Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Στα σκουπίδια οι συνομιλίες για τα λαθραία τσιγάρα


Στον αέρα τινάζεται η έρευνα της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ για την εμπλοκή τοπικών πολιτικών παραγόντων αλλά και υπαλλήλων της Χαλκιδικής στην υπόθεση του ευρωπαϊκού δικτύου παρασκευής και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων που εξαρθρώθηκε στα τέλη του περσινού Σεπτεμβρίου στην Κασσάνδρα, με τη σύλληψη και αξιωματικών της αστυνομίας.

Του Κώστα Καντούρη

Με την τακτική που ακολούθησαν ΣΔΟΕ και ασφάλεια δεν προέβλεψαν την ανάμειξη και άλλων δημοσίων λειτουργών, εκτός των κατηγορούμενων αστυνομικών, με συνέπεια οι τηλεφωνικές συνομιλίες που καταγράφηκαν για τις άλλες πτυχές της υπόθεσης, όπως η έκδοση άδειας ξηραντηρίου καπνού για τον κατηγορούμενο ως εγκέφαλο, να τεθούν στο αρχείο, αφού απαγορεύεται από τον νόμο η χρήση τους.

Δήλωση της ΝΔ για τις αποκαλύψεις που αφορούν επικοινωνία του Γ. Παπανδρέου με το ΔΝΤ πριν τις εκλογές


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ndpress@nd.gr

Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταδόθηκαν την Παρασκευή και επαναλήφθηκαν σήμερα, από τον τηλεοπτικό σταθμό “Mega”, αξιωματούχος του Δ.Ν.Τ. αποκαλύπτει ότι ο Γ. Παπανδρέου είχε επικοινωνία με τον επικεφαλής του Ταμείου, όχι μόνον στις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά και πριν τον Οκτώβριο του 2009, όταν βρισκόταν ακόμη στην Αντιπολίτευση.

Γάτος πατριώτης ...



Σε στάση προσοχής ακούει τον Εθνικό Ύμνο