Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Κακλαμάνης: Ούτε στην Αλβανία του Χότζα 24 ώρες για τα αποτελέσματα του συνεδρίου

Με μια δήλωση που αναμένεται να δημιουργήσει νέες αναταράξεις στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής του κόμματος, Νικήτας Κακλαμάνης σχολίασε με δηκτικό τρόπο τη νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

«Θα μου επιτρέψετε να μην κάνω κανένα σχόλιο για το πώς εξελέγη αυτή η πολιτική επιτροπή. Απλά επισημαίνω ότι ούτε στην Αλβανία του Χότζα δεν χρειάζονταν 24 ώρες για να βγουν τα αποτελέσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης, μιλώντας στο Βήμα FM.

Και πρόσθεσε: «Η «Νέα Ελλάδα» δεν είναι όνομα κόμματος, είναι ενδεχομένως το όραμα της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά για την Ελλάδα του αύριο. Η Ν.Δ. δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μετατραπεί σε ένα άνοστο ή άνευρο κόμμα, προκειμένου να χωρέσουν μέσα σε αυτό κάθε είδους πολιτικά καρύδια».

Ολοι οι εκλεγέντες στην νέα Κεντρική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας

  • ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  • ΚΟΚΚΑΛΗΣ (ΑΛΕΚΟΣ)ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  • ΠΑΡΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  • ΚΟΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ
  • ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  • ΤΟΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  • ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  • ΒΑΧΤΣΙΑΒΑΝΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  • ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  • ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  • ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  • ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΒΙΚΤΩΡ

Εμπορικός Σύλλογος Νέων Μουδανιών: Ματαίωση εκδήλωσης στις 3 Ιουλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Ματαίωση εκδήλωσης στις 3 Ιουλίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών για την Τετάρτη 3 Ιουλίου ματαιώνεται καθώς ο Σύλλογος επιθυμεί να συμβάλει στην συναυλία που υλοποιεί το Κέντρο Τέχνης «ΣΥΝΘΕΣΗ» για ενίσχυση των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΣΤΟΡΓΗ».

Σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσει ο Σύλλογος να διαθέτει προς πώληση τα έργα που ζωγράφισαν οι μικροί μας φίλοι τις προηγούμενες εβδομάδες στη συμβολική τιμή του 1 ευρώ. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο Κέντρο Τέχνης «ΣΥΝΘΕΣΗ».

Επίσκεψη του Γκρούεφκσι στην Κίνα

Επίσκεψη στην Κίνα, πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ και τον πρωθυπουργό, Λι Κετσιάνγκ.

Ο κ. Γκρούεφσκι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ, θα έχει και συναντήσεις με εκπροσώπους κινεζικών εταιριών από διάφορους τομείς, οι οποίοι ενδιαφέρονται για επενδύσεις στην ΠΓΔΜ. Σε συνέντευξη του στο κινέζικο τηλεοπτικό δίκτυο CCTV, o κ. Γκρούεφσκι αναφέρθηκε στις επενδυτικές ευκαιρίες, που προσφέρει η χώρα του και κάλεσε τις κινεζικές επιχειρήσεις να επενδύσουν στην ΠΓΔΜ, σημειώνοντας ότι τα Σκόπια μπορούν να αποτελέσουν πύλη για την παραγωγή και προώθηση κινεζικών προϊόντων στην ευρωπαϊκή αγορά.

Υπέρ του «ανοίγματος» προς τη Χρυσή Αυγή ο Β. Πολύδωρας

 Υπέρ της συνεργασίας ακόμη και με τη Χρυσή Αυγή τάχθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. Βύρων Πολύδωρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.

«Άμα ακούω εγώ, μποξ και πυγμαχία και πώς να εξουδετερώσουμε και να λιώσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ή την Χρυσή Αυγή, έλεος είμαστε εκτός τόπου και χρόνου. Πώς να σας το πω καθαρά εδώ χρειάζεται η ευρύτατη συνεννόηση για μια εθνική άμυνα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πολύδωρας.

Ερωτηθείς στη συνέχεια εάν θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία ακόμη και με την Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής απάντησε: «Βεβαίως. Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από ένα εκατ. και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης».

«Το ξέρουνε το σύνταγμα της Βαϊμάρης; Ξέρουνε ότι ήταν το πιο προχωρημένο Σύνταγμα στην κοινωνική πολιτική της Γερμανίας του Μεσοπολέμου;», πρόσθεσε.

Κοινή δήλωση Προέδρων Τ.Σ. Δήμου Αριστοτέλη

κλικ για μεγέθυνση