Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση Δήμου Πολυγύρου για μονοδρόμηση οδού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται ότι από την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012, μονοδρομείται η οδός Ηροφίλου (η κάθετη οδός δίπλα στον Άγιο Χαράλαμπο) σε υλοποίηση παλαιότερης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου, επιτρέποντας μόνο την άνοδο των οχημάτων (από την οδό Ασκληπιού προς την οδό Ιπποκράτους).

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Πολυγύρου

Χρυσή Αυγή: Δεν θα περάσει το ξεπούλημα της χώρας!

Ακόμα και αν περάσουν οριακά τα μέτρα από τη βουλή δεν πρόκειται ποτέ να εφαρμοστούν.

Η συγκυβέρνηση του ξεπουλήματος καταρρέει και τα θλιβερά κομματίδια που την αποτελούν, φυλλορροούν.

Η υποδούλωση της χώρας στους τοκογλύφους πιστωτές και το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου δεν θα περάσουν.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Σε περικύκλωση της Βουλής καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Την αναγκαιότητα να μην περάσουν τα νέα μέτρα από τη Βουλή επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τους εργαζόμενους να περικυκλώσουν το Κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

 «Ο άγρια ταξικός, προϋπολογισμός του 2013 και το νέο πακέτο μέτρων δεν πρέπει να περάσουν, διότι μετατρέπουν τη χώρα σε οικονομική και κοινωνική «έρημο», «βιάζουν» τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια των πολιτών και αφαιρούν την ελπίδα από το λαό», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

«Τα μέτρα των 11 δισ. του προϋπολογισμού του 2013 και το συνολικό «πακέτο» του μεσοπρόθεσμου προγράμματος για την περίοδο 2013-2016, ύψους 18,9 δισ. ευρώ, «στάζουν αίμα», «ακρωτηριάζουν» μισθούς και συντάξεις,

Κιουτσούκης σε Γεωργιάδη: Τα καλσόν να προσέχετε! (Βίντεο)



 Σκληρή κόντρα μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Νίκου Κιουτσούκη ξέσπασε σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΑΝΤ1 με αφορμή τα νέα μέτρα που ψηφίζονται την Τετάρτη στη Βουλή.

Αφορμή για τον άγριο καυγά στάθηκε η δήλωση του κ. Γεωργιάδη ότι «δεν είναι υπό εκβιασμό η κυβέρνηση Σαμαρά, έκανε σκληρή διαπραγμάτευση».

Η απάντηση του γενικού γραμματέα της ΓΣΕΕ ήταν άμεση. «Τα καλσόν να προσέχετε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κιουτσούκης, προκαλώντας την οργή του βουλευτή της ΝΔ.

Έφυγε από την ζωή ο Μητροπολίτης Μαρωνείας Δαμασκηνός


Την τελευταία του πνοή άφησε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Δαμασκηνός σε ηλικία 93 ετών.

Τις τελευταίες ημέρες η από χρόνια κλονισμένη υγεία του είχε παρουσιάσει μεγάλη επιδείνωση και χρειάστηκε να εισαχθεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο. Μάλιστα, την τελευταία εβδομάδα νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιεράρχης είχε εκφράσει την επιθυμία να ταφεί στον περίβολο του Ιερού Καθεδρικού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, τον οποίο είχε ανεγείρει ο ίδιος με πολλούς κόπους και προσπάθειες.

Μάρκος Μπόλαρης: "Για τη σωτηρία της πατρίδας..."

Αυστηρότατη κριτική στο κυβερνητικό έργο, αλλά και στις προεκλογικές δεσμεύσεις του Αντώνη Σαμαρά, ασκεί μέσω Facebook, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μάρκος Μπόλαρης

Μετά από διπλές εκλογές, που προκλήθηκαν από τον κ. Σαμαρά, Μάϊο και Ιούνιο.
Αντί για τα πομπώδη Ζάππεια I, II, III.
Αντί για τα ισοδύναμα μέτρα του Ιουνίου.
Αντί για τα 18.5 δις ευρώ από τη διαφθορά στο δημόσιο.
Αντί για την κωδικό-κωδικό εξοικονόμηση από τη σπατάλη.
Αντί για το τρένο της ανάπτυξης που θα ξεκινούσε σε 50 ημέρες.
Αντί για την σκληρή επαναδιαπραγμάτευση στην Ευρώπη με τους δανειστές.

Νάμαστε...στο Ζάππειο Zero:

• Μηδενικό κυβερνητικό έργο 4,5 μήνες.

«Η κρίση ονομάζεται δημοκρατία»

κλικ για μεγέθυνση

Αγνωστος νεολιθικός οικισμός στο φως

Πολύ σημαντικά ευρήματα της προϊστορικής περιόδου συνθέτουν το προφίλ ενός άγνωστου στο ευρύ κοινό νεολιθικού οικισμού, ο οποίος εντοπίστηκε πολύ κοντά στον κόμβο Μικροθηβών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γλυκερία Υδραίου

Ο συγκεκριμένος οικισμός, που χρονολογείται κυρίως στην μέση νεολιθική περίοδο, 5.800-5.400 π.Χ., και είναι κηρυγμένος αρχαιολογικός χώρος, βρίσκεται στην Μαγούλα Μπελίτσι, διακόσια περίπου μέτρα δυτικά από την εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης και τον κόμβο των Μικροθηβών και εκτιμάται ότι καταλαμβάνει έκταση 25 περίπου στρεμμάτων.

Οι υπάρχουσες ενδείξεις μαρτυρούν την ύπαρξη ανθρώπινης παρουσίας κατά την Μέση Νεολιθική Περίοδο, κατά την διάρκεια της οποίας, θα πρέπει να υπήρχε ένας πλήρως οργανωμένος νεολιθικός οικισμός, ενώ η κατοίκηση του χώρου εκτιμάται ότι συνεχίστηκε και στην Νεότερη Νεολιθική Περίοδο.