Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Μανώλη Γλέζο για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας

Την υποψηφιότητα του Μανώλη Γλέζου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την Πέμπτη ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας από τη Βιάννο της Κρήτης όπου βρίσκεται.

 Οπως είπε ο κ. Τσίπρας, ο Μανώλης Γλέζος είναι το πρόσωπο που θα θέσει το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων στην πρώτη συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου στην οποία θα συμμετάσχει.

«Η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, που ουδέποτε τέθηκε από την ελληνική κυβέρνηση, θα γίνει από τον Μανώλη Γλέζο στην πρώτη κιόλας συνεδρίαση του ευρωκοινοβουλίου» είπε χαρακτηριστικά.

Οδηγός υποψηφίου Δημάρχου: Πως δεν θα δείχνεις βλαχοδήμαρχος

Προσοχή! Ο Βλαχοδήμαρχος δεν έχει να κάνει με περιοχές. Είναι ένας άνθρωπος που ανήκει στην κατώτατη βαθμίδα της πολιτικής πυραμίδας. Δεν γνωρίζει γεωγραφικές τοποθεσίες. Είναι παντού. Σε μεγαλουπόλεις και χωριά. Σε περιφέρεια και κέντρο. Και δεν είναι μόνο οι υποψήφιοι δήμαρχοι…

Με περίπου έναν υποψήφιο σε κάθε σπίτι, με τους «αντάρτικους συνδυασμούς» να έχουν… κατέβει από τα βουνά και να φυτρώνουν παντού, πλέον οι ψηφοφόροι έχουν γίνει είδος προς εξαφάνιση. Και κάπου εκεί ξεκινά ο παραλογισμός και η ψηφοθηρία.

Για να μην μπεις σε θλιβερά group στο Facebook, για να μην είσαι δακτυλοδεικτούμενος για τους λάθους λόγους, ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες:

Σκηνικό «Κριμαίας» ετοιμάζει στη Θράκη η Άγκυρα με «Δούρειο Ίππο» το DEB

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ

Γράφει ο Γιάννης Κοκκινίδης

Σε πλήρη κινητοποίηση έχει τεθεί το μειονοτικό κόμμα «DEB» των τουρκόφωνων της Θράκης εν όψει των ευρωεκλογών καθώς επιδιώκει και εκφράζει τη σιγουριά ότι θα αποκτήσει ισχυρή δύναμη μέσα από τη κάλπη και στη συνέχεια στις Βρυξέλλες.

Καλεί σε συσπείρωση όλα τα μέλη της. Διαμηνύει σε όσους αμφιταλαντεύονται να ανέβουν στο άρμα του «DEB» καθώς θα είναι οι μόνοι νικητές τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις αυτοδιοικητικές. Από τη στιγμή που δεν επιτεύχθηκε να μπουν οι «Γκρίζοι Λύκοι» από το «παράθυρο», μέσω του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ , και να καταλάβουν την επομένη των εκλογών επίσημες διοικητικές θέσεις στη Θράκη ώστε να με το μανδύα του... θεσμικού να στήσουν σκηνικό Κριμαίας στην περιοχή έριξαν τις μάσκες τους και κινούνται προκλητικά.

Το σχέδιο της NASA για επανδρωμένη αποστολή στον Αρη

Με κάποια αύξηση στον προϋπολογισμό της NASA, θα μπορέσουμε να πάμε στον Άρη τη δεκαετία του 2030» είπε ο διοικητής της υπηρεσίας

Η αμερικανική υπηρεσία παρουσίασε το πλάνο της που αποτελείται από τρία στάδια μέχρι να φτάσει ο άνθρωπος στον Κόκκινο Πλανήτη

Βαγγέλης Πρατικάκης

Πρώτα συλλαμβάνουμε και μελετάμε έναν αστεροειδή. Μετά, μαθαίνουμε να καλλιεργούμε ζαρζαβατικά και να τυπώνουμε εξαρτήματα στο Διάστημα. Τελικά, και αν φτάνουν τα χρήματα, πάμε και στον Άρη. Ο διοικητής της NASA Τσαρλς Μπόλντεν παρουσίασε το σχέδιο της υπηρεσίας του για την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Κόκκινο Πλανήτη, η οποία προγραμματίζεται για τη δεκαετία του 2030.

Εκδηλώσεις στον Πολύγυρο

κλικ για μεγέθυνση

Άνοιξαν με ρόπαλο το κεφάλι υποψήφιου ευρωβουλευτή

Επίθεση δέχθηκε στην οδό Σπυρίδωνος Τρικούπη στα Εξάρχεια ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα του Βύρωνα Πολύδωρα, «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό», Ησαΐας Κωνσταντινίδης.

Ο υποψήφιος μοίραζε προεκλογικά φυλλάδια σε φίλους και γνωστούς με δύο συνεργάτες του, όταν ξαφνικά τον πλησίασε ένας άνδρας καλοντυμένος ο οποίος άρχισε να του επιτίθεται φραστικά και να τον ρωτά: «Γιατί βρίζεις τον Σαμαρά;» και «Γιατί τα χώνεις στον Σαμαρά;».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, όταν είδε τον 40χρονο ο οποίος ήταν ευπρεπώς ντυμένος, να γίνεται ακόμη πιο επιθετικός προσπάθησε να αμυνθεί, αλλά εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκαν τρεις ακόμη άνδρες,

Δημοσθένης Δαββέτας: Αριστερός νεοφιλελευθερισμός;

Η τοποθέτηση του Manuel Valls, του Σαρκοζί της αριστεράς, ως πρωθυπουργού της Γαλλίας σηματοδοτεί μια εντυπωσιακή στροφή των όσων είχε υποσχεθεί ο Ολάντ και η παρέα του προεκλογικά στην υπηρεσία των αριστερόστροφων ιδεών τους. Ούτε νεες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν, ούτε εμποδίστηκαν οι βίαιες απολύσεις με την ανεργία συνεχώς να αυξάνεται.

Ο αριστερός λόγος δεν εναρμονίστηκε με την παγκοσμιοποίηση, τις αγορές, τα χρηματοπιστωτικά κέντρα και ό, τι άλλο «κακό» του καπιταλισμού. Κι αυτό γιατί θέλοντας να ανέβει στην εξουσία ο Ολάντ χρησιμοποίησε την κενσιανή λογική του «θα δώσω, θα δώσω» για κατανάλωση.

Κάτι τέτοιο όμως στη σημερινή παγκόσμια λογική δεν μπορεί να γίνει δίχως μεταρρυθμίσεις, καινοτομία, δημοσιονομική σταθερότητα, ευέλικτο δημόσιο και ιδιωτική επιχειρηματικότητα.

Παρουσίαση υποψηφίων και προγράμματος της δημοτικής παράταξης "Νέα Γενιά-Νέα Πορεία"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η δημοτική παράταξη «Νέα Γενιά – Νέα Πορεία» με επικεφαλής τον Δημήτρη Τσούφη θα παρουσιάσει τους υποψηφίους και το πρόγραμμά της για τις δημοτικές εκλογές, τη Δευτέρα 28 Απριλίου στις 8:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Νέων Μουδανιών. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Όλοι Μαζί Μπορούμε!

Όλοι Μαζί θα τα καταφέρουμε!

Όλοι Μαζί θα αλλάξουμε το Δήμο Νέας Προποντίδας!

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ με αντίποινα: Φωτογραφία υποψήφιου συμβούλου της ΝΔ στα γραφεία του εθνικιστικού μειονοτικού κόμματος στη Θράκη


Με μια φωτογραφία απαντάει η Κουμουνδούρου στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες αναφορικά με τον παραιτηθέντα υποψήφιο περιφερειάρχη του κόμματος στη Θράκη Αχμέτ Κούρτ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε non paper που έστειλε παραπέμπει στον ιστότοπο tourkikanea όπου γίνεται αναφορά για τον Χασάν -Χασάν της νεολαίας Ροδόπης της ΝΔ ο οποίος είναι υποψήφιος με το συνδυασμό «Εμείς η πόλη» που υποστηρίζεται από τη ΝΔ.

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε ο μειονοτικός υποψήφιος Αχμέτ Κουρτ

Από επιδημία «μειονοτικών» αυτογκόλ φαίνεται πως πλήττεται ο ΣΥΡΙΖΑ σε μια υπόθεση που τείνει να ξεφύγει, αν δεν έχει ξεφύγει ήδη από τον έλεγχό του.

Μετά την «καρατόμηση»  της υποψήφιας ευρωβουλευτού Σουλεϊμάν Σαμπιχά, τις δηλώσεις  Δημήτρη Χριστόπουλου περί "τουρκικής μειονότητας", τώρα το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πριν καλά καλά συνέλθει από τις αναταράξεις των επιλογών του αντιμετωπίζει νέες περιπέτειες.

Την παραίτησή του  υπέβαλλε ο μέχρι πριν λίγο υποψήφιος για τη θέση περιφερειακού συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη, Αχμέτ Κούρτ μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών του με τον ηγέτη των «Γκρίζων Λύκων», Ντεβλέτ Μπαχτσελί.