Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ακης Τσοχατζόπουλος: «το φταίξιμο δικό μου»

«Η Βίκυ δεν φταίει, ανήθικη η κράτησή της», αναφέρει σε επιστολή του

Πλήρη κάλυψη στη σύζυγο του, Βίκυ Σταμάτη, παρέχει ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος, με τρισέλιδη δημόσια επιστολή του. Δηλώνει ότι εκείνος είναι 100% υπεύθυνος για τη διαχείριση και τις οικονομικές δραστηριότητες της οικογένειας, ενώ χαρακτηρίζει ανήθικη τόσο την προφυλάκιση όσο και την εν γένει εμπλοκή της στην υπόθεση.

Ολόκληρη η επιστολή Τσοχατζόπουλου, έχει ως εξής:

«Ο νέος νόμος 4022 είναι καθαρό ότι δίνει στη Δικαιοσύνη και στους  λειτουργούς της νέες εξουσίες και νέες δυνατότητες παρέμβασης, καθώς και μεγαλύτερη «αποτελεσματικότητα» στην εκδίκαση των υποθέσεων όλων των κρατικών αξιωματούχων,

Καστοριά: Κτηνοτρόφος απειλούσε να αυτοκτονήσει για ζημιές από μία αρκούδα

Δύο φορές διέσχισε κολυμπώντας την λίμνη Καστοριάς θηλυκή αρκούδα προκειμένου να βρει τροφή στις παρυφές της πόλης και σε γειτονικά χωριά, προξενώντας ζημιές στη ζωική παραγωγή. Η αρκούδα που ώθησε στα άκρα κτηνοτρόφο ο οποίος νωρίτερα απειλούσε να αυτοκτονήσει από το κτίριο της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς, φέρει ραδιοκολάρο και παρακολουθείται από τις περιβαλλοντικές οργανώσεις "Αρκτούρος" και "Καλλιστώ".

Σε σύσκεψη που έγινε στην περιφερειακή ενότητα Καστοριάς μετά την κίνηση απελπισίας του κτηνοτρόφου ο οποίος βρήκε μισοφαγωμένες 15 γαλοπούλες και ένα πρόβατο, αποφασίστηκε η νάρκωση της αρκούδας και η απομάκρυνσή της από την περιοχή.

Ο αρχαιότερος κρατήρας πρόσκρουσης

O κρατήρας του Μάνιτσοκ έχει πια διαβρωθεί εντελώς, αναγνωρίστηκε όμως από τα ίχνη που άφησε βαθιά στο γήινο φλοιό

Ενας αστεροειδής ή κομήτης διαμέτρου 100 χλμ έπεσε στην Γροιλανδία πριν από τρις δισ. έτη

Βαγγέλης Πρατικάκης

Ενας κρατήρας διαμέτρου 100 χιλιομέτρων, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή Μάνιτσοκ της Δυτικής Γροιλανδίας, είναι το αποτέλεσμα μιας πρόσκρουσης αστεροειδή ή κομήτη που συνέβη ένα δισεκατομμύριο χρόνια πριν από οποιαδήποτε άλλη γνωστή πρόσκρουση στη Γη.

Ο κρατήρας που περιγράφει διεθνής ομάδα ερευνητών στην επιθεώρηση Earth and Planetary Science Letters χρονολογήθηκε στα τρία δισεκατομμύρια χρόνια, όταν οι νεογέννητοι πλανήτες βομβαρδίζονταν ανηλεώς από τα υλικά που είχαν περισσέψει κατά το σχηματισμό του Ηλιακού Συστήματος.

1ο Συνέδριο-Έκθεση "Ο Κήπος μου"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1ο Συνέδριο-Έκθεση Ο ΚΗΠΟΣ ΜΟΥ

Συνδυάζουμε το χόμπι με την γνώση, Οκτώβριος 2012

1ο συνέδριο-σεμινάριο “Ο ΚΗΠΟΣ ΜΟΥ-Συνδυάζουμε το χόμπι με την γνώση” http://kipos.agrorama.com/ καλύπτει το κενό της ενημέρωσης από εμπείρους επαγγελματίες κατευθείαν στο καταναλωτικό κοινό. Για τέσσερες ημέρες θα παρουσιαστούν προτάσεις πώς να μετατρέψετε ένα άδειο μπαλκόνι σε ολάνθιστο κήπο, να γεμίσετε τον ακάλυπτο χώρο με δέντρα, να δημιουργήστε λαχανόκηπο στον μικρό ή μεγάλο κήπο σας, να μάθετε ποια είναι τα κατάλληλα φυτά που θα φυτέψετε ανάλογα με τις ανάγκες και τον γούστο σας, να μάθετε για ανθοδετική και ανθοσυνθέσεις. Ειδικό κομμάτι αποτελεί η βοτανολογία, μαζί με εναλλακτικούς τρόπους ίασης με ανθοιάματα.

Το συνέδριο-σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο,

Αποχωρεί από τη ΔΗΜΑΡ το ηγετικό στέλεχος Στέφανος Μπαγεώργος

Ο κ. Κουβέλης είχε συναντηθεί με τον κ. Μπαγεώργο το βράδυ της Παρασκευής - το ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ είχε ζητήσει παράταση έως τη Δευτέρα οπότε και θα ελάμβανε την τελική του απόφαση ( Πηγή: Eurokinissi)

Είχε εκφράσει εξ αρχής τη διαφωνία του για συμμετοχή στη νέα κυβέρνηση

Μπίτσικα Παναγιώτα

Την αποχώρησή του από τη ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε τη Δευτέρα το πρωί στον πρόεδρο του κόμματος κ. Φώτη Κουβέλη, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Στέφανος Μπαγεώργος, ο οποίος είχε διαφωνήσει με την επιλογή της συμμετοχής της ΔΗΜΑΡ στη νέα κυβέρνηση.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Κουβέλη, το ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ τον ενημέρωσε ότι ισχύει η επιστολή που είχε στείλει την Τέτάρτη 27.6.2012 στην οποία ανέφερε ότι σέβεται την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για κυβερνητική συμμετοχή αλλά ο ίδιος,

Τρεις «πρωινοί καφέδες» καθορίζουν την επικοινωνιακή στρατηγική

ΠΟΙΟΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Με τρεις κατά σειρά και σε καθημερινή βάση «πρωινούς καφέδες» θα επιχειρήσει η κυβέρνηση να ελέγξει το επικοινωνιακό κλίμα και να διαχειριστεί τη δύσκολη κατάσταση που αναμένεται να διαμορφωθεί από το «καλημέρα» κιόλας. Ήταν άλλωστε από τις κεντρικές αναφορές που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο, αμέσως μετά την ορκομωσία της κυβέρνησής του.

Το τελικό σχήμα μορφοποιήθηκε χθες, έπειτα από σύσκεψη στην κατοικία του Πρωθυπουργού υπό την προεδρία του και με τη συμμετοχή του υπουργού Επικρατείας Δ. Σταμάτη, του κυβερνητικού εκπροσώπου Σ. Κεδίκογλου, του διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Μπούρα και του Διευθυντή Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γ. Μουρούτη.

Η ΕΛΑΣ επιχείρησε να συλλάβει τον πρώην υπουργό Γ. Σούρλα μετά από μήνυση του Κ. Βαξεβάνη

Η ...αστυνομική αναζήτηση του πρώην υπουργού Γ. Σούρλα ξεκίνησε μετά από μήνυση του Κώστα Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου, μετά από δηλώσεις του Σούρλα σε εκπομπή του Extra 3 και του www.zougla.gr . Ο Γ. Σούρλας εμφάνιζε τον Κ. Βαξεβάνη να έχει «θάψει» συνέντευξή του για λαθρεμπόριο πετρελαίου εκφράζοντας μάλιστα «τη βεβαιότητά του ότι η συμπεριφορά του δημοσιογράφου σχετίζεται με τους ισχυρούς παράγοντες των λαθρεμπόρων, οι οποίοι επηρεάζουν τα πολιτικά, εκδοτικά και οικονομικά πράγματα της χώρας».

Ο Κώστας Βαξεβάνης κατέθεσε μήνυση, εμφανίζοντας μάλιστα όλα τα ρεπορτάζ της Πανδώρας για το συγκεκριμένο θέμα που εκθέτουν τον πρώην υπουργό και ζήτησε τη σύλληψή του μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας αφού τον εμφανίζει ως «σχετιζόμενο με παράγοντες των λαθρεμπόρων».

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Θα θέσουν θέμα εξεταστικής για το Μνημόνιο

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να θέσει θέμα εξεταστικής επιτροπής, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες η Ελλάδα μπήκε στο Μνημόνιο, καθώς η κατάργηση του νόμου Ραγκούση για τους μετανάστες.

 «Βεβαίως θα συζητήσουμε και για τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο και το πώς φτάσαμε ως εκεί. Ποιοί αλλοίωσαν τα στατιστικά στοιχεία, πως ο κος Παπακωνσταντίνου και ο πρωθυπουργός επέτρεψαν να πουληθούν τα CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου», δήλωσε ο κ. Καμμένος στον Βήμα 99,5.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το κόμμα του δεν έχει αλλάξει τις προεκλογικές του θέσεις και την επόμενη εβδομάδα θα φέρει πρόταση νόμου στη Βουλή για την κατάργηση του νόμου Ραγκούση,

Πρόσκληση για φιλανθρωπική συναυλία

Κλικ για μεγέθυνση