Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

το Όχι του ΄40


από την ΠΡΩΤΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ 
του Αγγελου  Αγγελίδη
με  τίτλο¨υποχρέωση τιμής¨ 


Πίσω, στιγμή δε κοιτάξατε.
Ούτ΄ η ματιά σας φοβήθηκε, έστω για λίγο.
Τα πόδια σας, φτερά σα να έβγαζαν.
Και τα φτερά σας, ήταν φτερά και δικά μας.

Μαχητές…..,  της νύχτας.
Τα δόντια σφίξατ΄ επίμονα….,
στη πείνα και στους παγετούς.
Σκοπός…..,  ενάντια στους εχθρούς.

Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Γιώργου Ι. Ζωγραφάκη, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου

κλικ για μεγέθυνση

Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Δελτίο Τύπου για την επίσκεψη της Ιρανικής αντιπροσωπείας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Τη διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ της επιχειρηματικής κοινότητας της Χαλκιδικής και της χώρας του Ιράν συζήτησαν, σε επίσκεψή στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής, οι εκπρόσωποι αντιπροσωπείας επιτετραμμένων από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Ιράν και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Το επιμελητήριο Χαλκιδικής επισκέφθηκε δεκαμελείς αντιπροσωπεία μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου του Ιράν κος  AJOUDANI LAHROUDI  AHMAD, ο κος  SHEIKHANI  ALIREAZ πρόεδρος των Αγροτικών Ενώσεων του Ιράν, ο κος HEIDARPOUR- RAHMATOLLAH γενικός γραμματέας των Αγροτικών ενώσεων του Ιράν καθώς και Ιρανοί επιχειρηματίες.

Δήμος Σιθωνίας: Θεατρικό Ημερολόγιο

«ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ»

ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ

Συνεχίζεται και φέτος το «Θεατρικό Ημερολόγιο» μια προσπάθεια της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Σιθωνίας και των Δημοτικών Σχολείων αλλά και Πολιτιστικών Φορέων της περιοχής για να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με το θέατρο, το κουκλοθέατρο και το θέατρο σκιών.

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί παράσταση κουκλοθέατρου με τίτλο «Πετάει – πετάει το παλτά», από την ομάδα του Θεάτρου ΟΡΑ, της Θεσσαλονίκης.

16ο Κύπελλο Bodybuilding - Fitness (Video)



Τέλεια σώματα, τεράστια δύναμη, απόλυτος θαυμασμός!(βίντεο)
Του  Γιώργου Νικολαίδη  (gnborn2shoot)

Η διοργάνωση που τελεί υπό την αιγίδα της ΝΑΒΒΑ  (Ναtional  Amateur Body-builders’ Association), έγινε στο κατάμεστο από θεατές όλων των ηλικιών «ΚΑΠΠΑ» Περαίας  (20.10.12).

Οι περίπου πενήντα αθλητές και αθλήτριες μας (απ)έδειξαν για μια ακόμη φορά, ότι η συνεχής άσκηση και γυμναστική, χαρίζει εκτός των άλλων ένα πάντα όμορφο και αξιοζήλευτo σώμα.

Το κύπελλο BODYBUILDING-FITNESS  είναι  πανελλήνιο  και οι αγώνες διεξάγονται κάθε χρόνο, οι δε συμμετοχές των αθλητών είναι πάντα πολλές και σε όλες τις κατηγορίες.

Συρία: Ιερέας της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας βρέθηκε στραγγαλισμένος κοντά στη Δαμασκό

 Ιερέας της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας που διαπραγματευόταν την απελευθέρωση ενός χριστιανού γιατρού στην περιοχή της Δαμασκού βρέθηκε σήμερα στραγγαλισμένος, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής και το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

   "Η σορός του Φάντι Χαντάντ, ο οποίος είχε απαχθεί την περασμένη Παρασκευή (στις 19 Οκτωβρίου), βρέθηκε το πρωί στην επαρχία της Δαμασκού", ανακοίνωσε το Παρατηρητήριο.

   Ο ιερέας Χαντάντ ήταν υπεύθυνος μιας ενορίας στην Κατάνα, μιας πόλης με 15.000 κατοίκους, μουσουλμάνους και χριστιανούς, που βρίσκεται σε απόσταση 20 χιλιομέτρων δυτικά της Δαμασκού. Σύμφωνα με έναν κάτοικο, ο ιερέας βρέθηκε στραγγαλισμένος κοντά στην πόλη αυτή.

ΔΗΜΑΡ: Δεν μπλοφάρουμε, η Τρόικα να αποσύρει τα μέτρα

Τι αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή του κόμματος

Ανδρέας Μπελεγρής

Επιμένει η Δημοκρατική Αριστερά στην απόφασή της να μην ψηφίσει τις αλλαγές που ζητά η Τρόικα  στα εργασιακά.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, κ. Σπύρος Λυκούδης, μετά το πέρας της μαραθώνιας συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος αναφέρεται ότι: «Η εκτελεστική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ επιμένει ομόφωνα και σταθερά στην άρνηση της να αποδεχτούμε τις προτάσεις στις εργασιακές σχέσεις. Απευθυνόμαστε στους Ευρωπαίους εταίρους μας και τους καλούμε να αποσύρουν τις αξιώσεις της τρόικας που ανατρέπουν δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων της πατρίδας μας».