Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Τετραπλή διάπλευση του Τορωναίου Κόλπου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ

Νικήτη   20  Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου ο αθλητής μαραθώνιας κολύμβησης Στέφανος Μέλτσης θα επιχειρήσει την τετραπλή διάπλευση του Τορωναίου Κόλπου (104 χιλιόμετρα) με την ηθική συμπαράσταση του Δήμου Σιθωνίας και της Εκπολιτιστικής Εταιρείας Νέων Νικήτης «Ο ΣΙΘΩΝ».

Ο Στέφανος Μέλτσης εκτός των άλλων αγώνων, συμμετείχε δύο φορές στο Διεθνή Κολυμβητικό Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου, το 2007 και το 2008. Επίσης συμμετείχε δύο φορές στον αγώνα ψυχής που διεξάγεται μεταξύ Νικήτης και Μεταμόρφωσης.

Δελτίο Τύπου Βουλευτή Κυριάκου Βελόπουλου για Μπουτάρη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

20-05-2011

Στην εξής δηλώσεις προέβη σήμερα 20-05-2011 ο Βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος, απαντώντας στις δηλώσεις του κ Μπουτάρη:

«Η Μπουτάρειος λογική» δικαιολογεί τα όσα ανιστόρητα και παράλογα είπε από την Κωνσταντινούπολη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Δήλωσε ότι: «οι σχέσεις, Ελλάδας και Τουρκίας, σημειώνουν σταθερή πρόοδο…». Το παράλογο έγκειται στην Μπουτάρειο λογική αφού, όντως, πρόοδος κατά την Τουρκία σημαίνει: διεκδίκηση του Αιγαίου, παρεμβάσεις στη Θράκη μας και άλλες προοδευτικές και ανθρωπιστικές αντιλήψεις της Τουρκίας (ας ρωτήσει τους Κούρδους).

Επίσκεψη Μπουτάρη στην Κωνσταντινούπολη


 «Οι σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας σημειώνουν σταθερή πρόοδο», τόνισε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Kαντίρ Τοπμπάς στη συνάντηση που είχε με τον επισκεπτόμενο την Πόλη δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και πρόσθεσε ότι επιθυμεί να ενισχυθούν οι σχέσεις της Κωνσταντινούπολης με τη Θεσσαλονίκη.

«Η Θεσσαλονίκη σημαίνει πολλά για τους Τούρκους, ως η πόλη στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Κεμάλ Ατατούρκ», σημείωσε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης.

Ο κ. Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε, εξάλλου, ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που επισκέπτεται την Πόλη, η οποία συνυπήρξε με τη Θεσσαλονίκη από τα βάθη της Ιστορίας και ότι αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που η Θεσσαλονίκη είναι η γενέτειρα του Μουσταφά Κεμάλ.

Ένοπλη ληστεία στα γραφεία της Μητρόπολης Λαγκαδά


Θρασύτατοι ληστές, που δεν δίστασαν να πυροβολήσουν και κατά αστυνομικών, «μπούκαραν» χθες τα ξημερώματα στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Λαγκαδά του νομού Θεσσαλονίκης!

Οι τέσσερις δράστες παραβίασαν το παράθυρο της μητρόπολης, απείλησαν με όπλο τους ιερωμένους που αντιλήφθηκαν το συμβάν και κατευθύνθηκαν αμέσως στο υπόγειο του κτιρίου, απ' όπου αφαίρεσαν δύο μικρά χρηματοκιβώτια.

Στη συνέχεια, ανά δύο οι κακοποιοί επιβιβάστηκαν σε δύο αυτοκίνητα, τα οποία είχαν σταθμεύσει στον αυλή της Ιεράς Μητρόπολης, ενώ προηγουμένως είχαν μεταφέρει και φορτώσει τα χρηματοκιβώτια σε ένα από τα οχήματα.

Που κάνουν το μπάνιο τους οι μετανάστες; Στο Σύνταγμα! (Video)

Mε ένα πρωτόγνωρο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι περαστικοί στο Σύνταγμα το πρωί της Τετάρτης...
Αλλοδαπός αποφάσισε να πάρει το μπανάκι του στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, στο συντριβάνι του Συντάγματος. Ο υδράργυρος έχει άλλωστε αρχίσει να ανεβαίνει, οπότε και δικαιολογείται η επιλογή.
Τον αλλοδαπό κατέγραψε με την κάμερα του, ρεπόρτερ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ο αλλοδαπός άντρας έβγαλε τα ρούχα του χωρίς κανένα ταμπού, μπήκε στα πλαϊνά συντριβάνια της πλατείας Συντάγματος και άρχισε να σαπουνίζεται και να μπανιαρίζεται.

Ν. Μιχαλολιάκος: Μου έστησαν καρτέρι θανάτου


Δηλώνει πεπεισμένος ότι ήταν ο στόχος της επίθεση στην Πεύκη


Το στόχο των δραστών που πυροβόλησαν προχτές το απόγευμα στην Πεύκη τους δύο αστυνομικούς αναζητούν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται από τους επιτελείς της Αντιτρομοκρατικής είναι στόχος των υπόπτων να ήταν ο γενικός γραμματέας της «Χρυσής Αυγής», Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος διαμένει σε κοντινή απόσταση από το σημείο της συμπλοκής και περνούσε από εκείνο το σημείο σε καθημερινή βάση.

Ο ίδιος πάντως ο κ. Μιχαλολιάκος, μιλώντας στη «Δημοκρατία» δηλώνει πεπεισμένος ότι ο ίδιος ήταν ο στόχος της ενέδρας.