Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Επίθεση στο σπίτι του Κάρολου Παπούλια


Άγνωστοι φορώντας κουκούλες επιτέθηκαν με πέτρες εναντίον του σπιτιού του Κάρολου Παπούλια στην οδό Ασκληπιού. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8 το βραδύ και ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν εκείνη την ώρα στο διαμέρισμα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι περίπου 50 νεαροί οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκια πέταξαν πέτρες στην εξώπορτα της πολυκατοικίας άφησαν μια προκήρυξη και εξαφανίστηκαν πριν φτάσουν οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Πηγή: Real.gr

Λούης Τίκας: Ο Ελληνας ήρωας των εργατών της Αμερικής

Απρίλιος 1914. Ιδιωτική φρουρά των ανθρακωρυχείων και μέλη της εθνοφυλακής έχουν τοποθετήσει τα πολυβόλα και σκοπεύουν τον καταυλισμό των απεργών

Το άγαλμά του δεσπόζει στο Κολοράντο, για να θυμίζει τον αγώνα των ανθρακωρύχων και τη θυσία του. Η απεργία του 1914 είχε καταλήξει σε μακελειό με θύματα 50 απεργούς

Ενας Ελληνας ανθρακωρύχος έχει μετατραπεί σε σύμβολο των εργατικών αγώνων στις ΗΠΑ και το μνημείο του στο Κολοράντο κηρύχθηκε επίσημα ως εθνικός ιστορικός τόπος.

Ο Λούης Τίκας έμεινε στην Ιστορία ως ο πρωταγωνιστής μίας μεγάλης απεργίας στα ανθρακωρυχεία, η οποία, έπειτα από μήνες, κατέληξε στη σφαγή του Λάντλοου.

8 στους 10 Ελληνες: «Ξεπούλησε την εθνική μας κυριαρχία ο Παπανδρέου»!


ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ALCO ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ NEWSBOMB.GR

Συγκλονιστικά τα ευρήματα της πρώτης μεγάλης έρευνας του «newsbomb political x-ray by alco»: Κόλαφος για Παπαδήμο, διασώζεται ο Σαμαράς, «δε θα περάσει» το όνομα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Ε. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου είναι ρίψασπις. Είναι ο άνθρωπος που ξεπούλησε τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας. Είναι αυτός που αποδέχθηκε άνευ όρων τους τις εντολές των ξένων.

Συγκεκριμένα, 8 στους 10 συμπολίτες μας απάντησαν πως, αντί να κάνει ό,τι μπορούσε για να προασπίσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αποδέχτηκε χωρίς διαπραγμάτευση τους όρους των ξένων. Και μόλις 1 στους 10 πιστεύει το αντίθετο…

Δήλωση του Αντώνη Σαμαρά για τον θάνατο του Νίκου Απέργη


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, για το θάνατο του Νίκου Απέργη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς, αλλά και συνεπής αγωνιστής της Νέας Δημοκρατίας, δεν βρίσκεται πια κοντά μας.

Ο Νίκος Απέργης άνθρωπος του Θεάτρου, της Τηλεόρασης, του Κινηματογράφου,  αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία υπηρέτησε με συνέπεια και πάθος επί πολλές τετραετίες, έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Ήταν υπόδειγμα πνευματικού ανθρώπου, χαρισματικού ηθοποιού και υπεύθυνου πολιτικού.

Για αύριο το μεσημέρι αναβλήθηκε η σύσκεψη των αρχηγών


Για αύριο το μεσημέρι (13.00) αναβλήθηκε η προγραμματισμένη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, καθώς ένα πλήθος από ζητήματα σχετικά με τη νέα δανειακή σύμβαση παραμένουν ανοιχτιά, ενώ καθώς φαίνεται δεν έχει ακόμη επιτευχθεί η σύγκλιση των θέσεων των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Αυτή την ώρα πάντως, πραγματοποιείται ευρεία διυπουργική σύσκεψη, υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, στο κτίριο της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης, στην οδό Ζαλοκώστα.

Στη σύσκεψη μετέχουν οι υπουργοί, Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης, Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, Εσωτερικών, Τάσος Γιαννίτσης, και Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Σε ρόλο νέου Ζίγδη ο φίλος μας ο Αντώνης :)


Όμορφη που ήτανε η παλιοπαρέα μας, με τα καβγαδάκια μας και με τα ωραία μας...
Για αυτούς τους κυρίους και την Μέρκελ, ο Αντώνης απειλεί να διαγράψει βουλευτές της Ν.Δ.


Σε ρόλο... πυροσβέστη


Τη δέσμευση ότι θα ελέγξει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα ανέλαβε στην τελευταία σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο Αντ. Σαμαράς και πράγματι από την επομένη άρχισε ραντεβού με τους... επίφοβους βουλευτές! Μέχρι στιγμής, πάντως, τα πράγματα δεν δείχνουν ιδιαίτερα καλά, καθώς, ενώ προσπαθεί να σβήσει τη μια φωτιά, μια άλλη ανάβει εκεί που δεν το περιμένει...

Απειλή... διαγραφών

Συγκεκριμένα, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ φαίνεται να έλεγξε τελικά τις αντιδράσεις των πέντε «σκληρών» (Κ. Μαρκόπουλος, Κ. Τζαβάρας, Μ. Κόλλια, Ελ. Βόζεμπεργκ, Κ. Γκιουλέκας), έμαθε τις χθεσινές δηλώσεις του Γερ. Γιακουμάτου, ο οποίος δήλωσε αντίθετος σε κάθε νέα μείωση μισθών και συντάξεων.

Πατριωτικό Μέτωπο: Μνήμη Θεόδωρου Κολοκοτρώνη


Σαν σήμερα, 4 Φεβρουαρίου του 1843, το ελεύθερο γένος των Ελλήνων, έκλαψε για τον θάνατο του θρυλικού στρατηλάτη, του Γέρου του Μοριά, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, το Σύνταγμα του οποίου αφιερώνεται στον γεννήτορα του νέου ελληνικού κράτους, στέκει με ευλάβεια στην ιερή μνήμη του πρωτεργάτη της ελευθερίας των Ελλήνων, μετά από την μακραίωνη τουρκική σκλαβιά.

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε που η Ελλάδα στενάζει κάτω από τη νέα κατοχή των τοκογλύφων, της Τρόϊκας και των κοινωνικών ερειπίων που σώρευσαν οι σύγχρονοι Νενέκοι, η ανάκληση της εθνικής μνήμης στους αγωνιστές του ’21, αποτελεί ζωοδότρα δύναμη για ένα νέο 1821.

Οι συμφοιτητές της συμφοράς


Ο ψεύτης και ο κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται. - Λαϊκή παροιμία

Πάρτε παραμάσχαλα τον τραπεζίτη σας και δρόμο.

Δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά, μόνο κόκκαλα υπάρχουν των Ελλήνων τα Ιερά.

Χαμός στην ΔΕΘ για ένα τσουβάλι πατάτες! Video


Η χουντική τριμερής συγκυβέρνηση ευθύνεται για αυτά τα χάλια ...


Πάνω από 15 τόνους πατάτες υπολογίζεται οτι θα μοιράσουν δωρεάν στους περαστικούς οι πατατοπαραγωγοί του Νευροκοπίου που έχουν έρθει στη Θεσσαλονίκη για να διαμαρτυρηθούνστην Agrotica.

Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες & video:

Περικοπές στους Αντιδημάρχους – “Κλάμα” στους Δήμους!

Nα μειωθούν αναμένεται οι θέσεις των αντιδημάρχων στους δήμους εφόσον ψηφιστεί στη Βουλή και αποτελέσει νόμο του κράτους το πολυνομοσχέδιο που δόθηκε προχθές στη δημοσιότητα από το υπουργείο Εσωτερικών.

Το νομοσχέδιο:

Ο αριθμός των αντιδημάρχων σύμφωνα με τις προωθούμενες αλλαγές, ορίζεται ως εξής: Σε δήμους με πληθυσμό έως πέντε χιλιάδες (5.000) κατοίκους ορίζεται ένας αντιδήμαρχος. Στους δήμους με πληθυσμό από πέντε χιλιάδες έναν (5.001) έως είκοσι χιλιάδες (20.000) κατοίκους ορίζονται έως δύο αντιδήμαρχοι.

Στους δήμους με πληθυσμό από είκοσι χιλιάδες έναν (20.001) έως πενήντα χιλιάδες (50.000) κατοίκους ορίζονται έως τρεις (3) αντιδήμαρχοι.

Χαμός στις Σέρρες: 40άρες "αποπλάνησαν"… 17χρονο!!!

Δηλαδή ο πατέρας του, προτιμάει τον γιό του (ολόκληρο μαντράχαλο) σε ρόλο μ@λ@κ@ ... !!!

Χαμός έχει γίνει στις Σέρρες με την «ροζ» ιστορία που βγήκε στην δημοσιότητα. Δύο 40αρες υποσχέθηκαν σε μαθητή λυκείου να του μάθουν τα μυστικά του έρωτα και παραλίγο να τον στείλουν λιπόθυμο στο Κέντρο Υγείας, λόγω … Viagra.

Το περιστατικό συνέβη σε επαρχιακό δήμο των Σερρών, με πρωταγωνίστριες δύο 40αρες και έναν 17χρονο. Σύμφωνα με όσα «ψιθυρίζονται», η μία εκ των δύο γυναικών κάλεσε τον 17χρονο σπίτι της προκειμένουν να της … ξεμπλοκάρει το laptop της, αλλά τελικά τα πράγματα «περιπλέχτηκαν» περισσότερο με την έλευση της κολλητής της φίλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του 17χρονου δηλώνει αποφασισμένος να καταθέσει μήνυση κατά των δύο γυναικών, όχι βέβαια για … αποπλάνηση ανηλίκου, μια και ο μαθητής είναι πλέον τελειόφοιτος λυκείου και με τη θέληση του πήρε μέρος στο όργιο,