Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Κανονικά τα δρομολόγια της Αστικής συγκοινωνίας στον Πολύγυρο


Κανονικά από σήμερα, Παρασκευή 27 Μαΐου 2011, πραγματοποιούνται τα δρομολόγια της αστικής συγκοινωνίας στον Πολύγυρο μετά την αποκατάσταση της βλάβης του λεωφορείου.

Διαμαρτυρίες επαγγελματιών Νότιας Πιερίας για καθυστέρηση αδειών


Παράπονα και διαμαρτυρίες εκφράζουν επαγγελματίες της Νότιας Πιερίας για την κατάσταση που συμβαίνει στην περιοχή με την παροχή αδειών υγειονομικού ενδιαφέροντος από την περιφερειακή ενότητα Πιερίας (τ. νομαρχία).

Συγκεκριμένα, ενώ  η τουριστική περίοδος έχει ουσιαστικά αρχίσει, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την έναρξη λειτουργίας νέων καταστημάτων, επειδή υπάρχει καθυστέρηση ελέγχων προκειμένου να εκδοθούν οι άδειες.

Σύσκεψη αρχηγών εν μέσω ...οργίου σεναριολογίας


Μολονότι διακινείται ευρέως το σενάριο των εκλογών, κάτι τέτοιο θα ισοδυναμούσε με αυτοκτονία:

Υπενθυμίζεται ότι ακόμη και αν προκηρυχθούν σήμερα εκλογές, αυτές δεν μπορούν να διεξαχθούν πριν τη 19η Ιουνίου, αφού απαιτείται η μεσολάβηση 21 ημερών εκ του Συντάγματος.

Στις 29 Ιουνίου όμως υποτίθεται ότι θα πρέπει να μας καταβληθεί η επόμενη δόση, ενδεχόμενο που απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Τέλος, στις 15 Ιουλίου εξαντλούνται και τα τελευταία αποθέματα μετρητών που διαθέτει το κράτος
...και αυτό που μόλις διαβάσατε είναι ακόμη ένα σενάριο.

Πλοίο με λαθραία τσιγάρα από τα κατεχόμενα, πιάστηκε στα Νέα Μουδανιά


Δύο χιλιάδες επτακόσιες κούτες λαθραίων τσιγάρων κατάσχεσαν οι λιμενικές αρχές των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής στο φορτηγό πλοίο «Ελίζαμπεθ», σημαίας Βολιβίας. Όπως έγινε γνωστό, στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθη το 5μελές πλήρωμα του πλοίου, αποτελούμενο από Αλβανούς υπηκόους, που θα οδηγηθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Το πλοίο με το παράνομο φορτίο εντοπίστηκε, χθες, βράδυ, από πλωτά περιπολικά του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς έπλεε μεταξύ της θαλάσσιας περιοχής του Αγιόκαμπου Πηλίου και της χερσονήσου Κασσάνδρας Χαλκιδικής.