάσουν στο οδόστρωμα της ΠΑΘΕ πεζοί.

Ωστόσο, το εγχείρημα απέτυχε, καθώς οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τους σταμάτησαν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικροένταση και να γίνει περιορισμένη χρήση δακρυγόνων.