Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Μάρτιν Σούλτς στον Σταύρο Θεοδωράκη: Θα προτιμούσα ο Τσίπρας να συνεργαστεί μαζί σου

(EUROKINISSI-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
Ανοικτά εξέφρασε την συμπάθειά του στο Ποτάμι ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, κατά την συνάντησή του με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Θα προτιμούσα ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαζόταν στην κυβέρνηση με το Ποτάμι και όχι με τους Ανεξάρτητους Έλληνες», τόνισε αμέσως μετά τη συνάντηση ο κύριος Σουλτς.

Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε εξαιρετικά θερμό κλίμα στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κράτησε περίπου 40 λεπτά.

Σουλτς: Θετικό βήμα η αναζήτηση λύσεων από κοινού με την Ε.Ε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Ο κ. Σουλτς δήλωσε ευγνώμων για τη συζήτηση που προηγήθηκε, γνωστοποίησε ότι με τον Πρωθυπουργό συμφώνησαν σε πολλά θέματα και πως υπήρξαν και άλλα που χρήζουν περαιτέρω συζήτησης.

 Την πρόθεση της νέα κυβέρνησης να συζητήσει με τους Ευρωπαίους εταίρους τις θέσεις της αναφορικά με τη χρηματοδότηση της Ελλάδας χαιρέτισε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είπε, η κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει τα θέματα αυτά μονομερώς και με επιμονή ότι «αυτή είναι η άποψή μας», αλλά τα θέτει στο πλαίσιο διαβουλεύσεων με τους Ευρωπαίους εταίρους.

Πρόσκληση στον ετήσιο χορό του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών

κλικ για μεγέθυνση

Δελτίο Τύπου των Σωματείων εργαζομένων στο Μετρό Θεσσαλονίκης

κλικ για μεγέθυνση

Εκτροχιάστηκε βαγόνι αμαξοστοιχίας στο δρομολόγιο Λάρισα - Βόλος

EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
 Βαγόνι της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα - Βόλος εκτροχιάστηκε νωρίς το πρωί, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στις 06:55 το τελευταίο βαγόνι της αμαξοστοιχίας 1572 που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα – Βόλος βγήκε εκτός σιδηροτροχιάς, λίγο έξω από το σταθμό της Κυψέλης, για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους.

Στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 25 άτομα και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.