Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Εικόνες καταστροφής στην Αττική από τις πλημμύρες - Ανυπολόγιστες ζημιές


«ΘΡΙΛΕΡ» ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ

Ρεπορτάζ: Ντίνα Καραμάνου - Αναστασία Γαλάνη

Εικόνες ασύλληπτης καταστροφής και τεράστιες υλικές ζημιές άφησε πίσω της η σφοδρή νεροποντή που «χτύπησε» την Αττική και ιδιαίτερα το δυτικό κομμάτι του Λεκανοπεδίου αλλά και τον Πειραιά.

Σε μεγάλο σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στην οδό Θηβών βρίσκεται δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για άντληση υδάτων από το 2ο υπόγειο το οποίο λειτουργεί ως γκαράζ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν υπάρχει αναφορά για εγκλωβισμένα άτομα, όμως γίνονται εντατικές έρευνες.

Ομιλίες συμβουλευτικής γονέων από τον «Αριστοτέλη»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ομιλίες συμβουλευτικής γονέων από τον «Αριστοτέλη»

Ομιλίες συμβουλευτικής γονέων με θέμα: «Διαχείριση της προσκόλλησης του παιδιού στο γονιό και προσαρμογή στον παιδικό σταθμό» οργανώνει το Πολιτιστικό - Αθλητικό - Μορφωτικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» το διάστημα 5-26 Νοεμβρίου 2014.

Η ψυχολόγος, κα Βασιλική Χριστοδούλου, θα δώσει πολύτιμες συμβουλές για την καλύτερη προσαρμογή των παιδιών στον παιδικό σταθμό ενώ οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους κατά τη διάρκεια της συζήτησης, που θα ακολουθήσει.

Δελτίο Τύπου του Δήμου Σιθωνίας

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Στο νέο 31μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) εξελέγη ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος με την  παράταξη «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση» και επικεφαλής τον κ. Γιώργο Πατούλη.

Είναι η πρώτη φορά που Δήμαρχος από τη Χαλκιδική εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του ανώτατου θεσμικού οργάνου της Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Τζίτζιος σε δήλωσή του ανέφερε: