Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Νέα επεισόδια στην Άγκυρα - Διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλλουν στο γραφείο του Ερντογάν


Η τουρκική αστυνομία έκανε σήμερα το απόγευμα χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει μια ομάδα περίπου χιλίων διαδηλωτών στην Άγκυρα, όπου συνεχίζονται για τρίτη ημέρα οι κινητοποιήσεις ενός κινήματος αμφισβήτησης της ισλαμικής κυβέρνησης της χώρας, όπως μετέδωσε το τουρκικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο συνεχούς ροής NTV.

Οι δυνάμεις επιβολής του νόμου επενέβησαν όταν διαδηλωτές κατευθύνθηκαν προς το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με το NTV.

Από το πρωί οι συγκεντρωμένοι καθαρίζουν την πλατεία, ενώ παραμένουν ανοιχτά τα ερωτήματα, για πόσο ακόμη θα παραμείνει ο κόσμος στην πλατεία και για το αν θα υπάρξει νέα αστυνομική επέμβαση.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος θα τιμήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών. Στο πλαίσιο του Summer Shopping Festival, που συνεχίζεται την Τετάρτη 5 Ιουνίου, ο Σύλλογος με τη συνδρομή των Δημοτικών Σχολείων των Ν. Μουδανιών θα διοργανώσει έκθεση ζωγραφικής στην πλατεία με έργα των παιδιών. Εκείνη την ημέρα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Σύλλογος θα προμηθεύσει μπογιές και χρώματα τα παιδιά που θα θελήσουν επιτόπου να ζωγραφίσουν για το περιβάλλον.

Σας καλούμε όλους και αυτή την Τετάρτη στην κεντρική πλατεία των Ν. Μουδανιών

Χαλαζόπτωση στον Πολύγυρο -ΦΩΤΟ-


της Άννας Μιγδάνη

Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν στις 3 περίπου μετά το μεσημέρι της Κυριακής την κεντρική Χαλκιδική με χαλαζόπτωση και ισχυρές βροχοπτώσεις.

Στην πόλη του Πολυγύρου έριχνε χαλάζι για περίπου 15 λεπτά μέχρι που έγιναν κάτασπροι οι δρόμοι.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και αύριο. Σύμφωνα με την ΕΜΥ ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα στην περιοχή μας. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου.