Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Κ. Βελόπουλος: Οι Σκοπιανοί ρίχνουν τοξικά στον Αξιό ποταμό

κλικ για μεγέθυνση

Απάντηση:

Η άγρια πανίδα της Χαλκιδικής και τα σπάνια είδη ζώων που κινδυνεύουν


Από αρκετούς, η Χαλκιδική έχει χαρακτηριστεί ως επίγειος παράδεισος. Από άλλους έχει ταυτιστεί με τις καλύτερες αμμουδιές και θάλασσες της Ελλάδας. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί που λατρεύουν την ορεινή Χαλκιδική και την προτιμούν στα μέσα του χειμώνα, όταν κάνουν την εμφάνισή τους τα χιόνα και οι θερμοκρασίες είναι πολύ κοντά στο μηδέν, με το Χολομώντα να είναι από τα ομορφότερα, τα πιο κρύα και πιο πλούσια σε βλάστηση βουνά. Όπως και να έχει, ο μαγικός αυτός τόπος διαθέτει πλούσια πανίδα και χλωρίδα και αποτελεί φυσικό μέρος πολλών ζώων που βρίσκουν καταφύγιο στις πλαγιές των βουνών.

Λέγοντας άγρια πανίδα εννοούμε όλα τα είδη των ζώων που ζουν ελεύθερα στο φυσικό τους περιβάλλον, δεν τρέφονται από τον άνθρωπο και δεν ζουν περιορισμένα σε μια συγκεκριμένη έκταση.

Η "μάχη των Τιράνων" έκρινε το αποτέλεσμα


ΘΡΙΛΕΡ 10 ΨΗΦΩΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Στα χέρια του Σοσιαλιστή Έντι Ράμα παραμένει ο δήμος των Τιράνων, καθώς η καταμέτρηση των ψήφων ολοκληρώθηκε μία εβδομάδα μετά τις δημοτικές εκλογές.

Οι εκλογές στην πρωτεύουσα εξελίχθηκαν σε θρίλερ, καθώς ο Ράμα εμφανίζεται να προηγείται με δέκα μόλις ψήφους του αντιπάλου του τού Δημοκρατικού Κόμματος και αν και ο ίδιος πανηγυρίζει για μια ακόμη εκλογή, ο πρωθυπουργός και αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος Σάλι Μπερίσα δεν ανακοινώνει τη νίκη κανενός από τους υποψηφίους.

Όπως είπε, και τα δύο κόμματα εμφανίζονται να κερδίζουν τα Τίρανα με βάση τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, αλλά ο ηγέτης των Σοσιαλιστών ανακοίνωσε τη νίκη του με την φράση «Το όνειρο συνεχίζεται»!

Δελτίο Τύπου του Μαργαρίτη Τζίμα σχετικά με τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Αστυνομία


Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπεύθυνος  του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Δράμας κ. Μαργαρίτης Τζίμας, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Μεγάλη απήχηση και αποδοχή είχε η Πρόταση του προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά για την αναθεώρηση του τρόπου εισαγωγής στις Στρατιωτικές Σχολές και τις Σχολές της Αστυνομίας. Οι υποψήφιοι να εισάγονται, όχι μέσα από Πανελλήνιες Εξετάσεις, αλλά με εξετάσεις στις Σχολές.

Έτσι θα υπηρετούν το χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας όσοι πραγματικά το θέλουν και όχι γιατί τυχαία σκάλωσαν σε μια Σχολή.