Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Πατημασιά ηλικίας… 7 εκατ. ετών!


Η παλαιότερη που έχει βρεθεί στην Ελλάδα

Μία απολιθωμένη πατημασιά που ανήκει σε σαρκοφάγο και είναι ηλικίας 7 εκατομμυρίων ετών, η παλαιότερη που βρέθηκε ποτέ σε ελλαδικό χώρο, εντοπίστηκε πέρυσι στις Γούβες της Κρήτης.

Τα αποτελέσματα της μελέτης, αναμένεται να δημοσιοποιηθούν για πρώτη φορά στο 19ο Συνέδριο της Καρπαθο-Βαλκανικής Γεωλογικής Ενωσης που ξεκίνησε σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Τοποθέτηση του Αργύρη Λαφαζάνη για την Κατάργηση και συγχώνευση υπηρεσιών, οργανισμών και φορέων του Δημόσιου τομέα

Κύριε Πάγκαλε, σας ευχαριστώ!


Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο τίτλος μου ΔΕΝ ενέχει ούτε σταγόνα ειρωνικής διάθεσης καθότι μετά την  προχθεσινή τοποθέτηση του «νούμερο 2» της Σοσιαλιστικής Κυβέρνησης της Ελλάδας εποχή της…τρόικας, αισθάνομαι ότι του οφείλω το ευχαριστώ!

Και εξηγώ: Τρεις δεκαετίες τώρα αναρωτιόμουνα και εγώ όπως εκατομμύρια άλλων συμπατριωτών μας ΠΟΤΕ θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα πει στον Ελληνικό Λαό την αλήθεια, Μόνο την Αλήθεια και Τίποτε άλλο εκτός από την αλήθεια και ΠΟΙΟΣ θα είναι αυτός ο άνθρωπος…

Παρουσίαση Υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων Χαλκιδικής, από τον Γιάννη Γιώργο


Υπ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
giorgoshalk@gmail.com

Πολύγυρος 22 Σεπτεμβρίου 2010

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Την Πέμπτη 23/9, στις 12.00 το μεσημέρι, στο τουριστικό κέντρο «ΕΞΙ ΒΡΥΣΕΣ» στον Πολύγυρο, ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης ΓΙΩΡΓΟΣ θα παρουσιάσει τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Χαλκιδικής, του συνδυασμού του υπ. Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη ΨΩΜΙΑΔΗ.

Festival Ο.Ν.ΝΕ.Δ στην Θεσσαλονίκη 25-26/9


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ένα πολύ πρωτοποριακό και διαφορετικό Festival διοργανώνεται στην περιοχή της Νέας Παραλίας στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου από την Ο.Ν.ΝΕ.Δ.  Το συγκεκριμένο event θα είναι το δεύτερο στην σειρά μετά από αυτό στην Λάρισα στις 24 του μήνα και θα ακολουθήσουν της Πάτρας την πρώτη του Οκτώβρη και της Αθήνας το αμέσως επόμενο διήμερο (2-3 Οκτωβρίου).

Το 4 youth Festival αποτελεί μια σπουδαία προσπάθεια όπου ο κάθε Νέος και Νέα μπορεί να ενημερωθεί, να ακουστούν οι προβληματισμοί του αλλά και να διασκεδάσει .