Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Ανακοίνωση ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας


Με επιτυχία τελείωσαν οι διαδικασίες για την εκλογή προέδρου ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας και συνέδρων.

Σύμφωνα με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου για ανοικτές διαδικασίες παντού, πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Καλαμάτα οι εκλογές για ανάδειξη προέδρου ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας και συνέδρων με απευθείας εκλογή αυτών από τη βάση.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά η συμμετοχή ήταν μεγάλη καθώς οι μεσσήνιοι νεολαίοι έχουν αγκαλιάσει το άνοιγμα των διαδικασιών που επικαλούνται και κάνουν πράξη τόσο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς όσο και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αντρέας Παπαμιμίκος.

Οι νεολαίοι παρόλο που στη Μεσσηνία ο Αντρέας Παπαμιμίκος είχε έρθει οριακά δεύτερος , μαζικά προσήλθαν στις κάλπες και μετά από μια δημοκρατική διαδικασία που κύλησε ομαλά ανέδειξαν τους νέους εκπροσώπους τους.

Με τιμή,

ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας

Η ισχύς εν τη ενώσει στη Νότια Πιερία


Στο ξενοδοχείο Chalet Castello στη Νότια Πιερία θα γίνει συνάντηση από επιχειρηματίες της υπαίθρου των νομών Χαλκιδικής, Ημαθίας, Σερρών και Πιερίας.

Θέμα: Οι στρατηγικές τοπικής ανάπτυξης, νέες συνεργασίες και απόκτηση δεξιοτήτων.

Όμοια συνάντηση έγινε πριν λίγες μέρες στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής.

Πηγή: Λευτεριά

Ανακοίνωση Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. Κυκλάδων


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων και Αντιπροσώπων για το 8ο Τακτικό Συνέδριο των Νέων στον νομό μας. Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Φόρτωμας Φίλιππος και σύνεδροι οι: Αϊβαλιώτη Μαρία (Νάξος), Κουκάς Κωνσταντίνος (Μύκονος), Πελοππονήσιος Μιλτιάδης (Σέριφος), Χαλάς Πέτρος (Άνδρος) μαζί με τον πρόεδρο Ν.Ε.

Την Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Ιουνίου θα διεξαχθεί το 8ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στον Νομό Φωκίδας και συγκεκριμμένα στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ στην Άμφισσα. Την έναρξη του Συνεδρίου θα κηρύξει ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αντώνης Σαμαράς στις 19.30 την Παρασκευή.

Ως Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον Πρόεδρο του κόμματος, όσο και τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο. Η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων από την βάση αποτέλεσε μια κορυφαία εφαρμογή των δημοκρατικών θεσμών, όπου ο κάθε νέος και η κάθε νέα μπόρεσε να επιλέξει υπεύθυνα και ανεπηρέαστα τον αξιολογότερο υποψήφιο χωρίς να του το υποδεικνύουν. Η ανοιχτή διαδικασία ανέδειξε νικητή τον καθένα από εμάς, και όλους εμάς μαζί. Πλέον είναι μια καινούργια περίοδος για την ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων, μια καινούργια μέρα για τη Νέα Δημοκρατία.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος και με λόγια και με έργα, μας έχει πείσει πως μπορεί να πραγματώσει τα όνειρα μας. Κάνει πράξη ήδη τις εξαγγελίες του. Με καθαρή πολιτική πλατφόρμα για τη δημιουργία της ΟΝΝΕΔ που οραματίζεται, είχε προτείνει μεταξύ άλλων την Εκλογή του Προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής από τα μέλη της ΟΝΝΕΔ σε κάθε νομό και με καθολική ψηφοφορία, η οποία και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Ιουνίου και στις Κυκλάδες. Δε θέλουμε την ΟΝΝΕΔ με κλειστές πόρτες. Θέλουμε την ΟΝΝΕΔ ανοιχτή σε όλους και με ανοιχτές διαδικασίες παντού.

Θέλοντας να απευθυνθούμε στους νέους του Νομού μας, τους καλούμε να συμμετάσχουν στην ανασυγκρότηση της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων, ενδυναμώνοντας την αναγέννηση της Οργάνωσης ύστερα από μια μακρά χρονική περίοδο απουσίας-ανυπαρξίας.

Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Φωκίδας - Ανακοίνωση


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Φωκίδας και Αντιπροσώπων για το 8ο Τακτικό Συνέδριο των Νέων στον νομό μας. Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Βαρκούτας Ιωάννης και σύνεδροι οι: Καραπατούχας Γεώργιος και Σωτηρόπουλος Γεώργιος μαζί με τον πρόεδρο Ν.Ε.

Την Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Ιουνίου θα διεξαχθεί το 8ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στον Νομό Φωκίδας και συγκεκριμμένα στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ στην Άμφισσα. Την έναρξη του Συνεδρίου θα κηρύξει ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αντώνης Σαμαράς στις 19.30 την Παρασκευή.

Σαν Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Φωκίδας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον Πρόεδρο του κόμματος, όσο και τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο όπου μας τίμησαν με την επιλογή τους για την διεξαγωγή του Συνεδρίου στον τόπο μας.

Θέλοντας να απευθυνθούμε στους νέους του Νομού μας, τους καλούμε να συμμετάσχουν σ' αυτήν τη γιορτή της Ν.Δ. & της ΟΝΝΕΔ.ενδυναμώνοντας την αναγέννηση της Οργάνωσης στον νομό μας ύστερα από μια μακρά χρονική περίοδο απουσίας-ανυπαρξίας.

Ο.Ν.ΝΕ.Δ Ηλείας: Εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου Ν.Ε.


Πύργος, Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου Νομαρχιακής Επιτροπής Ο.Ν.ΝΕ.Δ Ηλείας και Συνέδρων για το 8ο Τακτικό Συνέδριο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ξεκίνησε στις 9:00 και τερματίστηκε στις 19:00 στα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Πύργο. Συμμετείχαν 61 άτομα και εξελέγησαν οι κάτωθι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Ε.: ΛΙΑΤΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΣΥΝΕΔΡΟΙ:

ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΔΗΜΑΚΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ
ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΙΑΤΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΛΥΓΟΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΑΝΤΙΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΣΑΝΤΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ

Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας μετά την ανάδειξη του προέδρου της Ανδρέα Παπαμιμικού,από τη βάση έχει περάσει σε μια νέα εποχή, μια εποχή Δημοκρατίας και συμμετοχικότητας. Πρωτοπορώντας και μέσα σε κλίμα ενότητας, κατάφερε για άλλη μια φορά να δώσει το βήμα σε κάθε Νέο και Νέα να εκφραστεί και να συμμετάσχει ενεργά στην ανανέωση της πολιτικής ζωής του τόπου μας.