Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ζητούνται... εθελοντές κατάσκοποι με γνώση Ελληνικών στη FYROM

Η Υπηρεσία Πληροφοριών της FYROM, με αγγελία της στον επίσημο ιστότοπο της, αναζητά... εθελοντές(!) κατασκόπους, οι οποίοι μεταξύ άλλων, καλό είναι να γνωρίζουν και την ελληνική γλώσσα.

Στην αγγελία αναγράφεται ότι η Υπηρεσία Πληροφοριών ζητά πέντε εθελοντές οι οποίοι επιθυμούν να εργαστούν στην υπηρεσία για διάστημα έξι μηνών.

Στις προϋποθέσεις για τους μελλοντικούς εθελοντές, αναφέρεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι πτυχιούχοι είτε νομικής, είτε πολιτικών επιστημών, είτε ηλεκτρονικών υπολογιστών είτε οικονομικών σπουδών, είτε να γνωρίζουν ασιατικές γλώσσες ή την ελληνική γλώσσα.

Πρωτοφανής επίθεση Spiegel σε Μέρκελ: Καταστρέφει την Ευρώπη

Επίθεση κατά της τακτικής της καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, εξαπολύει το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel», το οποίο δεν διστάζει να παρομοιάσει την σημερική Ευρώπη με την Δημοκρατία της Βαϊμάρης.

«Η Μέρκελ και η εφημερίδα Bild καλλιεργούν ένα κλίμα στον μέσο Γερμανό πως πρέπει να πάρει πίσω τα χρήματά του. Πρώτον αυτό είναι λάθος και δεύτερον διακυβεύονται πολλά περισσότερα. Αν οι Γερμανοί στρέψουν την πλάτη τους στην Ευρώπη απειλείται η Δημοκρατία» γράφει χαρακτηριστικά ο Γερμανός δημοσιογράφος Γιάκομπ Αουγκστέιν.

«Ένας οδηγός οδηγεί στην εθνική οδό και ακούει στο ραδιόφωνο πως κάποιος οδηγεί αντίθετα στο ρεύμα. Τότε αυτός αναφωνεί «Τί ένας; αυτοί είναι δεκάδες» Η Μέρκελ είναι αυτός ο οδηγός. Και η πολιτική της, το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας».

Δήλωση του Αντώνη Σαμαρά μετά τη συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής, είχε, σήμερα, συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρα. Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την Ευρωπαϊκή μας προοπτική τη ζητάει, τη θέλει ο ίδιος ο Ελληνικός λαός. Δηλαδή, ευρώ.
Και, ασφαλώς, τροποποίηση του προγράμματος.

Όπως όλοι ξέρουμε, όπως δηλώναμε προεκλογικά -δήλωσα και χθες και σήμερα- γίνεται μόνο με επαναδιαπραγμάτευση.

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πολυγύρου

Με πέντε (5) θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου, την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012, στις 14.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Πολυγύρου.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Καθορισμός ειδικοτήτων των τριάντα (30) θέσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα έναντι των σαράντα εννέα (49) που είχαν ζητηθεί με την υπ' αριθ. 12/2012 απόφαση του Δ.Σ. (εισηγητής: κ. Βορδός Χρ.).

2. Εκλογή εκπροσώπου του Δήμου Πολυγύρου για τη συμμετοχή στο Σύνδεσμο Φορέων Διαχ/σης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας (εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

Τελικά αποτελέσματα επικρατείας των επαναληπτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου

κλικ για μεγέθυνση

Απίστευτο: Η Κανέλλη είναι ξαδέρφη με τη γυναίκα του Μιχαλολιάκου!

Η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής Β’ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια είναι ξαδέρφη της Λιάνας Κανέλλη! Κι όμως, το αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Ιόνιο FM», σημειώνοντας μάλιστα ότι σε μικρότερη ηλικία έκαναν και παρέα!

«Με τη Λιάνα Κανέλλη κάναμε αναγκαστικά παρέα σε μικρότερες ηλικίες γιατί είναι μακρινή συγγενής μου. Είμαστε μακρινά ξαδέρφια. Όταν ήμασταν παιδιά παίζαμε στην άμμο στην παραλία στη Βουλιαγμένη στην άμμο με την αδερφή της, τον πατέρας της και τη μητέρα. Προέρχεται από ένα μεγαλοαστικό περιβάλλον και όλα αυτά που λέει είναι παραμύθια» σημείωσε χαρακτηριστικά η σύζυγός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Τούρκοι(;) χάκαραν τὴν ἰστοσελίδα τῆς Μητροπόλεως Κονίτσης.

Τούρκοι  πιθανότατα χάκερς, επιτέθηκαν στὴν ἰστοσελίδα τῆς Μητροπόλεως Κονίτσης καὶ ἀνήρτησαν εἰκόνα μὲ τὸν προεδρο τῆς Χρυσῆς Αὐγὴς ποῦ τὸν ὀνομάζουν «φύρερ» καθώς καὶ κείμενο στὸ ὁποῖο λένε περίπου τὰ ἑξῆς: «Οἱ πωλήσεις τῶν ἀγροτεμαχίων ἄρχισαν στὴν Ἑλλάδα. Ἐνοικιάσεις, ἰδιοκτησίες γιὰ πωλήσῃ. Στὴν Ἀθῆνα ὁ «Φύρερ» ἡγέτης τοῦ κόμματος, μὲ τὸ παρατσούκλι Χρυσῆ Αὐγή, θέλει τή Σμύρνη νὰ ἐνταχθεῖ στὴν Ἑλλάδα, θέλει τὴν Κωνσταντινούπολη καὶ τή Μαύρη Θάλασσα.»

Μιλάνε ἀκόμη γιὰ τή Θεσσαλονίκη ἡ ὁποία «θὰ πουληθεῖ σὲ χονδρικὴ τιμή!»
Σίγουρα ἡ συγκεκριμένη κινήση ἐξυπηρετεῖ σκοπιμότητες...
Δεῖτε ΕΔΩ τὴν ἰστοσελίδα τῆς Μητροπόλεως....

RTRS: «Βλέπει» και πάλι κοινωνική έκρηξη

Δεν πρόλαβε να περάσει καλά καλά ένα 24ωρο από το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών και τα ξένα μέσα άρχισαν εκ νέου τα «καταστροφολογικά» άρθρα περί κοινωνικών εκρήξεων και εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

Όπως είχε γράψει νωρίτερα το moneypost ο οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν σε άρθρο του στους Financial Times επιμένει στα περί υψηλού κινδύνου εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη προεξοφλώντας μάλιστα ότι η πολιτική που ακολουθείται είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.
Λίγες ώρες μετά, σε άρθρο του στο Reuters με σημερινή ημερομηνία ο Michael Stott κάνει λόγο για κοινωνική έκρηξη στην Ελλάδα.

Αναφέρει δε, δηλώσεις συμβούλου της ελληνικής κυβέρνησης, ο οποίος φέρεται να είπε πως «αν δεν υπάρξει αλλαγή στο μείγμα της πολιτικής θα έχουμε κοινωνική έκρηξη ακόμη και αν φέρετε τον Ιησού Χριστό να διοικήσει την χώρα»!.

Ο κανονισμός της Βουλής επιτρέπει εκπροσώπηση της Χρυσής Αυγής στο προεδρείο

Εκπροσώπηση στο προεδρείο της νέας Βουλής αναμένεται να έχει αυτή την φορά η «Χρυσή Αυγή». Σύμφωνα με τα όσα ορίζει το άρθρο 6 του κανονισμού της Βουλής «από τα μέλη του προεδρείου, οι πρώτος, δεύτερος και τρίτος αντιπρόεδροι, δύο κοσμήτορες και τέσσερις γραμματείς προέρχονται από την πρώτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα.

Ο τέταρτος αντιπρόεδρος, ένας κοσμήτορας και ένας γραμματέας προέρχονται από την πρώτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης.

Ο πέμπτος αντιπρόεδρος και ένας γραμματέας προέρχονται από τη δεύτερη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης.

Εκδήλωση στη θέση "Πλατάνα" Μαραθούσας για τους εκτελεσθέντες το 1944

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ. στη θέση «Πλατάνα» της Τ.Κ. Μαραθούσας του Δήμου Πολυγύρου για τους εκτελεσθέντες από τα στρατεύματα κατοχής τον Ιούνιο του 1944.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

11:00 π.μ. Τρισάγιο
11:15 π.μ. Ομιλίες
11:30 π.μ. Κατάθεση στεφάνων

Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι μπορούν να επικοινωνούν
εργάσιμες ημέρες και ώρες με τον κ. Χαϊδευτό Κωνσταντίνο, στο τηλ. 2371350903

Απολογισμός Σκακιστικής Ακαδημίας Δήμου Σιθωνίας


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα Σκάκι για τη χρονιά 2011- 2012 στο πλαίσιο της Σκακιστικής Ακαδημίας που υλοποίησε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σιθωνίας. Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων πραγματοποιήθηκε τουρνουά σκάκι μεταξύ των μαθητών, βραβεύτηκαν οι καλύτεροι, ενώ δόθηκαν και αναμνηστικά σε όλους τους μαθητές.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Σιθωνίας κ.Νίκος Χριστοδούλου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναφέρθηκε στο νέο εγχείρημα και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή μαθητών, που ξεπέρασαν τους πενήντα, στη Σκακιστική Ακαδημία του Δήμου Σιθωνίας, η οποία λειτούργησε  υπό τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Βασίλη Τσαρουχά.

Ελένη Λουκά VS Μέρκελ στο βρετανικό Sky News (Video)

Δείτε την παρέμβαση που έκανε... τον γύρο του κόσμου λίγες ώρες πριν το αποτέλεσμα των κοινοβουλευτικών εκλογών!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Sky News, ο ρεπόρτερ Jeremy Thompson, δέχτηκε την παρέμβαση "διαδηλωτή" κατά της Μέρκελ.

Ποιος ήταν ο εν λόγο "διαδηλωτής"; Η γνωστή και μη εξαιρετέα Ελένη Λουκά που λίγο πριν το αποτέλεσμα των κρίσιμων σημερινών εκλογών, "χτύπησε" και πάλι.

Ο έκπληκτος ρεπόρτερ που μετέδιδε ζωντανά εικόνες από το Σύνταγμα, έδωσε το λόγο στην Ελένη Λουκά η οποία δε δίστασε να τοποθετηθεί για ακόμα μία φορά για τη Γερμανίδα καγκελάριο,

Οι 18 βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Συνολικά 18 έδρες κέρδισε η Χρυσή Αυγή στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, από τις οποίες οι δεκαεφτά προέρχονται από τις εκλογικές περιφέρειες και μία από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

• Επικρατείας: Χρήστος Παππάς

• Α' Αθηνών: Νικόλαος Μιχαλολιάκος

• Β' Αθήνας: Ελένη Ζαρούλια, Γεώργιος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος

• Υπόλοιπο Αττικής: Ηλίας Κασιδιάρης

• Α' Πειραιά: Νικόλαος Κουζήλος

• Β' Πειραιά: Ιωάννης Λαγός

Οι 20 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
• Κουϊκ Τέρενς
• Γιαννάκης Μιχαήλ

Α΄ ΑΘΗΝΩΝ
• Κουντουρά Έλενα

Β΄ΑΘΗΝΩΝ
• Πάνος Καμμένος
• Γιάννης Δημαράς
• Καπερνάρος Βασίλειος

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
• Χαϊκάλης Παύλος

Τελικά αποτελέσματα Χαλκιδικής

κλικ για μεγέθυνση

Ποιό κόμμα πήρε πανελλαδικά μόνο 1 (!) ψήφο; (Video)

Προφανώς μόνο εκείνος ψήφισε το κόμμα του! Πρόκειται για το κόμμα: "Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.) (Μ.Τζαλαζίδης)."

Γιώργος Καρατζαφέρης: Θα μείνουμε όρθιοι (Video)

Καθαρή νίκη της Ν.Δ., στο «αντάρτικο» ο ΣΥΡΙΖΑ

γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Ναι μεν, αλλά από το ΠΑΣΟΚ

Η καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας έφερε και τα πρώτα ενθαρρυντικά μηνύματα από το εξωτερικό, με το ΔΝΤ να δηλώνει έτοιμο να συνεργαστεί με τη νέα ελληνική κυβέρνηση προκειμένου η χώρα να επιστρέψει στο δρόμο της ανάπτυξης και τον Γερμανό υπουργό των Οικονομικών Β. Σόιμπλε να ξεκαθαρίζει πως θεωρείται βεβαία η επιμήκυνση του χρόνου μείωσης του ελλείμματος από την Ελλάδα.

Αν και το εκλογικό αποτέλεσμα δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας δικαιολογημένα να αποφαίνεται στο Ζάππειο πως «ο ελληνικός λαός ψήφισε σήμερα την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και την παραμονή μας στο ευρώ και ψήφισε εκείνες τις πολιτικές που θα φέρουν δουλειές, ανάπτυξη, δικαιοσύνη και ασφάλεια για τον Έλληνα πολίτη»,

Αποχή-ρεκόρ. Προτίμησαν τις παραλίες από τη κάλπη

-Χθεσινή φωτογραφία από πλαζ της Αττικής από τα ΝΕΑ -

Στο 37,53% -ποσοστό ρεκόρ- έφτασε η αποχή στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, καταγράφοντας αύξηση πάνω από δύο ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου (35%). Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, στις κάλπες προσήλθε το 62,47% των 9.949.016 εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους.

Η μεγαλύτερη αποχή καταγράφεται στη Φλώρινα και φτάνει το 61% και ακολουθούν η Κεφαλλονιά (56,78%), η Λακωνία (55,89%), η Ευρυτανία (53,65%) και η Λέσβος (54,43%).

Στην Α' Αθηνών η συμμετοχή έφτασε το 59,09 %,

Οι βουλευτές που εκλέγονται σε όλη την Επικράτεια

Ηχηρά είναι τα ονόματα των βουλευτών οι οποίοι δεν εκλέγονται αλλά και εκείνων που επιστρέφουν. Μεγάλες είναι οι απώλειες του ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχασε τα 2/3 της δυναμής του. Εκτός από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας η Φώφη Γεννηματά ενώ επιστρέφουν η Άντζελα Γκερέκου, ο Νίκος Σηφουνάκης και ο Παναγιώτης Ρήγας. Εκτός Βουλής είναι επίσης οι Δημήτρης Λιντζέρης, ο Χάρης Τσιώκας, η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Άγγελος Τόλκας, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Μανώλης Όθωνας.

Στη Νέα Δημοκρατία εκτός έμεινε ο Γιάννης Παπαθανασίου και ο Θανάσης Πλεύρης ενώ επιστρέφει ο Σίμος Κεδίκογλου. Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν εξελέγησαν ο Γιάννης Μανώλης, ο Χρήστος Ζώης και ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Από τον ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη ο Γιώργος Πάντζας στην Αττική. Εκτός Βουλής η Ελπίδα Παντελάκη από το ΚΚΕ.

Αναλυτικά οι βουλευτές που εκλέγονται

Υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ στην Αρκαδία δηλώνει ότι ψήφισε Χρυσή Αυγή! (Video)

Μπροστά την κάμερα του kalimera-arkadia.gr, ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας του ΛΑΟΣ, Κωνσταντίνος Παναγάκος δήλωσε ότι για πρώτη φορά- τα τελευταία 12 χρόνια- δεν ψήφισε ΛΑΟΣ και προσέθεσε ότι «ο Καρατζαφέρης κοροϊδεύει τους πάντες και εμένα προσωπικά. Ήρθα δεύτερος στις εκλογές του Μαΐου, με έβαλε τρίτο στη λίστα, γιατί ήθελε από ορισμένους να εισπράξει κάτι.

Το ουζάκι του Καρατζαφέρη στην Ποταμιά Αρκαδίας

Πηγή: kalimera-arkadia.gr

Χαλκιδική: Δήμος Πολυγύρου - τελικά αποτελέσματα

κλικ για μεγέθυνση

Χαλκιδική: Δήμος Νέας Προποντίδας - τελικά αποτελέσματα

κλικ για μεγέθυνση

Χαλκιδική: Δήμος Κασσάνδρας - τελικά αποτελέσματα

κλικ για μεγέθυνση

Χαλκιδική: Δήμος Αριστοτέλη - τελικά αποτελέσματα

κλικ για μεγέθυνση

Χαλκιδική: Δήμος Σιθωνίας - τελικά αποτελέσματα

Κλικ για μεγέθυνση

Αποτελέσματα στο 90,42% της Επικράτειας: ΝΔ 29,87%, ΣΥΡΙΖΑ 26,75%


Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα στην Επικράτεια και με καταμετρημένο το 90,42% των ψηφισάντων, τα κόμματα λαμβάνουν:

Νέα Δημοκρατία: 29,87%
ΣΥΡΙΖΑ: 26,75%
ΠΑΣΟΚ: 12,41%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 7,47%
Χρυσή Αυγή: 6,90%
Δημοκρατική Αριστερά: 6,15%
ΚΚΕ: 4,51%
Δράση - Δημιουργία Ξανά: 1,57%
ΛΑΟΣ: 1,57%
Οικολόγοι Πράσινοι: 0,88%
Άκυρα - Λευκά: 0,99%

ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΔΡΕΣ

Δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για το αποτέλεσμα των εκλογών (Video)

Οι δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου για τις εκλογές (Video)

Δηλώσεις του Πάνου Καμμένου μετά το εκλογικό αποτέλεσμα (Video)

Δήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου: "Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει" (Video)

Δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη για το αποτέλεσμα των εκλογών (Video)

Δήλωση της Αλέκας Παπαρήγα για τα αποτελέσματα των εκλογών (Video)



«Το εκλογικό αποτέλεσμα για το λαό που έχει δοκιμαστεί βαριά από την οικονομική κρίση και τα μέτρα που ακολούθησαν, μνημόνια, δανειακή σύμβαση, εφαρμοστικοί νόμοι, είναι αρνητικό για τον λαό.

Θα έχει να αντιμετωπίσει ο λαός σοβαρά προβλήματα και εξελίξεις και όποια κυβέρνηση κι αν σχηματιστεί δεν θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες του, το αντίθετο.

Τεκμηριώνουμε στα εξής σημεία την εκτίμησή μας για τον αρνητικό χαρακτήρα του αποτελέσματος. Πρώτον: Η αύξηση της ΝΔ, που είναι ένα κόμμα γνωστό, είναι αντεργατικό, αντιλαϊκό και δεν αλλάζει. Δεν πέρασαν τα χειρότερα όπως ισχυρίστηκε ο κ. Σαμαράς για τον λαό, είναι μπροστά μας. Και η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί απ' ότι φαίνεται με κορμό τη ΝΔ δεν πρόκειται να λύσει κανένα λαϊκό πρόβλημα, αντίθετα θα τα περιπλέξει.