Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Τα φυσικά συστατικά για την αντιμετώπιση του προβλήματος

Η Nellie και ο Abra απαθανατίστηκαν στο φακό του φωτογράφου να κοιμούνται αγκαλιά πάνω στην επιφάνεια του νερού, στο ζωολογικό κήπο του Defiance Point στην Τακόμα της Ουάσιγκτον.

Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον κίνδυνο να παρασυρθούν οι δύο βίδρες από το ρεύμα και να χαθούν μεταξύ τους. Έτσι συνηθίζουν να πιάνονται χέρι-χέρι για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο… απομάκρυνσης!

Οι βίδρες αποφεύγουν την ξηρά και προτιμούν να μένουν στο νερό πολύ ώρα καθώς η πυκνή γούνα τους τις προστατεύει από το ψύχος. Ο φωτογράφος John Vargas λέει για τη λήψη του:

Εθελοντική αιμοδοσία στη Γαλάτιστα

κλικ για μεγέθυνση

Θεσσαλονίκη: Αρχίζει η κατασκευή 4 νέων λεωφορειολωρίδων

Η κατασκευή τεσσάρων νέων λεωφορειολωρίδων, στις οδούς Γ. Παπανδρέου (πρώην Ανθέων), Αγγελάκη, Παπαναστασίου, καθώς και στη Λεωφόρο Στρατού, ξεκινά άμεσα, με στόχο τη μείωση του χρόνου κίνησης των λεωφορείων και τη γενικότερη ανακούφιση του κυκλοφοριακού προβλήματος της Θεσσαλονίκης. Η σχετική σχετική σύμβαση εκτέλεσης υπογράφηκε σήμερα, από τον αντιδήμαρχο Αστικού Περιβάλλοντος, Ανδρέα Κουράκη και εκπρόσωπο της ανάδοχης εταιρείας.

«Εάν σκεφτούμε ότι ένα και μόνο λεωφορείο που μεταφέρει 40 επιβάτες, αντικαθιστά την παρουσία στους δρόμους της πόλης 40 ιδιωτικών αυτοκινήτων που καταναλώνουν καύσιμα, μολύνουν το περιβάλλον και δημιουργούν έμφραγμα στην κυκλοφορία της πόλης, γίνεται φανερό για ποιον λόγο επιδιώκουμε τη διεύρυνση του δικτύου των ειδικών λωρίδων μέσων μαζικής μεταφοράς», σημειώνει ο κ. Κουράκης και προσθέτει:

Ν. Μιχαλολιάκος: "Βλέπει" κυνήγι μαγισσών κατά της Χρυσής Αυγής (Video)

Ως κυνήγι μαγισσών, θεωρεί ο Ν. Μιχαλολιάκος κατά της Χρυσής Αυγής, την πάνδημη καταδίκη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, από ρον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά, και την πρόθεση να αντιμετωπιστεί το κόμμα του ως εγκληματική οργάνωση.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, ο επικεφαλής της Χ.Α. αναφέρει σχετικά:

«Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή καταδίκασε απερίφραστα, απόλυτα και με κάθε τρόπο το τραγικό περιστατικό στο Κερατσίνι. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για αυτούς που κατευθύνουν τη δημόσια ζωή και οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε ένα κυνήγι μαγισσών, σε μια δίωξη του φρονήματος των Ελλήνων.

Δήμος Πολυγύρου - Ανακοίνωση για τα καυσόξυλα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ

Ανακοινώνεται ότι οι αιτήσεις των κατοίκων Πολυγύρου για τα καυσόξυλα έτους 2013 θα γίνονται στο Δημαρχείο από την Τρίτη 24/9/2013 έως και την Δευτέρα 14/10/2013. Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να προσέρχονται με την αστυνομική τους ταυτότητα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Δημαρχείο για να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις τους.

Η ποσότητα των καυσόξυλων που θα χορηγηθεί είναι 3 χωρικά κυβικά μέτρα ανά δικαιούχο και θα ικανοποιηθούν κατά προτεραιότητα οι αιτήσεις των οικονομικά ασθενέστερων.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για το 2013 έχουν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (συνταξιούχοι ΟΓΑ, πολύτεκνοι και τρίτεκνοι, μακροχρόνια άνεργοι,