Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

CNBC: Να πάτε όλοι στην Ελλάδα για διακοπές

ΝΕΑ ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015

Διονύσης Μαρίνος

Οι διπλωματικές σχέσεις Αθήνας - Ευρώπης δεν βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους, ωστόσο υπάρχει ένας τομέας της Ελλάδας που προκαλεί με τα θέλγητρά του όλους τους επισκέπτες: ο τουρισμός.

Το CNBC, σε ένα αποθεωτικό ρεπορτάζ για τις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού μέσα στο 2015, αποφαίνεται: «Με το ευρώ να πέφτει, δεν υπάρχει ιδανικότερος προορισμός για τις φετινές σας διακοπές από την Ελλάδα».

Το άρθρο φιλοξενεί δηλώσεις της διευθύντριας του ΕΟΤ στα γραφεία της Μ. Βρετανίας και της Ιρλανδίας, Χριστίνας Καλογερά, που δείχνει αρκετά αισιόδοξη:

Στοματική και σωματική υγεία. Παράλληλες διαδρομές. Μια αξιόλογη εκδήλωση στον Κολινδρό


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15--3-2015 στην φιλόξενη αίθουσα του καλαίθητου και ιστορικού κτηρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού, η 2η εκδήλωση - ομιλία που συνδιοργανώθηκε από την Ομάδα Επιστημόνων Κολινδρού, την οποία βασικά την απαρτίζουν οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι με καταγωγή από τον Κολινδρό, και από τον Δημοτικό Φορέα Πολιτισμού του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, με βασική ομιλήτρια την καταγόμενη από τον Κολινδρό καθηγήτρια του Α.Π.Θ. Στοματική και Γναθοπροσωπική χειρούργο κ. Ειρήνη Καραμπούτα-Βουλγαροπούλου και θέμα: "Στοματική και σωματική υγεία. Παράλληλες διαδρομές ".

Δραστηριότητες της Λέσχης Eφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Ν. Χαλκιδικής


ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2015

Αρχές Φεβρουαρίου του 2015 κόπηκε η καθιερωμένη πίτα της λέσχης μας στα γραφεία μας στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν από τον Δήμο Πολυγύρου οι Αντιδήμαρχοι Χρ Βορδος και Δημ Ζαγκιλας όπως και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου κύριος Σιμωνης,  εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πολύγυρου κλπ

Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν επίσης αρκετά μέλη από την νεοσύστατη ομάδα μας στη Κασσάνδρεια Χαλκιδικής.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης συζητήθηκαν τρόποι για να ενισχυθεί η λέσχη μας  σε υλικά από τους δήμους της Χαλκιδικής.

Διαφορετική η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Μπάντες του Στρατού θα παίζουν... δημοτικά για να χορεύει ο κόσμος

Εντελώς διαφορετική απ' ό,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα θα είναι η φετινή παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, η πρώτη παρέλαση επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτές των τελευταίων ετών, αφού θα συνοδεύεται από τραγούδια και χορούς στο Σύνταγμα και θα έχει χαρακτήρα λαϊκής εκδήλωσης.

Ο Πάνος Καμμένος κάλεσε τους Ελληνες να κατέβουν στο Σύνταγμα εν είδει διαδήλωσης. Σε κλειστή σύσκεψη που είχε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου αποφάσισαν και happenings.