Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Video από τα επεισόδια στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, στην Θεσσαλονίκη

Πηγή: Seleo

Αιφνιδιαστικό δημοψήφισμα εν όψει συνόδου του ΝΑΤΟ ετοιμάζει ο Γκρούεφσκι

Θα ζητήσει έγκριση για το όνομα «Βορεια Δημοκρατία της Μακεδονίας»

Αγγελος Αθανασόπουλος

Προσπάθεια να πετάξει το μπαλάκι στην Αθήνα στην πορεία προς το Σικάγο κάνει ο Νίκολα Γκρούεφσκι. Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Den», που επικαλείται κυβερνητικές πηγές, ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων ετοιμάζεται να προχωρήσει σε στρατηγικό αιφνιδιασμό τις παραμονές της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ. Συγκεκριμένα, ο κ. Γκρούεφσκι σχεδιάζει να προτείνει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ενδεχομένως για την ονομασία «Βόρεια Δημοκρατία της Μακεδονίας» (που σημειωτέον έχει αποδεχθεί παλαιότερα η ελληνική πλευρά). Στη συνέχεια, σκοπεύει να ζητήσει ως αντάλλαγμα την πρόσκληση ένταξης της πΓΔΜ στη Συμμαχία.

Η αντιπολιτευόμενη εφημερίδα συνεχίζει λέγοντας ότι ο σκοπιανός Πρωθυπουργός έχει διαπιστώσει ότι δεν έχουν αποδώσει οι προσπάθειες τόσο του ιδίου όσο επίσης των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας για ένταξη στο ΝΑΤΟ χωρίς επίλυση του ονόματος,

Ενταση μεταξύ αστυνομικών και απεργών οδηγών στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής (Φωτο)

Διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής προκειμένου να απομακρύνουν τους απεργούς οδηγούς που

εμποδίζουν τη μετακίνηση των λεωφορείων από το σταθμό. Αυτή τη στιγμή επικρατεί ένταση καθώς ένας από τους απεργούς ξάπλωσε στις ρόδες λεωφορείου για να αποτρέψει την αναχώρησή του.

Αργύρης Λαφαζάνης: Γιατί δε συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο (Video)

Πρόγραμμα επισκέψεων του Ευθύμη Καρανάσιου, Υποψήφιου βουλευτή ΝΔ Χαλκιδικής

Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, ο Ευθύμης Καρανάσιος, υποψ. Βουλευτής της ΝΔ, θα επισκεφτεί:

Το Σάββατο 28 Απριλίου 2012
1. Την Ουρανούπολη, ώρα 19:00
2. Τα Ν. Ρόδα, ώρα 19:30
3. Την Ιερισσό, ώρα 20:00

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2012
1. Κεντρική ομιλία των πέντε υποψηφίων Βουλευτών της ΝΔ στη Νικήτη
(κλειστό γυμναστήριο), ώρα 12:00.
2. Ελαιοχώρια , ώρα 18:30
3. Ν. Σύλατα, ώρα 19:00
4. Ν. Καλλικράτεια, ώρα 19:30
5. Πετράλωνα, ώρα 20:00
6. Κρήνη, ώρα 20:30.

Ο ... σωσίας του Αθανάσιου Διάκου, υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή

κλικ για μεγέθυνση
Ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στην Αιτωλοακαρνανία είναι από την Μπαμπίνη Ξηρομέρου και είναι άνεργος ηλεκτρολόγος που ασχολείται με κτηνοτροφικές εργασίες, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνει σε εκλογές, αφού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 ήταν πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, πάλι βέβαια με τον συνδυασμό που υποστήριζε η Χρυσή Αυγή!


Να κινηθεί η δικαιοσύνη πριν τις εκλογές ζητά ο Καμμένος

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με αφορμή την σημερινή αντίδραση πανικού και ενοχής του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ για την υπόθεση του πλαστού εγγράφου της ΕΥΠ που χρησιμοποίησε στην βιομηχανία λάσπης εναντίον τους, δηλώνουν τα εξής:

“Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν μπαίνουμε σε διάλογο με πλαστογράφους.

Η Δικαιοσύνη οφείλει εναντίον αυτών και των χαλκείων της Τρόϊκας, να πράξει ΤΑΧΙΣΤΑ το καθήκον της για το κακούργημα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως και της συκοφαντικής δυσφήμισης που συντελείται για άλλη μία φορά σε βάρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δήλωση του Γιάννη Μιχελάκη για την σύλληψη του Αιμίλιου Λιάτσου

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στη σύλληψη του δημοσιογράφου κ. Αιμίλιου Λιάτσου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Καμμένος ποινικοποιεί απροκάλυπτα, σήμερα, την ελευθεροτυπία, την πληροφόρηση, τη διακίνηση ιδεών.
Επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους.
Είναι πρωτόγνωρο και πρωτοφανές πολιτικός αρχηγός να ζητά τη σύλληψη και φυλάκιση δημοσιογράφου για ρεπορτάζ στην εφημερίδα του.
Γιατί ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος τόλμησε να αναφερθεί στη συνεργασία του κ. Καμμένου με το θεωρητικό της χούντας Γεωργαλά».