Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Καραγιαννίδης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με το όσα είπε, σήμερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρ. Καραγιαννίδης, στο BHMA FM, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Αμέσως μετά τον Εκπρόσωπο του κ. Τσίπρα, και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρ. Καραγιαννίδης, απευθυνόμενος προφανώς στους κουκουλοφόρους, κατέστησε σαφές πως, για να αναβαθμιστούν και εκείνοι σε βουλευτές του κόμματος, οφείλουν να έχουν τουλάχιστον δύο ρόπαλα, αντιασφυξιογόνες μάσκες και να έχουν εντρυφήσει στον “τσελεμεντέ του αναρχικού”. Επιβεβαιώνοντας, έτσι, πλήρως την προστασία του ΣΥΡΙΖΑ στους κουκουλοφόρους.

Και ας πάψει να προκαλεί ο κάθε κ. Καραγιαννίδης τους Έλληνες, κρυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική του ασυλία».

Καραγιαννίδης: Εχω αντιασφυξιογόνες μάσκες, ρόπαλα με σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ

Εντονη αντίδραση από Νέα Δημοκρατία και το ΠαΣοΚ

Συνέχεια στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνησης για την επέμβαση των ΜΑΤ σε ΑΣΟΕΕ και βίλα Αμαλίας έδωσε μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρ, Καραγιαννίδης,

«Εχω και ρόπαλα με σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον τσελεμεντέ του αναρχικού», ανέφερε χαρακτηριστικά ως συνέχεια των δηλώσεων του εκπροσώπου τύπου του κόμματος  κ. Π. Σκουρλέτη ότι είναι καθημερινής χρήσης αντικείμενα οι αντιασφυξιογόνες μάσκες.

«Έχω δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, δυο ρόπαλα στα οποία είναι πάνω οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και τον τσελεμεντέ του αναρχικού. Μπορείτε να καλέσετε τον Δένδια να με συλλάβει.

Αυτός ο προϊστορικός οικισμός δεν μοιάζει με κανέναν άλλο

Ο οικισμός από ψηλά με ευδιάκριτο το εντυπωσιακό τείχος του με τους πεταλόσχημους προμαχώνες

Βρίσκεται στο βόρειο άκρο της Σκύρου και περιβάλλεται από μία εντυπωσιακή λιθόκτιστη οχύρωση

Πότε  ολοκληρώνεται  μία  ανασκαφή; Η  απάντηση  θα  μπορούσε  να  είναι ποτέ,  όπως  το  ίδιο  συμβαίνει και σε  ένα ζωγραφικό  πίνακα, για παράδειγμα. Στο  Παλαμάρι  της Σκύρου  όμως,  όπου  αποκαλύφθηκε  και  ανασκάφηκε από τον 1981  ένας σπουδαίος  οικισμός  της 3ης και 2ης  π.Χ.  χιλιετίας οι αρχαιολόγοι Λιάνα Παρλαμά και Μαρία Θεοχάρη έκριναν, ότι έφθασε  η στιγμή να  μπει στην  έρευνα  ένα  τέλος. Γιατί;

«Μία ανασκαφή σαν  αυτή  θα  μπορούσε  να συνεχισθεί  για πολλά χρόνια  ακόμη,  με  την προϋπόθεση όμως, ότι   υπάρχει χώρος για την ασφαλή αποθήκευση των ευρημάτων και ότι η μελέτη του υλικού θα  είναι εφικτή»,  αναφέρει  η  κυρία  Παρλαμά.