Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για το θάνατο του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει τον θάνατο του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», Γρηγόρη Μιχαλόπουλου, ο οποίος «έφυγε» χθες σε ηλικία 75 ετών.

Ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1938. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές πήρε το πτυχίο της Παντείου Σχολής. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» το 1965. Στη συνέχεια εργάστηκε στον «ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΡΥΚΑ», ενώ από το 1981 υπήρξε εκδότης της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ».

Η γυναικα στην κοινωνια και στην εργασια - Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου

κλικ για μεγέθυνση

Μιχαλολιάκος: Ο Βενιζέλος είναι… κουραμπιές!

Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, μιλώντας στην τηλεοπτικό σταθμό EXTRA 3.

Αναφερόμενος στις πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας ότι «ο Βενιζέλος είναι κουραμπιές, λουφαδόρος στο στρατό», για να συνεχίσει λέγοντας ότι, «δεν τον φοβόμαστε. Αν θέλει να μας βγάλει εκτός νόμου, τότε τι να κάνουμε… θα μας πάρουμε τα βουνά και ας έρθει εκεί ο… Ι3».

Αναφέρθηκε εξάλλου και στην πρόσφατη επίσκεψη του Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα, λέγοντας ότι «απωθέωσαν οι εγχώριοι δουλοπάροικοι τον Ολάντ, με τον Βενιζέλο μάλιστα να του ζητά βοήθεια για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής».