Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Στήνει τις ομπρέλες του στη Χαλκιδική

Θυμάστε την Κατρίν Ντενέβ να χορεύει στη βροχή τις υπέροχες μελωδίες που έγραψε ο Λεγκράν για τις «Ομπρέλες του Χερβούργου»;

Οποιος πάρει τον δρόμο για Χαλκιδική αυτές τις μέρες, θα ανταμειφθεί υπέρ το δέον. Δεν είναι μόνο οι ωραίες παραλίες. Είναι και το «Sani Festival» στο Λόφο της Σάνης, που κλείνει φέτος 17 καλοκαίρια. Θα γίνεται από σήμερα έως 29 Αυγούστου.

Με γερά ονόματα, όπως αυτό του Γάλλου συνθέτη Μισέλ Λεγκράν, που έχει γράψει μερικές από τις πιο ωραίες μουσικές για τον κινηματογράφο. Και υπάρχουν κι άλλα καλά χαρτιά στα αφιερώματα του φεστιβάλ.

* «Sounds of the world» (17 έως 19 Ιουλίου): Σε ρετρό μαγεία, που έρχεται κατευθείαν από την Καραϊβική, μπορεί να συνοψιστεί το φαινόμενο των «Ska Cubano», με τους πολλούς φαν στην Ελλάδα. Η αγάπη του Πίτερ Α. Σκοτ για την κουβανέζικη μουσική αλλά και συγγενών της ειδών, οδήγησε στη συγκέντρωση μιας χούφτας δεξιοτεχνών της μουσικής της Καραϊβικής (17/7).

Τον πολυμουσικό Ροντρίγκο Λεάο μάθαμε από τη συνεργασία του με τους «Μαντρεντέους». Και η σόλο του πορεία, όμως, στη συνέχεια, απέδειξε ότι πρόκειται για έναν ικανό μουσικό, ο οποίος δεν έκρυψε τις κλασικές καταβολές του και τις ενσωμάτωσε σε σύγχρονους ήχους (18/7).

Ο μπασίστας Ελ Κάνι δεν είναι μόνο ιδρυτικό μέλος των φημισμένων «Ojos de Bruho» από τη Βαρκελώνη αλλά και των «Calima», που θα δούμε στον λόφο της Σάνης. Το συγκρότημα απογείωσε το φλαμένκο -και αυτό τους το ανταπέδωσε με ένα Γκράμι για τον πρώτο τους δίσκο «Azul» (19/7).

* «Jazz on the Hill» (24-26 Ιουλίου): Ο Ισραηλινός πιανίστας Γιάρον Χέρμαν -έρχεται με το τρίο του- ήθελε να ασχοληθεί με το μπάσκετ, αλλά ένας τραυματισμός τον έστειλε στην εξέδρα. Πού να 'ξερε, όταν στα 16 του πήρε τα πρώτα μαθήματα πιάνου, ότι θα έκανε συναυλίες σε σημαντικά φεστιβάλ. Είναι ο πρώτος τζαζ πιανίστας που έπαιξε στην απαγορευμένη πόλη του Πεκίνου (24/7).

Το ταλέντο του δικού μας Βασίλη Τσαμπρόπουλου, πιανίστα και συνθέτη με διεθνή φήμη και αναγνωρισμένου ανανεωτή της ρομαντικής μουσικής, είχε φανεί από νωρίς. Δέκα ετών κέρδισε τους πρώτους διεθνείς διαγωνισμούς. Οι σπουδές του σε Παρίσι, Ζάλτσμπουργκ, Νέα Υόρκη τον εφοδίασαν με άριστες γνώσεις και γερό βιογραφικό. Από το 2000 συνεργάζεται με τη διεθνή καταξιωμένη δισκογραφική «ECM» (25/7).

Ο μπαντεονίστας Ρίτσαρντ Γκαλιάνο έρχεται με το «Richard Galliano Love Day Quartet». Επέβαλε το ακορντεόν σε συναυλίες κλασικής μουσικής και φεστιβάλ τζαζ. Το 1991 επινόησε το στιλ «new musette» ενώ η «Academie du Jazz» τον αποκάλεσε το 1991 τον καλύτερο τζαζ μουσικό της χρονιάς.

* «Music on Film vs Film on Music»: Το highlight ίσως του φεστιβάλ είναι το αφιέρωμα στον Γάλλο μουσικό των 3 Οσκαρ Μισέλ Λεγκράν (σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης). Θα δώσει συναυλία με τις υπέροχες μουσικές του που συνδυάζουν τζαζ, κλασική, τάνγκο, easy listening (1/8). Μαζί του η Αλισον Μουαγιέ. Θα προβληθούν και ταινίες που έχει ντύσει μουσικά: «Οι ομπρέλες του Χερβούργου» (30/7), «Η πισίνα» (31/7) και «Λόλα» (2/8) του Ζακ Ντεμί.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα συναυλία των: Γιώργου Νταλάρα (8/8), Μαρίας Φαραντούρη-Μανώλη Μητσιά (14/8), Ανδρέου, Τσαλιγοπούλου, Θηβαίου και Καραντίνη (21/8).

* Και για τους λάτρεις της κλασικής, το φεστιβάλ κλείνει με το «Sani Classic». Συμμετέχουν: Μαρία Τασσοπούλου και Δημήτρης Παπαγιαννάκις (24/8), Κώστας Φωτόπουλος (25/8), «Art Various» (26/8), Δημήτρης Νέπκας και Βασιλική Ποζίδου (27/8), Ξένια Θεοδωρίδου (28/8), Δανάη Μάτσκε και Ούβε Μάτσκε (29/8).

* Πληροφορίες: 2310-317327, 312320. Εισιτήρια: Στη Θεσσαλονίκη «Stereodisc» (Αριστοτέλους 4), Βιβλιοπωλεία Ελευθερουδάκης, Καταστήματα Acs Courier, στο ξενοδοχείο «Sani Resort» στη Χαλκιδική και στο www. ticketquest.gr *

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Το πρόγραμμα του διάπλου του Τορωναίου κόλπου για σήμερα και αύριο


κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Όσοι μπορούνε να πάνε στην Καλλιθέα και στη Νικήτη...

Βέβαια θα γίνεται λίγος χαμός, μποτιλιάρισμα κλπ αλλά αξίζει τον κόπο, είναι βλέπετε και Παρασκευή - Σάββατο και είναι αυξημένη η κίνηση στην Χαλκιδική.

Συνελήφθη 44χρονος που υποδυόταν τον αστυνομικό και έκλεβε οδηγούς στην Εγνατία Οδό


Συνελήφθη 44χρονος αλλοδαπός, ο οποίος υποδυόμενος τον αστυνομικό, astynomiaσταματούσε επί της Εγνατίας Οδού δήθεν για έλεγχο διερχόμενα αυτοκίνητα, ψάχνοντα υποτίθεται για πλαστά χαρτονομίσματα και ναρκωτικά.

Την ώρα του υποτιθέμενου ελέγχου, αφαιρούσε από τα πορτοφόλια των θυμάτων του διάφορα χρηματικά ποσά. Οι μέχρι στιγμής καταγγελίες αφορούν τέσσερις περιπτώσεις που συνέβησαν στην Εγνατία Οδό στο τμήμα της στο Νομό Καβάλας και ακόμα μία στα όρια του Δήμου Θεσσαλονίκης, δεν αποκλείεται όμως να υπήρξαν και άλλες οι οποίες δεν έχουν καταγγελθεί.

Ο αλλοδαπός χρησιμοποιούσε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, τα οποία εμφάνιζε ως συμβατικά οχήματα της Ασφάλειας.

Πηγή: newsblog.gr

Φώκιες στο Θρακικό πέλαγος


ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ

Σύμφωνα με μαρτυρίες ψαράδων που υφίστανται απώλειες στα δίχτυα και τα αλιεύματα, αφού είναι πιο …καταστροφικές από τα δελφίνια

Προστατευόμενοι πληθυσμοί φώκιας έκαναν την εμφάνισή τους στο Θρακικό πέλαγος σύμφωνα με μαρτυρία ψαράδων στο Φανάρι, που αναφέρουν ότι είδαν φώκιες ανοικτά του Φαναρίου και της Μαρώνειας στο Θρακικό πέλαγος.

Τα θηλαστικά αυτά έχουν εμφανιστεί και στην Σαμοθράκη. Οι ψαράδες προβάλλουν τις ενστάσεις τους από τις καταστροφές που βρίσκουν στα δίχτυα και την απώλεια των αλιευμάτων τους όταν εμφανίζονται οι φώκιες ή και τα δελφίνια. Είναι οι φώκιες μονάχους - μονάχους τα πιο σπάνια θηλαστικά της Ευρώπης.

Πηγή: Χρόνος

Τι είναι αυτά Μπαντουβά; Αληθεύουν ;


Η πραγματικότητα στο Λ. Χερσονήσου, όσο αφορά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως αποκαλούνται, έχει δυο σκέλη.

Ένα έχει να κάνει με τους νόμους κι αστυνόμους, κι ένα με πρόσωπα που κρύβονται πίσω απ'τους νόμους, του κράτους και της νύχτας.

Θα ξετυλίξουμε το κουβάρι σιγά σιγά, γιατί η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει, και νομίζουν ότι θα μείνουν ανεξέλικτοι. Από το καλοκαίρι του 2008 είχε αρχίσει να διαφαίνεται και να διαμορφώνεται η εντύπωση και η άποψη, ότι σε ένα κομμάτι του παραλιακού μετώπου της πόλης, στο λιμάνι, τα κουμάντα τα κάνει ένας τουριστικός πράκτορας και βουλευτής ταυτόχρονα.

Μέσω του τουριστικού του γραφείου, γέμισε τα κάθε είδους μικρά ξενοδοχεία και διαμερίσματα που βρίσκονται κοντά στην παραλιακή, με τουρίστες ηλικίας 16-25 χρονών, διαφημίζοντας τον αλκοολτουρισμο. Και με βοηθό τις προσφορές, κατεύθυναν εκατοντάδες νεαρούς τουρίστες, σε συγκεκριμένα μαγαζιά συμφερόντων οικογενειακού του προσώπου.
Ζησανε όλοι τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις στην διάρκεια της νύκτας, με διαλυμένους από τις μπόμπες και τα σπιντακια τουρίστες, να έχουν καταλάβει την πόλη και να κάνουν ότι τους περνούσε απ' το κεφάλι, ξεφτιλίζοντας τα πάντα.

Φέτος όμως ανεβήκαμε επίπεδο. Ακούγοντας και διαβάζοντας όλο τον χειμώνα,
τα κατορθώματα, την διαπλοκή, την διαφθορά, τους κουμπάρους,
τις μίζες, κι όλη την βρώμα και την μπόχα των σκανδάλων των δυο μεγάλων κομμάτων, σκεφτήκαν ότι κάτι τέτοιο έλειπε από την περιοχή.

Γιατί όχι κι εδω.

Έτσι εθνική και τοπική ηγεσία που αντιπροσωπεύουν τα δυο μεγάλα κόμματα,
αποφάσισαν να συμπλεύσουν και να υπερασπιστούν τα στενά κοντινά τους συμφέροντα.
Γαμπρός και γιος, συνεταιρίστηκαν, και μαζί με άλλους,
έφτιαξαν ένα μαγαζί που είναι τόσο παράνομο,
όσο όλα τα άλλα παράνομα μαγαζιά στο λιμάνι.

Γιατί το 90% των μαγαζιών υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι παράνομα.

Οι μαρτυρίες που ακούσαμε είναι ότι η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Σχοιναρακη
μαζί με τον Δήμαρχο απόλαυσαν το ποτό τους στο προαναφερόμενο
παράνομο κατάστημα. Έτσι ώστε να γίνει απόλυτα κατανοείτο,
στην Αστυνομία, ότι, το μαγαζί αυτό, δεν το πειράζουμε.!
Προστατεύεται.!!!!!!

ΕΡΩΤΗΣΗ*
Το 2% που εισπράττει ο Δήμος νόμιμα από τα παράνομα καταστήματα,
αποτελεί αποδοχή προϊόντος από παράνομες δραστηριότητες;

http://www.adegia.blogspot.com/

http://ixoratontipotenion.blogspot.com/

Πηγή: Ixnos

Κύριε Παπανδρέου, αν είχες φιλότιμο θα ...σιωπούσες

Με απόφαση Γιώργου Παπανδρέου,
η Ελλάδα χρηματοδότησε τα Σκόπια.!

75 εκατ. ευρώ στα Σκόπια "κατά παρέκκλιση"


Η χρηματοδότηση της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας με 74.840.000 ευρώ προβλέπεται σε τροπολογία που κατέθεσαν στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εξωτερικών για την οργάνωση των υπηρεσιών διεθνών οικονομικών σχέσεων οι συναρμόδιοι υπουργοί Γ. Παπανδρέου και Ν. Χριστοδουλάκης.

Σύμφωνα με την τροπολογία, η χρηματοδότηση γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις περί δημοσίου Λογιστικού και τις κατευθυντήριες γραμμές του ΟΟΣΑ, "...κατά παρέκκλιση των κειμένων διατάξεων..."

Πηγή: gianniotis.gr

Φωτιά σε χώρο ανεξέλεγκτης απόθεσης ανακυκλώσιμων υλικών, στον Αλιάκμονα


Φωτιά σε εκατοντάδες τόνους ανακυκλώσιμων υλικών στη Βέροια, ακόμη μια φορά.

Αργά το βράδυ στις 16-7-2009, χθές, εκδηλώθηκε φωτιά στον χώρο ανεξέλεγκτης απόθεσης ανακυκλώσιμων υλικών, στον Αλιάκμονα. Μέχρι και αυτήν την ώρα, δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας και χειριστές σκαπτικών μηχανημάτων, προσπαθούν να θέσουν υπο έλεγχο την φωτιά.

Πρίν λίγες ημέρες, υπήρξε και άλλη φωτιά σε ξερόχορτα δίπλα από τα ανακυκλώσιμα και η πυροσβεστική πρόλαβε την επέκταση. Σχεδόν σίγουρο είναι ότι πρόκειται περί εμπρησμού. Δεν μπορεί όλα να είναι τυχαία. Σε ενάμιση χρόνο έξι φωτιές έκαψαν την παράνομη παρακείμενη χωματερή και τα ανακυκλώσιμα. Μόλις τρείς ημέρες πρίν, δημοσιοποιήσαμε το γεγονός του εμπαιγμού της ανακύκλωσης. Να φορτώνονται χύμα για την Κατερίνη δήθεν για ανακύκλωση και να επιστρέφουν αυτούσια αλλά δεματοποιημένα και να θάβονται στην χωματερή, όσα για ανακύκλωση, με φιλότιμο μαζεύουν οι πολίτες.

Τώρα, μάλλον είναι βάρος τόσες ποσότητες.

Το τραγικό είναι ότι για ακόμη μια φορά, αυτοί που «έπεσαν» στην φωτιά και στον τοξικό καπνό, δεν είχαν τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας. Ούτε μια μάσκα προσώπου. Για ακόμη μια φορά. Ενδιαφέρον είναι ότι απολύτως καμία διαδικασία δεν κινήθηκε κατά κανενός για την εγκληματική αδιαφορία των υπευθύνων γι ΄αυτήν την αυθαίρετη και πλήρως παράνομη διαδικασία χρόνων. Απλά όλα είναι στο στάδιο της προκαταρτικής εξέτασης και μόνον.

Ούτε καν έλεος δεν μπορεί να ζητήσει ο πολίτης από κάπου τέλος πάντων. Αυτά που καίγονται, εκλύουν άκρως τοξικό καπνό. Δεν υπήρχε φύλακας και οι υδροφόρες, πήγαιναν στη Βέροια για να γεμίσουν νερό. Να υποθέσουμε λοιπόν, ότι ούτε νερό υπήρχε στα υδροστόμια της περιοχής που μάλλον διακοσμητικό χαρακτήρα έχουν.

Η απίστευτη αδιαφορία και ανικανότητα των υπευθύνων, πάντα έχουν την υπόθαλψη – κάλυψη, κάθε ελεγκτικού μηχανισμού της πολιτείας.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

Πηγή: Λευτεριά

Bird Does Tricks

«Πλήρωσε» τα... στημένα


Το... πάθημα κόντρα στην Ναϊμέγκεν δεν έγινε μάθημα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που και πάλι δέχτηκαν γκολ από στημένη φάση στο φιλικό με την σαφώς πιο έτοιμη Τσίβας Γουαλαδαχάρα. Οι Μεξικάνοι κέρδισαν με 1-0 και ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδειξε ανέτοιμος καθώς μετά το γκολ δεν υπήρξε η σωστή αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές.

Απογοητευτικός ο σημερινός ΠΑΟΚ που τον παρακολουθούσαν τόσο οι ομογενείς που βρέθηκαν στα σύνορα Γερμανία – Ολλανδίας, αλλά και χιλιάδες φίλοι της ομάδας μέσ του συνδρομητικού καναλιού. Πολλές λάθος μεταβιβάσεις και χωρίς ταχύτητα το παιχνίδι του Δικεφάλου. Κάτι που δείχνει ότι ίσως να χρειάζονται παίκτες στο χώρο του κέντρου. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε οι Θεσσαλονικείς επιμένουν στην περίπτωση του Βίκτορ Βιτόλο ενός ποδοσφαιριστή που μπορεί να ανεβάσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και να προσδώσει ταχύτητα. Αλλά και ο Αντελίνο Βιερίνια που μπορεί να βοηθήσει επιθετικά.

Για την μέτρια εμφάνιση υπάρχουν αρκετές δικαιολογίες, όμως ο χρόνος που απομένει μέχρι το πρώτο παιχνίδι είναι λίγος, μόλις 14 βράδια για τον Σάντος προκειμένου να φτιάξει μια ομάδα που θα μπορέσει σε πρώτο χρόνο να μην χάσει. Το ξέρουν και οι διοικούντες της ΠΑΕ ότι η ομάδα είναι ανέτοιμοι όμως κανείς δεν χάνει την υπομονή του και την πίστη του για το τελικό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ευκαιρίες που χάθηκαν ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ο Σάντος ξεκίνησε με επιθετικό σχήμα 4-4-2 και στο 6′ ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντα στο γκολ ύστερα από κόρνερ του Σορλέν, γύρισμα του Μαλεζά στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα κόντραρε ελαφρώς σε αμυνόμενο και πέρασε κόρνερ.

Στο 13′ σουτ του Ερνάντεζ απέκρουσε σε κόρνερ ο Κρέσιτς. Στο 14′ σουτ του Εσπάρδα πέρασε έξω από τα δοκάρια της ελληνικής εστίας. Στο 29′ πολύ δυνατό σουτ του Φαμπιάν από μακριά, ελάχιστα άουτ. Στο 33′ μπαλιά του Σορλέν στην πλάτη της άμυνας για τον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Ενράντες ελαφρώς πλάγια, ο Εσπάρδα τον τράβηξε από τη φανέλα, ο Βόσνιος πλάσαρε πέφτοντας, αλλά απέκρουσε σωτήρια ο Μεξικανός τερματοφύλακας.
Στο 34′ σέντρα του Σορλέν, γυριστή κεφαλιά του Μουσλίμοβιτς, άουτ. Στο πρώτο μέρος ο παίκτης που ξεχώρισε ήταν ο Ολιβιέ Σορλέν όπου προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Στο 65’ ο Πόνσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Στο 74′ σέντρα του Σαβίνι από αριστερά, γυριστή κεφαλιά του Μουσλίμοβιτς, λίγο πάνω από την οριζόντια δοκό των Μεξικανών. Στο 77′ ωραία ανάπτυξη των παικτών της Τσίβας, ο Φαμπιάν βγήκε τετ α τετ με τον Κρέσιτς, ο οποίος εξουδετέρωσε το πλασέ του Μεξικανού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σάντος λόγο και των έξι αλλαγών άλλαξε και το σύστημα από 4-4-2 σε 4-3-3, όμως ο ΠΑΟΚ ήταν και πάλι κακός Στο 65’ ο Πόνσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Στο 74′ σέντρα του Σαβίνι από αριστερά, γυριστή κεφαλιά του Μουσλίμοβιτς, λίγο πάνω από την οριζόντια δοκό των Μεξικανών. Στο 77′ ωραία ανάπτυξη των παικτών της Τσίβας, ο Φαμπιάν βγήκε τετ α τετ με τον Κρέσιτς, ο οποίος εξουδετέρωσε το πλασέ του Μεξικανού.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το πρωτάθλημα στο Μεξικό ξεκινάει σε 10 ημέρες.

Κίτρινες: Φαμπιάν, Ερνάντεζ Χ., Κονσεϊσάο Σαβίνι, Μαλεζας.

ΤΣΙΒΑΣ: Ερνάντες Ο., Πόνσε, Εσπάρζα, Ρεϊνόζο, Οκάμπο, Αραούχο, Πινέδα, Σολίς, Φαμπιάν, Μοράλες, Ερνάντες Χ.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Κοντρέρας (46’ Σνάουτσνερ), Λίνο (46’ Σαβίνι), Τσιρίλο (46’ Μπιζέρα), Μαλεζάς, Γκαρσία (70’ Αναστασάκος), Αμπουμπακάρι (46’ Βερόν), Κονσεϊσάο (79’ Μπαλάφας), Σορλέν (46’ Φωτάκης), Μουσλίμοβιτς (79’ Παπάζογλου), Κουτσιανικούλης (46’ Φιλομένο).

Την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας έβαλε ο Φρέιτας Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός υπέγραψε αμέσως και πλέον είναι και τυπικά ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει στην Πόρτο το ποσό των 300.000 ευρώ, με τον πορτογαλικό σύλλογο να διατηρεί και ποσοστό 33% σε πιθανή μεταπώληση του ποδοσφαιριστή σε άλλη ομάδα.

Σάντος: «Δεν παίζουμε τον Αύγουστο, αλλά τον Ιούλιο»

Προβληματισμένος, εκνευρισμός, εμφανίστηκε ο Φερνάντος Σάντος μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Τσίβας Γουαλαδαχάρα, τόσο για την ήττα όσο και για τον τρόπο σκέψης με τον οποίο εμφανίστηκαν οι παίκτες του. Ο Πορτογάλος τεχνικός ότι κι αν δοκίμασε ο αντίπαλος μπλόκαρε τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του Δικεφάλου

Μας εκνευρίσε πάρα πολύ το τελικό σκορ. Είναι ένα καμπανάκι η σημερινή εμφάνιση θα πρέπει να έχουμε νοοτροπία ανταγωνιστική. Έχουμε παιχνίδι σε λίγες ημέρες ευρωπαϊκό και θα πρέπει να βγούμε δείγματα θετικά για την συνέχεια. Επιθετικά ήμασταν άκυρη.

ΣΕ κάποιους τομείς υπάρχει η δικαιολογία της κούρασης, αλλά σε άλλους όχι. Ο αντίπαλος μας μπλοκάρισε σήμερα πολύ καλά, η μεσαία γραμμή δεν μπορούσε να λειτουργήσει σωστά. Έπρεπε να το καταλάβουμε. Αλλά εμείς αισθανόμασταν πιεσμένοι και κρατούσαμε τον ίδιο ρυθμό. Θα πάμε με έναν άλλο ρυθμό εκεί που θέλουμε.

Θα μιλήσουμε στους παίκτες για να καταλάβουν τα λάθη τους. Δεν θα παίξουμε τον Αύγουστο, αλλά τον Ιούλιο. Θα πρέπει να πιεστούμε».

Πηγή gazzeta.gr