Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Χαράλαμπος Καλαϊτζής - Ήρωας της ΕΟΚΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ

Γεννήθηκε στο χωριό Κάθηκα, της επαρχίας Πάφου, το 1918. Έπεσε το βράδυ της 13ης προς τη 14η Σεπτεμβρίου 1958 στο χωριό του, μαχόμενος εναντίον των αγγλικών δυνάμεων.

Σύζυγος : Ελισάβετ Καλαϊτζή
...Παιδιά : Ανδρούλα, Αντωνάκης, Έλλη, Αλεξάνδρα, Φύτος, Κούλα, Πάμπος
Γονείς : Νεόφυτος και Θεονίτσα Καλαϊτζή
Αδέλφια : Γεώργιος, Ανδρέας, Κυριάκος, Ελλάδα

Ο Χαράλαμπος Καλαϊτζής τελείωσε το δημοτικό σχολείο Κάθηκα και ήταν γανωματής. Αγαπούσε την Ελλάδα και αγωνιζόταν για την ελευθερία της Κύπρου, προσφέροντας κάθε βοήθεια στους αγωνιστές της ΕΟΚΑ και στους καταζητούμενους της περιοχής του. Μεγάλη του επιθυμία ήταν να καταταγεί στο αντάρτικο, ο Διγενής όμως δεν το επέτρεψε, επειδή είχε πολλά μικρά παιδιά.

Επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στο εκλογικό κέντρο του Παναγιώτη Ψωμιάδη


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Χ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ
ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Βασ. Γεωργίου 16 – Θεσσαλονίκη / Τηλέφωνα: 2310-816373
ppsomiadis.blogspot.com / e-mail: psomiadis09@gmail.com


ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ"

Κυριάκος Βελόπουλος: Η διοίκηση της Δ.Ε.Θ. υπέστειλλε τις σημαίες του Δήμου Θεσσαλονίκης με τον Μέγα Αλέξανδρο στους χώρους της εκθέσεως


Κλικ στην ερώτηση για μεγέθυνση

Έρχεται το Avatar 2


Όλες οι λεπτομέρειες της νέας ταινίας του Τζέιμς Κάμερον

Τρισδιάστατη επίσκεψη στο πλανήτη Πανδώρα, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν οι φίλοι του κινηματογράφου, καθώς ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον ανακοίνωσε πως ήδη έχουν ξεκινήσει γυρίσματα της δεύτερης ταινίας Avatar.

Αυτή τη φορά, ο σκηνοθέτης θα μας μεταφέρει στις θαλάσσιες ομορφιές του πλανήτη. Γι' αυτό το λόγο ζήτησε  από Αυστραλούς μηχανικούς να φτιάξουν ένα υποβρύχιο που θα μπορεί να φτάνει μέχρι και 10.9 χιλιόμετρα κάτω στο βυθό του δυτικού Ειρηνικού. Το υποβρύχιο θα είναι εφοδιασμένο με 3D κάμερες που έχουν σχεδιαστεί από τον Κάμερον, ώστε να μπορέσει να τραβήξει πρωτοφανείς σκηνές από τέτοια βάθη και στη συνέχεια εάν θελήσει να το εμπλουτίσει με ψηφιακά τέρατα.

Cosmote: Ανακοίνωση για τεχνική βλάβη σε Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα


Δελτίο Τύπου: 

Η Cosmote ενημερώνει πως σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια εργασιών αναβάθμισης του δικτύου της παρουσιάστηκε τεχνική βλάβη με αποτέλεσμα σε περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας να παρατηρούνται προβλήματα στην επικοινωνία.

Οι τεχνικές εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη με στόχο να αποκατασταθεί η βλάβη στις περιοχές που επηρεάστηκαν, όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ζητάμε την κατανόηση των συνδρομητών μας στις κατά τόπους περιοχές.