Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Αποκάλυψη βόμβα για το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα και την οικογένεια Ανδρέα Γ. Παπανδρέου


Τo GreekAmericannewsAgency.com αποκαλύπτει-για την  ακρίβεια δημοσιοποιεί ευρύτερα - σήμερα ένα έγγραφο βόμβα για το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα και ειδικότερα για την οικογένεια Παπανδρέου, πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου!

Το έγγραφο που θα δείτε -και έχουμε διασταυρώσει- αφορά μυστική συμφωνία του Ανδρέα Παπανδρέου με την αμερικανική κυβέρνηση και την χρηματοδότηση του ΠΑΚ, μετέπειτα Πανελληνίου Σοσιαλιαστικού Κινήματος.

Πριν διαβάσετε περισσότερα για το έγραφο  φωτιά, για το οποίο  στην Ελλάδα θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις σε επίσημο επίπεδο  εντός της Βουλής των Ελλήνων  το μόνο που θα ρωτήσουμε τον Έλληνα Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου είναι δύο  και πολύ βασικά ερωτηματικά.

Σφοδρή προσωπική επίθεση Α.Σαμαρά στον Γ.Παπανδρέου - "Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά" μετά τον Νοέμβριο


Aνεβάζει ταχύτητα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς στην αντιπαράθεσή του με τον κυβερνών κόμμα και προσωπικά με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και εξαπέλυσε  σφοδρή πολιτική επίθεση προσωπικά στον τελευταίο πριν από λίγο από το Αιγάλεω, με αφορμή την απόφαση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την οικονομία, που θα επικεντρωθεί στην περίοδο 2007-2009.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε πως ο Γ. Παπανδρέου πιστεύει ότι το να διασύρει κανείς τη χώρα του και να λέει όλους τους Έλληνες διεφθαρμένους είναι πολιτική αρετή. «Το κόμμα του, όμως, το προστατεύει με το να εξαιρεί την περίοδο Σημίτη, αλλά και τη σημερινή. Με τον τρόπο αυτόν, όμως, διασύρει και την πατρίδα του και το κόμμα του» είπε.

Ο Αντ.Σαμαράς διεμήνυσε πως η ΝΔ «θα ψάξει και θα φέρει στο φως όλα τα στοιχεία όσων διέσυραν την οικονομία και συνέβαλαν στη σημερινή κατάσταση, που έχει οδηγήσει τα νέα παιδιά στην ανεργία, τα μαγαζιά να κλείνουν ένα ένα αλλά και στην εθνική κατάθλιψη».

Εξάψαλμοι και ευλόγησον για Ιερώνυμο


Οι υποστηρικτές του μακαριστού Χριστόδουλου ασκούν κριτική στον Αρχιεπίσκοπο για «σιωπηλή στάση» σε σειρά θεμάτων. Ποιοι οι υποστηρικτές του

Η νέα εκκλησιαστική αντιπολίτευση είναι εδώ... Οι πρόσφατες συνεδριάσεις της ιεραρχίας έφεραν στο προσκήνιο τη νέα ομάδα διαφωνούντων, η οποία σχεδόν 2,5 χρόνια μετά την εκλογή του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου δείχνει να έχει πλέον «παγιωθεί».

Οι ισορροπίες στο εσωτερικό της ιεραρχίας έχουν αλλάξει και υποστηρικτές του Μακαριστού Χριστόδουλου έχουν τώρα βρεθεί να ασκούν κριτική στον σημερινό Αρχιεπίσκοπο. Ταυτόχρονα ιεράρχες που βρέθηκαν άλλοτε σε αντιπολιτευτικές θέσεις έχουν τώρα αναδειχθεί σε υπερασπιστές της επίσημης γραμμής της Εκκλησίας.

«Τίτλοι τέλους» για τα διόδια στο Αιγίνιο


Οριστικοί τίτλοι τέλους μπαίνουν στα διόδια Αιγινίου με σχετική τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή από το αρμόδιο υπουργείο Υποδομών, η οποία προβλέπει την κατάργησή τους.

Η τροπολογία ανοίγει το δρόμο και για ενδεχόμενες πρόσθετες καταργήσεις διοδίων, καθώς προβλέπεται η δυνατότητα κατάργησης σταθμών διοδίων που βρίσκονται κοντά ο ένας από τον άλλον, ενώ οι κάτοικοι των περιοχών δεν μπορούν να εξυπηρετούνται από το παράπλευρο οδικό δίκτυο.

Βέβαια, η κατάργησή τους σημαίνει την επιβάρυνση στο αντίτιμο για τα διόδια των Μαλγάρων, τα οποία και αναμένεται να αυξηθούν το επόμενο διάστημα.

Πηγή: Newsblog

Πρόγραμμα υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Πάνα Απόστολου, για Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαλκιδική 16 Οκτωβρίου 2010

Θέμα : Πρόγραμμα υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη κ. Πάνα Απόστολου, για Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Αύριο, Κυριακή 17 Οκτωβρίου, το πρωί ο κ. Απόστολος Πάνας
μαζί με υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους θα επισκεφτεί
την Τρίγλια.

16 Οκτωβρίου 1912 - Απελευθέρωση της Κατερίνης


Στις 5 Οκτωβρίου 1912 κηρύχθηκε επίσημα  ο Βαλκανικός πόλεμος. Η απελευθέρωση της Πιερίας ανατέθηκε στην VIIη  Μεραρχία του Στρατού Θεσσαλίας, με διοικητή τον Κλεομένη ή Κλεομένους, συνταγματάρχη πυροβολικού.

Η προέλαση του Ελληνικού στρατού άρχισε από τη Λάρισα. Σε λίγες μέρες  η Ελασσόνα και το Σαραντάπορο  καταλαμβάνονται από το νικηφόρο στρατό. Στις 13 Οκτωβρίου η Μεραρχία στάθμευε στη Φουσκίνα (σημ. Αγία Τριάδα ή Ζωοδόχο Πηγή). O λοχαγός Κ. Μαζαράκης αρχηγός των Σωμάτων των Προσκόπων κατέλαβε τα Στενά της Πέτρας, γιατί είχε την πληροφορία ότι δυνάμεις του τουρκικού στρατού θα κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση.

Με διαταγή  του Κ. Μαζαράκη, ο Αλέξανδρος Δ. Ζάννα (καταγόμενος - από το Βλαχολείβαδο- Λιβάδι του Ολύμπου), συνάντησε το μέραρχο Κλεομένη Κλεομένους στο χωριό Άγιο Δημήτριο

Στράτος Κύπριος - Ένας γέρος μεσ' στο αλώνι


Αφιερωμένο στον φίλο Νικόλα από την Πάφο.

Λέμε αντίο στο... Σύμπαν σε 3,7 δις χρόνια


Το Σύμπαν και όλα όσα περιέχει μπορεί να γνωρίσει ένα τέλος ύστερα από 3,7 δισεκατομμύρια χρόνια, σύμφωνα με αμερικανούς και ιάπωνες αστροφυσικούς που αμφισβητούν τη θεωρία την οποία αποδέχεται η πλειοψηφία των κοσμολόγων για μία αέναη επέκταση του χωροχρόνου.

«Είναι απίθανο το σύμπαν να σταματήσει στη διάρκεια της δικής μας ζωής αλλά υπάρχει 50% πιθανότητα ο χρόνος να γνωρίσει ένα τέλος σε 3,7 δισεκατομμύρια χρόνια», εκτιμούν οι ερευνητές στην ανακοίνωσή τους.

Γνωστοποιούν πως ορισμένες μέθοδοι και υποθέσεις που χρησιμοποιούνται εδώ και πολύ καιρό από τους αστροφυσικούς, ιδίως ένα αυθαίρετο όριο του χρόνου προκειμένου να υπολογιστούν οι πιθανότητες ένα σύμπαν να επεκτείνεται αιώνια, οδηγούν στην πραγματικότητα στο συμπέρασμα πως ο χρόνος θα έχει ένα τέλος.

" Έφυγε " ο Γιάννης Δαλιανίδης


Σε ηλικία 87 ετών

Πέθανε, λίγα λεπτά πριν τις 8 το πρωί, σε ηλικία 87 ετών ο Γιάννης Διαλιανίδης .

Ο σκηνοθέτης μεγάλων επιτυχιών του ελληνικού κινηματογράφου, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν, τον τελευταίο μήνα, με αναπνευστικά προβλήματα.

Η πολιτική του κηδεία, κατόπιν επιθυμίας του ιδίου, θα γίνει στις 15.00 της Δευτέρας από το Α΄ Νεκροταφείο της Αθήνας.

Γ.Α.Π. : Θυσιάζεται για τις αμαρτίες μας!


Οι υποψήφιοι του συνδιασμού του Κυριάκου Βελόπουλου, στη Χαλκιδική


ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Αντιπεριφερειάρχης:   
               
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ     ΝΙΚΟΛΑΟΣ    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ         

Περιφερειακοί Σύμβουλοι:          
   

ΑΒΕΡΗ    ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ    ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (Από Γαλάτιστα)     
 
ΖΑΦΕΙΡΗ    ΑΝΝΑ    ΔΡΟΣΟΣ        (Από Πολύγυρο)

ΚΑΛΑΪΤΖΟΓΛΟΥ     ΣΕΒΑΣΤΗ (ΤΟΥΛΑ)    ΑΝΤΩΝΙΟΣ    (Από Νέα Μουδανιά)   

ΚΥΡΟΥ    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ        (Από Νέα Μουδανιά)

ΜΑΝΩΛΑΣ     ΑΡΓΥΡΙΟΣ (ΑΡΗΣ)    ΘΩΜΑΣ        (Από Κασσανδρεία)

ΜΠΑΜΠΑΜΕΤΗΣ    ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ        (Από Νέο Μαρμαρά)

Παρουσίαση των υποψηφίων του Συνδυασμού "Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες" στην Κεντρική Μακεδονία

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

15-10-2010

Στις 17.30μμ σήμερα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος    του συνδυασμού «Καθαρά Χέρια, Καθαρές Ιδέες, Καθαρές Λύσεις» παρουσίασε τα ονόματα των υποψηφίων του Συνδυασμού λέγοντας  τα εξής:

¨Όλοι οι υποψήφιοι, είναι προσωπικότητες της Κ. Μακεδονίας. Πετυχημένοι στο χώρο τους άνθρωποι, όλων των τάσεων και όλων των κομματικών αποχρώσεων που τους ένωσε η Μακεδονία! Εμείς εκπροσωπούμε το νέο, το καινούριο, το ελπιδοφόρο.¨