Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Απόπειρα αυτοκτονίας με υπνωτικά χάπια έκανε η Βίκυ Σταμάτη

ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΘΗΒΑ

Νέα απόπειρα αυτοκτονίας έκανε σήμερα η Βίκυ Σταμάτη, όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έκανε χρήση μεγάλης ποσότητας υπνωτικών χαπιών, όταν έμαθε ότι θα μεταφερθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Θηβών.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κρατουμένων Κορυδαλλού και από εκεί στο Θριάσειο νοσοκομείο, όπου εισήχθη για νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, που μίλησε στον ΣΚΑΪ.

Απολυτίκιο Αγίου Νικολάου


Απολυτίκιο Αγίου Νικολάου, Αρχιεπισκόπου Μύρων και Λυκίας
Πολιούχου και Προστάτη του Πολυγύρου.

Τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. στα σπίτια των Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα

Τα αποτελέσματα των ερευνών της αντιτρομοκρατικής στα σπίτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Γιώργου Γερμενή και Ευστάθιου Μπούκουρα έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ..

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην οικία του Παναγιώτη Ηλιόπουλου:

·δύο φωτογραφικές μηχανές και δύο κινητά τηλέφωνα,

·τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και usb,

Προκαλεί ο Ερντογάν: Ζητάει και δεύτερο Τζαμί κάτω από την Ακρόπολη!

Σε ...αναβάθμιση των «διεκδικήσεών» του με «απαίτηση» να λειτουργήσει και άλλο, δεύτερο, τζαμί στην Αθήνα, προκειμένου να επιτρέψει την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης στην περιοχή της Κωνσταντινούπολης, προχωρά συστηματικά ο κ. Ερντογάν.

Και αυτό καθώς είναι πλέον φανερό σε αναλυτές στην Αθήνα ότι εντάσσει στο προεκλογικό του παιγνίδι μια σειρά θεμάτων που μας ενδιαφέρουν ως χώρα ( όπως πχ την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί), προκειμένου να ικανοποιήσει τα χαμηλότερα των ενστίκτων των φανατικών ισλαμιστών οπαδών και ψηφοφόρων του και να αντιμετωπίσει την άνοδο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης CHP!

Έτσι πέραν από την απαράδεκτη για την Ελλάδα και την Διεθνή κοινότητα προσπάθεια της Άγκυρας να διασυνδέσει υπό μορφή «αμοιβαιότητας» το θέμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και του υπό κατασκευή - νέου - τζαμιού στην Αθήνα, τώρα βάζει ως στόχο την αναστήλωση-λειτουργία και άλλου, του τεμένους Φετχιγιέ, στην Ρωμαϊκή Αγορά της Αθήνας, κάτω από την Ακρόπολη!

Ερώτηση του Τέρενς Κουίκ για τους χάρτες της Google και τα Σκόπια

«Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει να προκαλεί ο αμερικανικός οργανισμός Google, που παρά τις καταγγελίες πολλαπλών ΜΜΕ και Σωματείων, εξακολουθεί να αναφέρεται στα Σκόπια ως «Μακεδονία», με το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, να μην αντιδρά με τον πλέον αντεθνικό τρόπο», επισημαίνει σε επίκαιρη ερώτησή του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ.

«Ως αρμόδιος Τομεάρχης Εξωτερικών του Κινήματος, είμαι εθνικά υποχρεωμένος να σας επισημάνω τις βαρύτατες ευθύνες του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών το οποίο είτε δεν παρεμβαίνει για να διορθώσει η Google αυτή την προσβολή σε βάρος της Ελλάδας είτε - αν έχετε παρέμβει - να βρισκόμαστε στη θλιβερή κατάσταση να γράφει η Google το ΥΠΕΞ στα παλαιότερα των υποδημάτων της», υπογραμμίζει ο Τέρενς Κουίκ και τονίζει πώς «εδώ, θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι η Google, ενδεχομένως να πληρώνεται από τους Σκοπιανούς γι’ αυτή την προβοκάτσια, αλλά είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να αποδειχθεί», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Κουίκ.

Δήμος Πολυγύρου: Επιμορφωτικός διαγωνισμός γνώσεων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιμορφωτικός διαγωνισμός γνώσεων για μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πολυγύρου υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς

Επιμορφωτικό διαγωνισμό γνώσεων με τη χρήση νέων τεχνολογιών πραγματοποιούν στις 9-10-11 και 12 Δεκεμβρίου 2013 ο Δήμος Πολυγύρου και Δημοτικά Σχολεία του Δήμου υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς με τη συνεργασία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χαλκιδικής και του Σχολικού Συμβούλου της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Χαλκιδικής.

Στο διαγωνισμό θα πάρουν μέρος οι μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πολυγύρου, που το επιθυμούν,

Ιερισσός: Το Δάσος των χριστουγέννων ξαναγεννιέται

κλικ για μεγέθυνση

Διάρρηξη του αυτοκινήτου του κατήγγειλε ο Χρ. Ζώης

Τη διάρρηξη του αυτοκινήτου του και την κλοπή σημαντικών αντικειμένων, κατήγγειλε, χθες αργά το βράδυ, στο ΑΤ Συντάγματος, ο πρόεδρος της «Νέας ΜΕΡΑς» Χρήστος Ζώης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές του κόμματος που μίλησαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, χθες το βράδυ, μετά την παρουσίαση βιβλίου του Βασίλειου Μαρκεζίνη, στο Ζάππειο, ο κ. Ζώης με συνεργάτες του μετέβησαν σε εστιατόριο του κέντρου των Αθηνών. Κατά την επιστροφή τους, βρήκαν παραβιασμένο το αυτοκίνητο του προέδρου της «Νέας ΜΕΡΑς», το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω από την Πρεσβεία της Ινδίας, και θρυμματισμένα τα τζάμια των παραθύρων του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, εκλάπησαν ένα ipad που ανήκε στον βουλευτή της «Νέας ΜΕΡΑς» Γιάννη Κουράκο και περιείχε σημαντικά αρχεία,

Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτια βουλευτών της Χρυσής Αυγής

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ, ΓΕΡΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ

Ρεπορτάζ: Αναστασία Γαλάνη

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στα σπίτια τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής για τον εντοπισμό τυχόν επιβαρυντικών στοιχείων για την κατηγορία για ένταξη και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Οι αστυνομικοί ερευνούν για τυχόν κρυφό οπλισμό ή για σχετικά με την υπόθεση έγγραφα σε υπολογιστές. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια σφαίρα των 9mm βρέθηκε στο σπίτι βουλευτή της Χρυσής Αυγής που ωστόσο είχε άδεια οπλοφορίας.