Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στη Θεσσαλονίκη

Μετά την μεγάλη πορεία στη Κρήτη, σήμερα ξεκίνησε και η πορεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Κεντρική, Δυτική Μακεδονία, Ήπειρο, Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο.

Στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης τον Πρόεδρο του κινήματος Πάνο Καμμένο περίμεναν οι υποψήφιοι και εκατοντάδες ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που φώναζαν "Είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες".

Πριν επιβιβαστεί στο Λεωφορείο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με το οποίο και θα γίνει ο προεκλογικός γύρος της Ελλάδας, ο Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

To Ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας


1. ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ ΝΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Δικηγόρος Αθηνών. Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Τμήμα Νομικής. Γενική Γραμματέας Συλλόγου Εανος. Γραμματέας e.l.s.a. (european law students' association).

2. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Αντισμήναρχος σε πολεμική διαθεσιμότητα, Ομότιμος Καθηγητής Σχολής Ικάρων

3. ΚΟΥΡΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ, αντιστράτηγος Ε.Λ.Α.Σ

4. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Δημητρίου, πολιτικός μηχανικός

5. ΚΟΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΕΤΡΟΥ, ομότιμος καθηγητής Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

6. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, καθηγητής Πανεπιστημίου Η.Π.Α

7. ΣΥΡΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, δικηγόρος Αθηνών

8. ΚΟΣΚΙΝΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, κοινωνική λειτουργός

Δελτίο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Χαλκιδικής


Η ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Χαλκιδικής ανακοινώνει το πρόγραμμα των πολιτικών ομιλιών - κοινών εμφανίσεων των πέντε υποψηφίων Βουλευτών του Νομού:

• 27/04/2012 στις 20:00 μμ στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου
• 29/04/2012 στις 12:00 μμ στο κλειστό γυμναστήριο Νικήτης.
• 30/04/2012 στις 20:00 μμ στο Δημοτικό Θέατρο – Πνευματικό Κέντρο Ν. Μουδανιών.

Στη μάχη για την Ελλάδα της Αυτοπεποίθησης και την Ελλάδα της Ευρώπης η ΝΔ ενωμένη, απαντά με πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης και εγγυάται την Ελπίδα στον Έλληνα Πολίτη.

Από το Γραφείο Τύπου

Διονύσιος Παπαδόγγονας: Το μείζων ζήτημα της μετανάστευσης στην Ελλάδα


Η μετανάστευση εν γένει αποτελεί ένα διαχρονικό και πανανθρώπινο φαινόμενο που οφείλεται στη ραγδαία αύξηση του πληθυσμού στη γη σε συνάρτηση με την άνιση κατανομή του πλούτου ανά τον κόσμο.

Εντούτοις όμως στο σημείο αυτό σκόπιμο είναι να γίνει η διάκριση της νόμιμης μετανάστευσης και της παράνομης η οποία πλήττει πολύπλευρα την Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες.

Το ακανθώδες αυτό πρόβλημα έχει δύο όψεις για προσεκτική εξέταση: αφ’ ενός την ανεξέλεγκτη αθρόα χερσαία είσοδο μεταναστών εξαιτίας της αναποτελεσματικής φύλαξης στα σύνορα και αφετέρου την ουσιαστική αντιμετώπιση της εγκληματικής συμπεριφοράς των μη νόμιμα διαμενόντων αλλοδαπών στην Επικράτεια.

Πολυθεματική έκθεση: "Πόντος-Δικαίωμα στη Μνήμη"


ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
ΠΟΝΤΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΠΟΝΤΟΣ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ


ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ – ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 29 Απριλίου – 30 Μαΐου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
29 Απριλίου 2012

Θεσσαλονίκη: Δύο μέτρα την ημέρα βυθίζεται το αντλιοστάσιο για να τροφοδοτηθούν τα σιντριβάνια της Νέας Παραλίας

Περίπου δέκα εκατοστά την ώρα (δύο μέτρα την ημέρα) βυθίζεται στο έδαφος το αντλιοστάσιο του δήμου Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο, με τη βοήθεια ειδικού σκαπτικού μηχανήματος.
Το συγκεκριμένο αντλιοστάσιο, που βρίσκεται επί του κάθετου άξονα του νέου δημαρχιακού μεγάρου και έναντι του σχολικού συγκροτήματος του 31ου Γυμνασίου, έχει κατασκευαστεί για να τροφοδοτήσει με νερό τα σιντριβάνια της μεγάλης εξέδρας που βρίσκονται στον ίδιο άξονα και περιλαμβάνονται στα υπό κατασκευή έργα ανάπλασης της Νέας Παραλίας.

ΕΛΣΤΑΤ: Για το έλλειμμα βιάστηκαν, για την Απογραφή... τρέχουν τώρα!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Κι’ εκεί που όλοι – το «όλοι» τρόπος του λέγειν – αναρωτιόμασταν τι απέγινε με την περίφημη απογραφή του 2011 και πώς είναι δυνατόν η ΕΛΣΤΑΤ – φέουδο του κ. Γεωργίου που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει - να δηλώνει συνεχώς απολύτως βεβαία για τα στοιχεία της, αλλά, ένα χρόνο μετά, να μην είναι σε θέση να μας δώσει τα στοιχεία της απογραφής (εδώ), ήλθε η επιβεβαίωση.

Τη Δευτέρα, δυο εβδομάδες πριν από τις εκλογές (που δεν γνωρίζουμε με τι είδους απογραφή θα γίνουν) και ένα μήνα πριν από τη λήξη της προθεσμίας που επιβάλλει το Σύνταγμα για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ξύπνησε το… τέρας της ΕΛΣΤΑΤ.

Οι υπάλληλοι της Αρχής έλαβαν ξαφνικά με ένα πρωτοφανές e-mail της γενικής διευθύντριας, την εντολή να… βάλουν την επεξεργασία των δελτίων της απογραφής πληθυσμού, ακόμα και πάνω από την υγεία τους.

Έκλεψαν τα λείψανα της Αγίας Αναστασίας


Στα χέρια αδίστακτων ληστών βρίσκονται τα ιερά λείψανα της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας ύστερα από την διάρρηξη της φερώνυμης Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής στα Βασιλικά.

Η ληστεία έγινε, κατά τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, το βράδυ της 22ας προς 23ης Απριλίου, πιθανότατα τα ξημερώματα της εορτής του Αγίου Γεωργίου.

Συγκλονισμένος ο Μητροπολίτης Μιλήτου Απόστολος, ηγούμενος της Ιεράς Μονής, απευθύνει έκκλησή, σε εκείνους που έχουν στα χέρια τους τα Ιερά Λείψανα να τα επιστρέψουν με κάποιο τρόπο εκεί όπου ανήκουν, στο Μοναστήρι της Αγίας και στα εκατομμύρια των πιστών που την ευλαβούνται.

Τζάλλας Γεώργιος - Υποψήφιος Βουλευτής Χαλκιδικής με το ΛΑ.Ο.Σ

Χαλκιδικιώτες και Χαλκιδικιώτισες,
γεννήθηκα στις 19/10/1985 στη Θεσσαλονίκη με καταγωγή από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής (από τη μητέρα μου).

Σπούδασα Ιστορικός (στο τμήμα Ιστορίας-Εθνολογίας Κομοτηνής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης) και έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις.

Γνωρίζω την Αγγλική και την Τουρκική γλώσσα (κάτοχος του Lower στα αγγλικά και του Tomer C1-αντίστοιχου με το Proficiency στα Τουρκικά) ενώ ταυτόχρονα έχω πάθος για την ιστορία, κάτι που με κάνει να θέλω να υπερασπιστώ και εγώ την πατρίδα, τα δίκαια του Έθνους και τα Εθνικά μας θέματα.

Είμαι εδώ και χρόνια μέλος της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ ενώ έχω διατελέσει μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ Θεσσαλονίκης.

Υποψηφιότητα Μήτσιου Δημητρίου, με τη Νέα Δημοκρατία, στην Χαλκιδική

κλικ για μεγέθυνση
Διαβάστε την συνέχεια: