Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Μήνυμα της ΟΝΝΕΔ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας


Αθήνα, 11 Αυγούστου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μήνυμα της ΟΝΝΕΔ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας

Η γενιά μας ζει σε ένα σχεδόν αφιλόξενο περιβάλλον. Μεγαλώνουμε σε ένα κόσμο που όλοι δηλώνουν ότι θέλουν να γίνουν παιδιά αλλά δυστυχώς είναι φτιαγμένος μόνο για μεγάλους. Σε ένα κόσμο που γιορτάζει για μόνο μία ημέρα τους νέους, ξεχνώντας τις υπόλοιπες 364...

Διαμαρτυρία για προνομιούχο συνταξιοδότηση ιερέων


Επί Υπουργίας Αλογοσκούφη δόθηκε αυθαίρετα το δικαίωμα σε όλους τους κληρικούς-ιερείς όταν συνταξιοδοτούνται να εισπράττουν(40- 50.000)ανάλογα με τα έτη προϋπηρεσίας ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ... να τους έχει παρακρατηθεί το μηνιαίο ποσό που παρακρατείται από το μισθό σε όλους τους Δημοσίους Υπαλλήλους απ 'τη πρώτη ημέρα διορισμού τους.

Το Ταμείο Πρόνοιας (για εφάπαξ παρακράτησε επί 30 έτη 110 ευρώ περίπου μηνιαίως και σε προσωπικά σαν καθηγητής Δ.Υ. όπως ακριβώς γίνεται επί σειρά δεκαετιών και στους άλλους Δ. Υπαλλήλους. Έλα όμως που μπήκαν σφήνα οι ιερείς όταν συνταξιοδοτούνται τα τελευταία 3,5 χρόνια και εισπράττουν εφάπαξ 40- 50.000 ευρώ, χωρίς όπως προανέφερα να τους έχει γίνει ουδέποτε καμιά κράτηση για τούτο!!!απ' τον μηνιαίο μισθό τους. Παρακρατείται απ΄ τους ιερείς το ΕΤΑΚ ΑΛΛΑ ΤΟΥΤΗ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΦΑΠΑΞ .