Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Χωρίς τραυματίες ο εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας κοντά στο Λιανοκλάδι

Επιβατική αμαξοστοιχία Intercity 55, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα, εκτροχιάσθηκε μεταξύ των σταθμών Καρυάς και Στύρφακας, λίγο πριν το Λιανοκλάδι, όταν έπεσε σε αγελάδα, που βρισκόταν επάνω στη γραμμή.

Οι αρμόδιοι του ΟΣΕ στο Λιανοκλάδι διαβεβαίωσαν ότι μεταξύ των επιβατών δεν υπάρχουν τραυματίες.

Τα συνεργεία του Οργανισμού κατευθύνονται στο σημείο του εκτροχιασμού για να παραλάβουν τους επιβάτες, οι οποίοι θα μεταφερθούν στον Δομοκό και από εκεί με λεωφορεία στο Λιανοκλάδι.

Δεκαοχτώ χρόνια από τη νύχτα των Ιμίων - Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι


Γράφει ο Γιάννης Κοκκινίδης


Σαν σήμερα, πριν από 18 χρόνια η κυβέρνηση Σημίτη ξήλωσε το σύμβολο της εθνικής μας κυριαρχίας στα Ίμια και οι χειρισμοί του τότε ΚΥΣΕΑ προκαλούν ακόμα και σήμερα θλίψη, απογοήτευση και οργή...

Το τελικό σχέδιο της Άγκυρας τέθηκε σε εφαρμογή το απόγευμα της 29 Ιανουαρίου 1996.

Λίγα 24ωρα πριν από την κορύφωση της κρίσης, οι Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες, είχαν στα χέρια τους το περιεχόμενο μιας συνομιλίας του τότε αρχηγού του Τουρκικού ΓΕΝ ναυάρχου Ερκαγια, ο οποίος ανέφερε ότι η ιστορία των «γκρίζων ζωνών ήταν δικό του παιδί».

Συνελήφθη ανήλικος για κλοπή σε ναό της Ελασσόνας

«Χειροπέδες» και στους γονείς του για παραμέληση εποπτείας

Ένας ανήλικος Αλβανός συνελήφθη την Παρασκευή στην Ελασσόνα, καθώς επιχείρησε να κλέψει χρήματα από τον ιερό ναό του Αγίου Αρσενίου.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης τις τελευταίες ημέρες είχε μπει στο ναό και άλλες φορές και είχε αφαιρέσει άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.