Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοίνωση τμήματος Αγιογραφίας Γαλάτιστας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΧΟΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
 ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ
ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΔΑΜΕΡΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ

Με αφορμή την εορτή των Θεοφανείων το Τμήμα Αγιογραφίας της Γαλάτιστας οργανώνει έκθεση Αγιογραφίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.
Όσοι μαθητές επιθυμούν να συμμετέχουν να επικοινωνήσουν με την Χλιάπα Ισμήνη πρωινές ώρες στο τηλέφωνο 2371031600. Έως το αργότερο τις 20 Δεκεμβρίου.

Συνεχίζονται τα προβλήματα από τη βροχόπτωση στην περιοχή της Ορμύλιας

Συνεχίζονται τα προβλήματα από τη βροχόπτωση στην περιοχή της Ορμύλιας. Υπενθυμίζεται ότι χθες έκλεισαν για προληπτικούς λόγους οι δρόμοι Ορμύλιας Βραστάμων και Ορμύλιας Βατοπεδίου στις θέσεις Γκριντίσι και παλαιάς γέφυρας αντίστοιχα. Κι ενώ σήμερα άνοιξε ο δρόμος Ορμύλιας Βατοπεδίου, πλημμύρισε το αντλιοστάσιο παροχής νερού στο δημοτικό διαμέρισμα της Ορμύλιας.

Τα συνεργία του δήμου καταβάλουν προσπάθειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος με βασικό προσανατολισμό τη σύνδεση του νέου αντλιοστασίου με το δίκτυο υδροδότησης διότι η αποκατάσταση του παλαιού αντλιοστασίου και υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες αναμένεται να διαρκέσει αρκετές ημέρες.

Οι "Χαλκιδικής Γεύσεις" ταξιδεύουν στο Μουσείο της Ακρόπολης

Η Χαλκιδική στην 1η έκθεση Greek Tourism Expo στην Αθήνα

Οι "Χαλκιδικής Γεύσεις" ταξιδεύουν στο Μουσείο της Ακρόπολης

Μία ξεχωριστή εκδήλωση γεμάτη από άρωμα και γεύσεις της Χαλκιδικής θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης στην Αθήνα. Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και την συμβολή του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής ετοιμάζει ένα δείπνο γνωριμίας με τους οίνους και τη γαστρονομία της Χαλκιδικής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για την προώθηση της εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων της Χαλκιδικής και την τόνωση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της.