Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Eπίθεση με καδρόνια δέχθηκε ο Πάνος Καμμένος στo Kερατσίνι (Video)

Φυγαδεύτηκε με ματωμένη μύτη

Θύμα επίθεσης έπεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Κερατσίνι, στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Οπως έγινε γνωστό, ο Πάνος Καμμένος δέχτηκε αρχικά φραστική επίθεση και μετά προπηλακίστηκε από νεαρούς συγκεντρωμένους στο Κερατσίνι, για να φυγαδευθεί τελικά με μοτοσυκλέτα συνεργάτη του.

«Φασίστες, κουφάλες πολιτικοί, πουλημένα τομάρια, μαλ...ες», ακούστηκε από μερίδα του συγκεντρωμένου πλήθους που κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

Πέθανε σε ηλικία 72 ετών ο ηθοποιός Μιχάλης Γιαννάτος

Συμμετείχε σε δεκάδες ξένες παραγωγές και σε πολλές ταινίες του Θ. Αγγελόπουλου

Ζουμπουλάκης Γιάννης

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Τρίτης ο ηθοποιός Μιχάλης Γιαννάτος. Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1941 και το 1965 πήγε στη Δραματική Σχολή του Ντίνου Δημόπουλου.

Οταν στα μέσα του 2000 είχα μιλήσει στον Μιχάλη Γιαννάτο για την πορεία του στο σινεμά και του ζήτησα να μου πει ποιες ταινίες ξεχωρίζει, ο ηθοποιός που πέθανε σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου είχε απαντήσει ως εξής: «Του Θόδωρου Αγγελόπουλου. Από το '81 και μετά, από τον "Μεγαλέξανδρο" δηλαδή, έχω παίξει σε όλες τις ταινίες του. Ο Θόδωρος με καλεί πάντα. Με θέλει. Δικτάτορας στη δουλειά του αλλά για το καλό.»

Δεν ήταν ο μόνος σκηνοθέτης που ζητούσε τον Γιαννάτο. Χάρη στην ικανότητά του με τις ξένες γλώσσες, ο Μ. Γιαννάτος ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στις ξένες παραγωγές που γυρίζονταν στην Ελλάδα. Ο ίδιος αναφερόταν με υπερηφάνεια σε αυτό το γεγονός.

Δήλωση Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου

"Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα την δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι και διαψεύδει κάθε εμπλοκή του κόμματος. Όλα τα πολιτικά κόμματα οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην δημιουργούν εμφυλιοπολεμικό κλίμα, δίνοντας πολιτικό χαρακτήρα σε ένα τραγικό συμβάν".

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος

Πηγή: Χρυσή Αυγή

Θεσσαλονίκη: Σε αργία ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Τσαμασλής και ο περιφερειακός σύμβουλος Δ. Ψωμιάδης

Την 1η Οκτωβρίου ξεκινά η δίκη για το θέμα της κατασκευής του δρόμου Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου

Σε αργία τέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τσαμασλής και ο περιφερειακός σύμβουλος Διονύσης Ψωμιάδης για το θέμα του δρόμου Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου.

Η σχετική απόφαση του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, Αθανασίου Καρούντζου, επιδόθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας ανέθεσε την άσκηση των αρμοδιοτήτων του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης στον Θεοφάνη Παπά.

Ενα τηλεφώνημα «έφερε» τον δράστη στο σημείο της δολοφονίας στο Κερατσίνι

Λίγα λουλούδια αφημένα το πρωί της Τετάρτης στον τόπο δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Στον εισαγγελέα Πειραιά οδηγείται ο 45χρονος Γ.Ρ. που ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης κατά του 34χρονου Παύλου Φύσσα, μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από άτομα που συμμετείχαν στο επεισόδιο με το θύμα, προκειμένου να μεταβεί στην περιοχή.

Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, κατά την προανάκριση, ο συλληφθείς παραδέχθηκε ότι ανήκει ιδεολογικά στη Χρυσή Αυγή, σύμφωνα και με μαρτυρικές καταθέσεις.

Ασπροβάλτα: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε αγελάδα!


Ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα - Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος της Ασπροβάλτας - Ο ένστολος σκότωσε το ζώο επειδή δεν... απομακρυνόταν από το οδόστρωμα

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή αστυνομικό της τροχαίας Ασπροβάλτας σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Εγνατία οδό.

Όλα ξεκίνησαν όταν σημειώθηκε τροχαίο στο οποίο «ενεπλάκη» μια αγελάδα στο ύψος της Ασπροβάλτας.

Στο σημείο έφτασε περιπολικό της τροχαίας για να διευθετήσει την κυκλοφορία. Όταν, λοιπόν, ο εν λόγω αστυνομικός διαπίστωσε ότι το ζώο δεν «συνεργαζόταν» για να απομακρυνθεί από το οδόστρωμα προκειμένου να αποκατασταθεί η κίνηση των οχημάτων,