Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Βράβευση από το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου διακριθείσας μαθήτριας του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βράβευση από το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου της διακριθείσας μαθήτριας του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου, Γρηγορίας Παπαδοπούλου

Στη βράβευση της μαθήτριας του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου, Γρηγορίας Παπαδοπούλου, και της καθηγήτριάς της, Θεοδοσίας Παπαδοπούλου, για το πρώτο βραβείο σε Διαγωνισμό Διεθνούς Θερινής Μουσικής Ακαδημίας προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση. Τις τιμητικές πλακέτες επέδωσαν αντίστοιχα ο Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Ζωγράφος και η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δ. Πολυγύρου «Ο Αριστοτέλης» κα Κυριάκου.

«Θέλω να συγχαρώ τη μαθήτρια του Ωδείου μας, Γρηγορία Παπαδοπούλου, τους καθηγητές και τους γονείς της για την επιτυχία αυτή.

Ολοκληρώθηκε η νοσηλεία της Άννας Συνοδινού

H Άννα Συνοδινού είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σε πνευμονολογική μονάδα του νοσοκομείου με υψηλό πυρετό και δύσπνοια, όπου οι γιατροί διέγνωσαν λοίμωξη του αναπνευστικού.

 Η σπουδαία ηθοποιός και πρώην υπουργός Άννα Συνοδινού, η οποία νοσηλευόταν από τον Ιούνιο στο νοσοκομείο «Σωτηρία»,  έλαβε εξιτήριο, το οποίο μάλιστα κάνει αναφορά  για βελτίωση της κλινικής της εικόνας.

Θυμίζουμε πως η σπουδαία πρωταγωνίστρια του θεάτρου, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σε πνευμονολογική μονάδα του νοσοκομείου με υψηλό πυρετό και δύσπνοια, όπου οι γιατροί διέγνωσαν λοίμωξη του αναπνευστικού. Αμέσως της χορήγησαν την κατάλληλη αγωγή για να αντιμετωπίσουν τα συμπτώματα αλλά και τυχόν επιπλοκές από χρόνια προβλήματα υγείας.

Σπύρος Ζαγοραίος - Ζήτω η αλητεία


Σπύρος Ζαγοραίος - Μέσ' της Πεντέλης τα βουνά