Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Υπάρχουν δύο κρυμμένοι πλανήτες στο ηλιακό σύστημα!

Ισως υπάρχουν και άλλοι πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα

Νέα μελέτη υποδεικνύει την παρουσία δύο ακόμη κόσμων στη διαστημική μας γειτονιά

ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΑΪΝΑΣ

Ομάδα επιστημόνων του Πανεπιστημίου της Μαδρίτης και του Πανεπιστημίου Κέμπριτζ υποστηρίζουν ότι εντόπισαν ενδείξεις της παρουσίας δύο ακόμη πλανητών στο ηλιακό μας σύστημα. Πιο συγκεκριμένα οι ερευνητές μιλάνε για ύπαρξη δύο σκοτεινών παγωμένων κόσμων που βρίσκονται στα σύνορα του ηλιακού μας συστήματος ακόμη πιο μακριά και από τον Πλούτωνα.

Το Βυζάντιο και η Κωνσταντινούπολη πριν το 1204 (Video)


Δύο εκπληκτικά βίντεο αναπαράστασης της Κωνσταντινούπολης πριν οι δυτικοί της Δ” Σταυροφορίας εισβάλουν και κλέψουν κάθε είδους θησαυρό.

Δελτίο Τύπου Δήμου Σιθωνίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποτελεί  νόμο του κράτους πλέον η μεταφορά αρμοδιοτήτων του Λιμενικού Ταμείου  Χαλκιδικής στο Δήμο Σιθωνίας και σύσταση Ν.Π.Δ.Δ  με την επωνυμία "Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο  Δήμου Σιθωνίας" καθώς  εκδόθηκε το ΦΕΚ  7/ 15-01-2015 .

O Δήμαρχος Σιθωνίας σε δήλωσή του αναφέρει:  " Αποτελεί ιδιαίτερη ικανοποίηση για μας  διότι δικαιώνονται   οι κόποι και οι αγώνες  μας των τελευταίων ετών με την μεταφορά  των αρμοδιοτήτων του Λιμενικού Ταμείου Χαλκιδικής  στο Δήμο Σιθωνίας   και  την σύσταση Ν.Π.Δ.Δ  με την επωνυμία "Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο  Σιθωνίας". 

Ραχήλ Μακρή: Θα κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην ΤτΕ

Η Ραχήλ Μακρή   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

«Αν διακόψει τη χρηματοδότηση η ΕΚΤ»

Τη θέση ότι, αν χρειαστεί, η Ελλάδα θα κόψει μόνη της ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος διατύπωσε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη Ραχήλ Μακρή.

Σε διαφωνία που είχε με ανθυποψήφιό της σε τοπικό κανάλι της Κοζάνης, η κ. Μακρή ανέφερε ότι σε περίπτωση που διακόψει τη χρηματοδότηση προς την Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, θα ενεργοποιηθεί το emergency του ELA και «θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι 100 δισ. ευρώ».

Δείτε το απίστευτο σποτ του κόμματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α