Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Τεταμένο το κλίμα στην ανατολική Ουκρανία

Περίπου 3.000 φιλορώσοι αυτονομιστές κατέλαβαν το κτίριο των αρχών της περιφέρειας στην πόλη Λουγκάνσκ της ανατολικής Ουκρανίας, χωρίς να συναντήσουν καμιά αντίσταση από την αστυνομία, ενώ η μεταβατική ουκρανική κυβέρνηση στο Κίεβο ανακοίνωσε ακόμη ότι οι αυτονομιστές σχεδιάζουν επίσης να καταλάβουν ένα τοπικό κέντρο τηλεόρασης.

Περίπου είκοσι νεαροί οπλισμένοι με σιδηρολοστούς έσπασαν ένα παράθυρο και μπήκαν στο κτίριο, το οποίο δεν φρουρούσε η αστυνομία, ενώ ένα πλήθος περίμενε έξω από αυτό για να μπει σε αυτό. Τα γραφεία των υπηρεσιών ασφαλείας σε αυτήν την πόλη των 465.000 κατοίκων, την πρωτεύουσα της ομώνυμης περιφέρειας, είχαν ήδη καταληφθεί από τις αρχές του Απριλίου.

Ομιλία του υποψηφίου Ευρωβουλευτή Δημοσθένη Δαββέτα

Την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 και ώρα 19:30, Ο Δημοσθένης Δαββέτας, Καθηγητής Φιλοσοφίας της Τέχνης, Σύμβουλος του Πρωθυπουργού και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της  Νέας Δημοκρατίας, θα μιλήσει στο Επιμελητήριο Κέρκυρας, με θέμα:

«Ο Πολιτισμός στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής πολιτικής: Ο πολιτιστικός ρόλος της Κέρκυρας και η αναβάθμισή του».

Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και Πολιτευτής Κέρκυρας, Στέφανος Γκίκας.

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σιθωνίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας
του Δήμου Σιθωνίας

Το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σιθωνίας συνεδρίασε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, υπό την προεδρία του Δημάρχου κ. Ιωάννη Τζίτζιου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναπτύχθηκε εκτενώς το ζήτημα της επιχειρησιακής ετοιμότητας και του συντονισμού όλων των εμπλεκομένων φορέων κατά τη αντιπυρική περίοδο, καθώς και των ενεργειών για την πρόληψη των πυρκαγιών στη χερσόνησο της Σιθωνίας.

Αποσύρθηκε υποψήφιος του Ιωαννίδη

Απώλεια για τον εν δυνάμει Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Απέσυρε την υποψηφιότητά του από το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Ιωαννίδη ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος. Φαίνεται πως η κίνηση αυτή είναι απόρροια των δυσμενών εξελίξεων στον επιμελητηριακό θεσμό, μετά και την γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, η οποία αποφάσισε την αποχώρηση των εκπροσώπων της επιμελητηριακής κοινότητας από τα ψηφοδέλτια των κομμάτων της συμπολίτευσης στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

"Την ώρα που η ηγεσία της κυβέρνησης δείχνει να μην αντιλαμβάνεται ότι με την κατάργηση της υποχρεωτικής εγγραφής στα επιμελητήρια, αυτά οδηγούνται σε αφανισμό,

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, του συνδιασμού "Δυνατή Σιθωνία", στη Νικήτη

κλικ για μεγέθυνση

Παρουσίαση υποψηφίων και προγράμματος "Νέα Γενιά - Νέα Πορεία"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία πλήθους κόσμου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Δημήτρης Τσούφης, ανακοίνωσε χθες στα Νέα Μουδανιά τα ονόματα των υποψηφίων, αλλά και τις βασικές αρχές του προγράμματος του συνδυασμού «Νέα Γενιά – Νέα Πορεία».

Εκατοντάδες συμπολίτες μας κατέκλυσαν το Πνευματικό Κέντρο της πόλης προκειμένου να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, στέλνοντας μήνυμα νίκης και αλλαγής σε μία πρωτοφανή για τα Νέα Μουδανιά συγκέντρωση.