Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Βράβευση από το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου διακριθείσας μαθήτριας του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βράβευση από το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου της διακριθείσας μαθήτριας του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου, Γρηγορίας Παπαδοπούλου

Στη βράβευση της μαθήτριας του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου, Γρηγορίας Παπαδοπούλου, και της καθηγήτριάς της, Θεοδοσίας Παπαδοπούλου, για το πρώτο βραβείο σε Διαγωνισμό Διεθνούς Θερινής Μουσικής Ακαδημίας προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση. Τις τιμητικές πλακέτες επέδωσαν αντίστοιχα ο Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Ζωγράφος και η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δ. Πολυγύρου «Ο Αριστοτέλης» κα Κυριάκου.

«Θέλω να συγχαρώ τη μαθήτρια του Ωδείου μας, Γρηγορία Παπαδοπούλου, τους καθηγητές και τους γονείς της για την επιτυχία αυτή.
Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση, που είναι ιδιαίτερα τιμητική για το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου και το Δήμο μας και αποδεικνύει το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο του έμψυχου δυναμικού της πόλης. Εύχομαι να έλθουν και άλλες διακρίσεις για την ίδια αλλά και για τους υπόλοιπους εξαιρετικούς μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου» τόνισε ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος και έκανε γνωστό ότι στις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής είναι η ίδρυση Μουσικού Γυμνασίου στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου, Τάσος Κανταράς, συνεχάρη τη διακριθείσα μαθήτρια και τους καθηγητές της και σημείωσε «Θεωρούμε ότι τέτοια παραδείγματα είναι σημαντικά για τη νεολαία. Σε μια περίοδο μεγάλης κρίσης οι νέοι άνθρωποι αξίζει να ασχολούνται με τον πολιτισμό και την καλλιτεχνική δραστηριότητα και ο Δήμος Πολυγύρου πρέπει να είναι δίπλα τους και να στηρίζει ηθικά και υλικά τέτοιες προσπάθειες».


Η δημοτική σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας, Αγγελική Χριστιανού, εξέφρασε τη συγκίνηση της και τα θερμά της συγχαρητήρια στη Γρηγορία Παπαδοπούλου, που, όπως είπε, ήταν μαθήτρια της στο νηπιαγωγείο και από την ηλικία εκείνη είχε φανεί το ταλέντο της στις εκδηλώσεις του σχολείου.

Τέλος η καθηγήτρια του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου, Θεοδοσία Παπαδοπούλου, υπογράμμισε ότι το βραβείο αυτό είναι αποτέλεσμα επίπονης προσπάθειας και καθημερινής πολύωρης μελέτης αρκετών ετών και εξήγησε ότι, για να έρθουν περισσότερες επιτυχίες, απαιτείται σκληρή προσπάθεια από όλους, μαθητές, γονείς, παιδαγωγούς και διοίκηση.

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Πολυγύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: