Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη (Φωτογραφίες)

Περίληψη της ομιλίας Μιχαλολιάκου από την Καθημερινή

Η επίθεση του Κασιδιάρη εναντίον της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη, στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, δεν ήταν η «κηδεία», αλλά η «ανάσταση» της Χρυσής Αυγής, δήλωσε ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής.

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά την ομιλία του στην προεκλογική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, έξω από τα γραφεία της οργάνωσης, στην περιοχή των δικαστηρίων.

Ταυτόχρονα κάλυψε πλήρως τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, λέγοντας ότι το μόνο που καταλαβαίνουν οι άλλοι είναι η δύναμη της και

Τα πρώτα ανέκδοτα για Κανέλλη - Κασιδιάρη

Το επεισόδιο σε τηλεοπτικό κανάλι ανάμεσα στον Κασιδιάρη, την Κανέλλη και την Δούρου έχει και την κωμική πλευρά του. Διαβάζουμε στο gazzetta.gr plus τα ανέκδοτα που κυκλοφόρησαν λίγες ώρες μετά.

*Εγώ πάντως τον βρήκα πολύ κ@υλ@τον τύπο.....δυο γυναίκες στο πλατό, η μια
έφυγε μούσκεμα και η άλλη αναψοκοκκινισμένη!!!! 

*-Σερβιτόρος: γεια σας τι θα πάρετε;
-Κασιδιαρης:ένα Freddo capuchino με καννελη καλά χτυπημένο..
-Δουρου:εγώ ένα νεράκι ευχαριστώ..!

*Κάποτε μιλούσαμε για το χαστούκι της Λιάνη τώρα μιλάμε για τα χαστούκια της Λιάνας....τυχαίο!!!!

Βέροια: Συλλήψεις οκτώ μελών της Χρυσής Αυγής

Στη σύλληψη οκτώ μελών της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και του υποψηφίου βουλευτή στο νομό Πέλλας Ιωάννη Σαχινίδη, προχώρησε η αστυνομία στη Βέροια. Προηγήθηκαν επεισόδια σε κατάστημα της πόλης, που οδήγησαν στον τραυματισμό 53χρονου και φθορές στον εξοπλισμό του καταστήματος.

Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγη ώρα μετά από συμπλοκή μελών της Χρυσής Αυγής με νεαρούς του αντιεξουσιαστικού χώρου, που σταμάτησε όταν εμφανίστηκε αστυνομική δύναμη και οι συμπλεκόμενοι αποχώρησαν.

"Πνευματικός πατέρας" του Αλέξη Τσίπρα ο Σλαβοϊ Ζίζεκ (Video)

Φιλόσοφος της Αριστεράς; ή χρειάζεται ζουρλομανδύα αυτός ο τύπος;
Το ερώτημα αν ο Αλέξης Τσίπρας προσυπογράφει τα παρανοϊκά που λέει αυτός ο απίστευτος τύπος που δηλώνει… φιλόσοφος, εγείρεται αυθόρμητα όταν παρακολουθείς το παρακάτω βίντεο. Πρόκειται για τον Σλοβένο, Σλαβοϊ Ζίζεκ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, εν μέσω χειροκροτημάτων του ακροατηρίου του ΣΥΡΙΖΑ, τους καλεί να είναι έτοιμοι να δράσουν «με αγριότητα» («brutal» είναι η λέξη που χρησιμοποιεί», εάν χρειαστεί.

Άντε μετά να πείσεις ότι όσοι λένε πως Χρυσή Αυγή και η πιο ακραίες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ (αυτές που φλερτάρουν με τον αναρχισμό τουλάχιστον) είναι η άλλη όψη του ιδίου νομίσματος, έχουν άδικο… Όταν μάλιστα ο απίστευτος «διανοούμενος» δηλώνει ότι «το κρίσιμο για ένα ριζοσπαστικό κίνημα είναι μέσω της αρετής να επιβάλλει τον τρόμο», χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης ή όχι;

Αν οι δεινόσαυροι δεν ήταν τόσο ογκώδεις όσο νομίζαμε, τι άλλο αγνοούν οι επιστήμονες;

.Πολ Μπάρετ, Guardian

Οι οπαδοί του «Τζουράσικ παρκ» ανεξαρτήτως ηλικίας βρίσκονται σε κατάσταση σοκ: οι παλαιοντολόγοι του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ ανακάλυψαν πως οι δεινόσαυροι, που σήμερα αναπαριστώνται ως πελώρια τέρατα που έκαναν τη γη να τρέμει, πιθανότατα ήταν πολύ ελαφρύτεροι από όσο θεωρείτο ως σήμερα. Αλλά αυτό είναι το τελευταίο μόνο επεισόδιο σε μια μακρά σειρά ομολογιών εκ μέρους των παλαιοντολόγων πως στο πεδίο τους η φαντασία παίζει μεγάλο ρόλο.

Οι δεινόσαυροι μας γοήτευσαν από τότε που τα πρώτα θραύσματα οστών τους βρέθηκαν στη νότιο Αγγλία στις αρχές του 19ου αιώνα. Αλλά οι επιστήμονες που επεξεργάζονται αυτά τα θραύσματα αντιμετώπιζαν ένα περίπλοκο και δυσχερές έργο: πώς να αναπαραστήσουν την εμφάνιση και τη συμπεριφορά ζώων που εξαφανίστηκαν εδώ και εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια, χωρίς να διαθέτουν κανένα ζωντανό βιολογικό ανάλογο;

Δελτίο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Μεσσηνίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ενδιαφέρον οι κάτοικοι όλης της Μεσσηνίας συμμετέχουν στις συζητήσεις που πραγματοποιούν τα κλιμάκια της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σε όλα τα χωριά και τις πόλεις. Τα στελέχη αναλύουν και εξηγούν λεπτομέρειες από τις προτεραιότητες του κυβερνητικού προγράμματος που αποτελούν και τις προτεραιότητες της κοινωνίας.

Η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου με την επιτακτική ανάγκη η χώρα να παραμείνει στην Ευρώπη και στο ευρώ, η πορεία των αγροτικών προϊόντων και η συνέχιση των επιδοτήσεων μέσα από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς είναι το ένα σκέλος όλων των συζητήσεων.

Παραφροσύνη αλά ελληνικά στο δρόμο για την Ποτίδαια

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΤΟΝΙΑ ΚΑΝΙΤΣΑΚΗ

Απίστευτο κι όμως, δυστυχώς, αληθινό. Από τα 5,2 χιλιόμετρα του δρόμου από τα Μουδανιά μέχρι την Ποτίδαια θα δημοπρατηθούν μόνον τα 4,2! Το τελευταίο χιλιόμετρο, πριν από τη γέφυρα της Ποτίδαιας, μένει, τουλάχιστον προς το παρόν, εκτός δημοπράτησης. Ετσι, τα επόμενα χρόνια οι ταξιδιώτες προς την Κασσάνδρα ένα χιλιόμετρο πριν από τη γέφυρα της Ποτίδαιας θα φτάνουν σε μία στενωπό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κυκλοφορία και φυσικά για την ασφάλεια.

Οι αλλαγές στο σχεδιασμό του σημαντικότατου οδικού έργου, το οποίο σχεδιάστηκε για να σώσει ζωές και να αναβαθμίσει το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, έγιναν ελέω... μικροσυμφερόντων. Το αρχικό σχέδιο προέβλεπε τη μετατροπή της επαρχιακής οδού Μουδανιών - Ποτίδαιας στο σύνολό της σε αυτοκινητόδρομο. Το έργο όμως, όπως συμβαίνει σχεδόν με όλα τα έργα στην Ελλάδα,

Ένας μόνο πολίτης σε ομιλία της Μιλένας στον Βόλο! (Video)

Στον Βόλο βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η κυρία Μιλένα Αποστολάκη, στο πλαίσιο της πανθεσσαλικής της περιοδείας, ως υπεύθυνης στην περιοχή για την τρέχουσα προεκλογική περίοδο.

Σύμφωνα με το e-volos.gr, η κυρία Αποστολάκη, περιστοιχισμένη από το Γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας και μόνον τρεις από τους επτά υποψήφιους βουλευτές Μαγνησίας του κόμματος, καθότι οι υπόλοιποι απουσιάζαν λόγω άλλων υποχρεώσεων, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο πρώην Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας.