Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Άννα Μπιθικώτση - Όταν οι "Ηχηρές σιωπές του έρωτα" γίνονται τραγούδι στην Κρήτη

κλικ για μεγέθυνση
Έχω τη χαρά και τη τιμή μαζί με τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Νομού Ηρακλείου, να προσκαλέσω όλους σας, τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:30, στην αίθουσα Brillant του ξενοδοχείου Lato Boutique και αντίστοιχα έχω την ίδια χαρά και τιμή μαζί με το Λύκειο Ελληνίδων Ρεθύμνης τη Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του, να έρθετε να παρακολουθήσετε όσοι το επιθυμείτε και διαμένετε στο νησί, τη μουσική αυτή παράσταση στην οποία η πεζογραφία και η ποίηση συναντούν το λυρισμό και τα ερωτικά τραγούδια του Γρηγόρη Μπιθικώτση το συναίσθημα.

Ο σκοπός ιερός !

Δωρεάν ΤΕΣΤ ΠΑΠ σε απομακρυσμένα χωριά του Δήμου Πολυγύρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωρεάν ΤΕΣΤ ΠΑΠ σε απομακρυσμένα χωριά του Δήμου Πολυγύρου

Συνεχίζεται το πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ προληπτικού ελέγχου για το καρκίνο του τραχήλου της  μήτρας σε απομακρυσμένα χωριά του δήμου Πολυγύρου. Μετά την εξέταση γυναικών στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων, σε τεστ Παπανικολάου θα υποβληθούν από μαίες του Κέντρου Υγείας Παλαιοχωρίου γυναίκες στο Παλαιόκαστρο στις 10 Φεβρουαρίου, στον Άγιο Πρόδρομο στις 18 Φεβρουαρίου και στα Πλανά στις 24 Φεβρουαρίου 2014.

Η εξέταση θα γίνεται από τις 9.00 το πρωί έως τις 13.00 στο αγροτικό ιατρείο του κάθε τοπικού διαμερίσματος.

Βράβευση εκπαιδευτικού από τον Δήμο Πολυγύρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βράβευση εκπαιδευτικού από τον Δήμο Πολυγύρου

Την εκπαιδευτικό του Δημοτικού Σχολείου Ζερβοχορίων, Μελαχροινή Παπαρδέλη, που διακρίθηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο στο πλαίσιο του προγράμματος e-Twinning και απέσπασε το βραβείο Mevlana Prize για τη διαπολιτισμική κατανόηση θα τιμήσει ο Δήμαρχος Πολυγύρου, κ. Αστέριος Ζωγράφος, αύριο Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014, στις 2.00 μ.μ., κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Πολυγύρου.

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Πολυγύρου

Γιώργος Πιπερόπουλος: Ας μιλήσουμε ανοιχτά για την «ιντερνετομανία»

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Με αφορμή την μεγάλη της θρησκείας και των επιστημών γιορτή των τριών Ιεραρχών, «φωστήρων» της Θεολογίας και των Γραμμάτων, καλώ την προσοχή σας στο θέμα της υψηλής τεχνολογίας και της ψηφιακής πληροφορικής που συχνά μεταλλάσσεται σε παρά-πληροφόρηση.

Δεν προτίθεμαι σήμερα να δαιμονοποιήσω την υψηλή τεχνολογία ούτε και να «τρομάξω» τους αναγνώστες γονείς αλλά μάλλον να ενεργοποιήσω την προσοχή τους στους κινδύνους, ουδέν καλόν αμιγές κακού, των κομπιούτερ και μαζί τους DVD και CD τα οποία σε έγχρωμες οθόνες εντυπωσιακών και ταχυτάτων απεικονίσεων της ψηφιακής τεχνολογίας και αναμεταδόσεως μηνυμάτων θέλγουν και βοηθούν τους ειδικούς αλλά, αλλοίμονο, μπορεί και να εμπλέξουν σε “περιπέτειες” συνανθρώπους μας και των δύο φύλων και ιδιαίτερα παιδιά που διανύουν την εφηβική ηλικία.

3ο Σεμινάριο Συλλόγου Μεσιτών Χαλκιδικής

Πολύγυρος 30/ 01/ 2014

Θέμα :  Διοργάνωση 3ου σεμιναρίου στον ΠΟΛΥΓΥΡΟ (ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ) & ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2014

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θεωρώντας επιβεβλημένη την συνεχή επιμόρφωση των μελών του συλλόγου μας, διοργανώνουμε και υλοποιούμε ένα ακόμη εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την νέα φορολογική διαδικασία που πρέπει να ακολουθούμε στα γραφεία μας.

Ως εισηγητής του σεμιναρίου θα παραβρεθεί ο Κος ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΠΟΦΕΕ ) , ο οποίος  έχει εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία.