Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Η μεγαλύτερη σημαία στο βιβλίο Γκίνες είναι η ελληνική

Ανεμίζει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία που κατασκευάστηκε ποτέ, επιφάνειας 480 τετραγωνικών μέτρων και βάρους 130… κιλών (!) κυματίζει από σήμερα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης.

Τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία που έχει κατασκευαστεί ποτέ, παραχώρησε στο Δήμο Διδυμοτείχου το ζεύγος Ζήση Χρυσοχόου και από την ακριτική πόλη μεταφέρθηκε, μέσω του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου με ειδικό γερανοφόρο έγινε η έπαρσή της.

Η ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας για τη συμμετοχή της στις εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2012


Στο πλαίσιο του τετραήμερου εορτασμού για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, η Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) θα συμμετάσχει στις παρακάτω εκδηλώσεις :

25 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική επίδειξη από την Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς".

25 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 20:30, η Φιλαρμονική της ΠΑ θα συμμετάσχει σε συναυλία των Φιλαρμονικών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ), στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

26 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 11:00, η Φιλαρμονική της ΠΑ με τη Διμοιρία Επιδείξεων της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ), θα συμμετάσχουν στον παιανισμό από τις Στρατιωτικές Φιλαρμονικές των Κλάδων των ΕΔ στην πόλη.

1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου - Αφίσα για την γιορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940