Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Προκαλεί η ερωμένη του Κιμ Γιονγκ-Ουν

Την ώρα που η χώρα μαστίζεται από φτώχεια η γκόμενα του Κιμ Γιονγκ-Ουν, εμφανίζεται με τσάντα Christian Dior...

Το γύρο του κόσμου έκανε η φωτογραφία της συζύγου του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ-Ουν στην οποία εμφανίζεται με μια τσάντα πολυτελείας, τη στιγμή που η χώρα της μαστίζεται από χρόνια ανεπάρκεια τροφίμων και ακραία φτώχεια.

Η φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα από βορειοκορεατικά μέσα ενημέρωσης.

Η Ρι Σολ-Γιου φορά μαύρο ζακετάκι και λευκό φόρεμα και εικονίζεται καθισμένη δίπλα στο σύζυγό της κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης ενός στρατιωτικού συντάγματος.

Πίσω τους διακρίνονται υψηλόβαθμοι αξιωματικοί. Στην καρέκλα της είναι τοποθετημένο ένα μαύρο τσαντάκι που το ντιζάιν του θυμίζει έντονα τις τσάντες του παρισινού οίκου μόδας Christian Dior.

Διέρρηξαν το γραφείο του Νίκου Νικολόπουλου

ΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ TWITTER

Διάρρηξη σημειώθηκε την Τετάρτη 8 Αυγούστου στο γραφείο του βουλευτή Αχαΐας και τέως υφυπουργού Εργασίας Νίκου Νικολόπουλου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dete.gr, ο δράστης ή οι δράστες εισήλθαν στον χώρο του γραφείου του κ. Νικολόπουλου, παραβιάζοντας την πόρτα και αφού αναστάτωσαν τον χώρο, ψάχνοντας παντού, αποχώρησαν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Η διάρρηξη σημειώθηκε μεταξύ 4:30 και 6:30 το απόγευμα, και από τον πρώτο έλεγχο, φαίνεται - ο οποίος συνεχίζεται - φαίνεται να μην λείπει κάτι από το γραφείο.