Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Δελτίο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Μεσσηνίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ενδιαφέρον οι κάτοικοι όλης της Μεσσηνίας συμμετέχουν στις συζητήσεις που πραγματοποιούν τα κλιμάκια της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σε όλα τα χωριά και τις πόλεις. Τα στελέχη αναλύουν και εξηγούν λεπτομέρειες από τις προτεραιότητες του κυβερνητικού προγράμματος που αποτελούν και τις προτεραιότητες της κοινωνίας.

Η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου με την επιτακτική ανάγκη η χώρα να παραμείνει στην Ευρώπη και στο ευρώ, η πορεία των αγροτικών προϊόντων και η συνέχιση των επιδοτήσεων μέσα από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς είναι το ένα σκέλος όλων των συζητήσεων.


Το άλλο είναι το χρέος, οφειλόμενο από την πολιτεία στους πολίτες. Η επιστροφή του αισθήματος ασφάλειας και η προστασία του πολίτη. Η πάταξη της εγκληματικότητας και η διακοπή της εισβολής των παρανόμων είναι πρώτη προτεραιότητα μετά τις 17 Ιουνίου.

Το πρωί του Σαββάτου 9/6/12 κλιμάκιο με στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας και της ΔΗΜ.Τ.Ε. Καλαμάτας περιόδευσαν την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας και έδωσαν στους καταστηματάρχες, κατοίκους και επισκέπτες έντυπα με τις θέσεις της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, με τις 18 προτάσεις – μέτρα για την οικονομία.

Το μεσημέρι με ευθύνη της διοργάνωσης από τη ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε μια άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση σχετικά με τη θέσπιση της ΑΟΖ. Ομιλητές ήταν ο κ. Κικίλιας και ο κ. Λυγερός οι οποίοι με στοιχεία και σχετικά διαγράμματα έδειξαν στο πολυπληθές ακροατήριο τη μοναδική γεωπολιτική αξία και δυνατότητα ανάπτυξης που προκύπτει από τη ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ.



Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι υποψήφιοι Βουλευτές κ. Λαμπρόπουλος, κ. Χρυσομάλλης, κ. Αλειφέρη και ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας κ. Μαντάς περιόδευσαν στη Βάλτα, Χριστιάνους και Φιλιατρά.


Επίσης ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Σαμπαζιώτης περιόδευσε σε Σουληνάρι, Φρουτζί, Κρεμμύδια, Κουκουνάρα, Στενωσιά και Χανδρινού.

Την Κυριακή 10/6/12  το πρωί ο υποψηφιος Βουλευτής κ. Λαμπρόπουλος επισκέφθηκε τη Χώρα , το απόγευμα  κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. θα βρεθεί στις 19.00 Μουζάκι, 19.45 Πυργάκι και 20.30 Γαργαλιάνους.

Ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Σαμπαζιώτης θα περιοδεύσει 18.45 Νέα Κορώνη, 19.30 Άγιος Ανδρέας, 20.15 Λογγά και στις 21.00 Πεταλίδι.

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: