Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Μουσική παράσταση Άννας Μπιθικώτση

κλικ για μεγέθυνση
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΝΝΑΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ

«Όταν οι ποιητές μιλούν… τ΄ αηδόνια σωπαίνουν»
(αφιέρωμα στη μελοποιημένη ποίηση των Γιάννη Ρίτσου και Νίκου Γκάτσου)
Τρίτη 11 Νοεμβρίου στις 9 μ.μ στην Μπουάτ Απανεμιά (Θόλου 4, Πλάκα)  τηλ. κρατήσεων: 210 324 85 80)

Μισόν αιώνα Μπουάτ «Απανεμιά» κι εγώ στον ιστορικό αυτό χώρο μαζί με καλλιτέχνες ήθους με αξεπέραστο ταλέντο, ευελπιστώ την Τρίτη 11 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ,  να προσελκύσω νοσταλγούς κάθε ηλικίας που αναζητούν τον πυρήνα του τραγουδιού, όπως αυτός παρουσιαζόταν στις θρυλικές μπουάτ της δεκαετίας του ’60 και του ’70 .

Σκαντζόχοιρος τα βάζει με 17 λιοντάρια και βγαίνει νικητής (Video)

Πώς θα νιώθατε αν σας περικύκλωναν 17 λιοντάρια με άγριες διαθέσεις; Ο σκαντζόχοιρος του βίντεο, αποφάσισε να αμυνθεί και το αποτέλεσμα ήταν μάλλον εκπληκτικό.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε στο εθνικό πάρκο Λοντολόζι της Νότιας Αφρικής ένας τεράστιο είδος σκαντζόχοιρου, προτάσσει τα αγκάθια του και καταφέρνει να τρομάξει τα 17 λιοντάρια που τον έβλεπαν ως μεζέ.

Μαθαίνω & Ενημερώνομαι για το Ζαχαρώδη Διαβήτη

κλικ για μεγέθυνση

Σύσκεψη στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου για τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύσκεψη στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου για τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία

   Ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη μετά από πρόσκληση του υπουργού Μ. Βαρβιτσιώτη, στην οποία μετείχαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ  Γ.Πατούλης, τα μέλη του ΔΣ της ΚΕΔΕ Ι.Τζίτζιος, Α.Κοιμήσης, και Β.Μπαρμπάκος, το μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Θ.Παπαθανάσης, ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μ.Καρράς, ο δήμαρχος Ι.Π.Μεσολογγίου Ν.Καραπάνος, ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κ.Αγοραστός, οι περιφερειάρχες Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος και Στερεάς Ελλάδας Κ. Μπακογιάννης, ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων Κ. Μουτζούρης,