Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας - απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ, για τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της σέβονται όλες τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Και είναι αυτονόητο, ότι μετά την σημερινή καταδίκη του κ. Παπαγεωργόπουλου, αναστέλλεται  σύμφωνα με το καταστατικό και κατά πάγια τακτική, η κομματική του ιδιότητα μέχρι την τελεσιδικία της σχετικής απόφασης.

Ωστόσο, υποδείξεις σε θέματα πολυετών καθείρξεων ή ισοβίων δεν δέχεται η Νέα Δημοκρατία από τον Σύριζα. Ποιοι μιλάνε;

Έλληνας αστρονόμος ρίχνει φως σε ένα αρχαίο αστρικό σύστημα


Χρησιμοποίησε το νέο τηλεσκόπιο «Αρίσταρχος»


Ένας Έλληνας και ένας βρετανός αστρονόμος χρησιμοποίησαν το νέο τηλεσκόπιο «Αρίσταρχος», διαμέτρου 2,3 μέτρων, το οποίο βρίσκεται στο όρος Χελμός της Πελοποννήσου, σε υψόμετρο 2.340 μέτρων, για να «φωτίσουν» ένα αινιγματικό αρχαίο αστρικό σύστημα, το KjPn8.

Ο κύριος ερευνητής Παναγιώτης Μπούμης του Ινστιτούτου Αστρονομίας και Αστροφυσικής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και ο Τζον Μίμπερν του Κέντρου Αστροφυσικής του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο διεθνούς κύρους περιοδικό "Monthly Notices" της Βασιλικής Αστρονομικής Εταιρίας της Βρετανίας, αναφέρουν, ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για ένα διπλό αστρικό σύστημα, που βρίσκεται μέσα σε ένα εξωτικό νεφέλωμα.

Δήμος Πολυγύρου: Δωρεάν τεστ ΠΑΠ και σε Βράσταμα και Σανά


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΑΣΤΑΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝΑ


Ο Δήμος Πολυγύρου συνεχίζει το δωρεάν προληπτικό έλεγχο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας με σκοπό να ενημερώσει και να κινητοποιήσει τις γυναίκες για την αξία του προληπτικού ελέγχου.

Μετά την επιτυχημένη υλοποίηση του προγράμματος προληπτικού ελέγχου σε συνεργασία με το κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων και στον Άγιο Πρόδρομο, το Παλαιόκαστρο και τα Πλανά της Δημοτικής Ενότητας Πολυγύρου, σε δωρεάν ΤΕΣΤ ΠΑΠ θα έχουν την ευκαιρία να υποβληθούν γυναίκες στα Βράσταμα στις 6 Μαρτίου 2013 σε συνεργασία με το ΚΥ Αγίου Νικολάου και στα Σανά στις 13 Μαρτίου 2013 σε συνεργασία με το ΚΥ Ζαγκλιβερίου.

Ετήσιος χορός του Συλλόγου Απανταχού Ταξιαρχιωτών

κλικ για μεγέθυνση

7η Συνάντηση Χορωδιών της Χαλκιδικής στη Νέα Καλλικράτεια

κλικ για μεγέθυνση

Δείτε το πρόγραμμα:

Στην φυλακή ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος


ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ

Στη φυλακή Διαβατών οδηγούνται ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο πρώην γενικός γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Λεμούσιας και ο πρώην ταμίας Παναγιώτης Σαξώνης, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε ισόβια - και ισόβια με επιπλέον 9 χρόνια κάθειρξη ο τελευταίος - από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στον κεντρικό Δήμο.

Για τους δύο διευθυντές της ταμειακής υπηρεσίας του Δήμου, στους οποίους επιβλήθηκε κάθειρξη 15 και 10 ετών αντίστοιχα, το Δικαστήριο αποφάσισε να δώσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης, κάθε μήνα, στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής.

Σωματείο Υπογειτών Μεταλλείων Κασσάνδρας: Από την αφάνεια στην επιφάνεια

κλικ για μεγέθυνση

Δείτε την ανακοίνωση του Σωματείου Υπογειτών Μεταλλείων Κασσάνδρας:

Ενοχος ο Παπαγεωργόπουλος για την υπεξαίρεση

«Μηχανή υπεξαιρέσεων» τον χαρακτήρισε το δικαστήριο!

Ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος για την υπεξαίρεση στα ταμεία του δήμου. Σύμφωνα με την απόφαση ο δήμαρχος γνώριζε για την υπεξαίρεση ενώ ηθικός αυτουργός της υπεξαίρεσης ήταν ο στενότερος του συνεργάτης Μιχάλης Λεμούσιας ο οποίος σύμφωνα με την απόφαση «αναζήτησε μία πηγή χρημάτων με πρόσχημα την οικονομική ενίσχυση τη δημοτική της παράταξης Παπαγεωργόπουλου».

«Εστησαν μηχανή υπεξαίρεσης. Εφταναν στα χέρια του χρήματα αλλά δεν ήθελε να γνωρίζει την προέλευσή τους» είπε ο πρόεδρος του δικαστηρίου ο οποίος ανακοίνωσε την ενοχή του Παπαγεωργόπουλου για άμεση συνέργεια σε υπεξαίρεση δια παραλείψεως.