Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Αλήθειες και ψέμματα που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε πριν ψηφίσουμε

κλικ για μεγέθυνση

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για επίθεση κατά της ιστοσελίδας της

Σύμφωνα με αναφορά της εταιρείας που φιλοξενεί το επίσημο site της Χρυσής Αυγής, στο εξωτερικό, το μπλοκάρισμα της ιστοσελίδας μας γίνεται από το Ελληνικό (;) κράτος και συγκεκριμένα από τα κυκλώματα του ΟΤΕ που αφορούν το διαδίκτυο, με αποτέλεσμα κατά διαστήματα να τίθεται εκτός λειτουργίας. Η ψευτοδημοκρατία τους δείχνει για μια ακόμα φορά το απολυταρχικό της πρόσωπο και το πόσο φοβάται την Χρυσή Αυγή. ΜΟΝΟΙ μας εναντίον ΟΛΩΝ, μέχρι τη Νίκη!

Χρυσή Αυγή
Γραφείο Τύπου

Τρίκαλα: "Άκη φέρε πίσω το Μετάλλιο"

Μήνυμα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων (με πρόταση Ταμήλου) προς τον υπόδικο πρώην υπουργό ο οποίος τιμήθηκε στα χρόνια της δόξας του με το χρυσό μετάλλιο της πόλης!...

Ο πρώην δήμαρχος και νυν επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Τρικκαίων, Μιχ. Ταμήλος, πρότεινε κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. το βράδυ της Τετάρτης «να πάρουμε πίσω το μετάλλιο της πόλης που είχε δοθεί στον Άκη Τσοχατζόπουλο επί δημαρχίας Σπαθή. Να λάβουμε και πολιτική απόφαση, αλλά και να ζητήσουμε και το… ίδιο το μετάλλιο πίσω, εάν είναι μεταξύ αυτών που έχει κατασχεθεί».

Ο δήμαρχος Χρ. Λάππας συμφώνησε πολιτικά με τον Μιχ. Ταμήλο

Bloomberg εναντίον ΕΚΤ για τα ελληνικά swaps

Μήνυση κατά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας θα υποβάλει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, προκειμένου να την αναγκάσει να δώσει όλα τα στοιχεία για το σκάνδαλο με τα ελληνικά swaps.

Σε δημοσίευμά του, το Bloomberg  επισημαίνει ότι η ΕΚΤ δήλωσε πως δεν θα δώσει στη δημοσιότητα τα αρχεία που δείχνουν πώς η Ελλάδα μέσω των συμφωνιών ανταλλαγής που συνήψε με την Goldman Sachs κατόρθωσε να εξωραΐσει το χρέος της.

Σύμφωνα με την ΕΚΤ μια τέτοια αποκάλυψη θα πυροδοτούσε την κρίση που επικρατεί στην Ευρωζώνη και θα έβλαπτε το μέλλον του κοινού νομίσματος.

Δελτίο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Χαλκιδικής

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου

Σας ενημερώνουμε πως η συνέντευξη τύπου του κ. Μάριου Σαλμά, Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και τ. Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ν.Δ., θα δοθεί την Παρασκευή 15 Ιουνίου και ώρα 17:00 στο Δημαρχείο Νέας Προποντίδας στα Νέα Μουδανιά (και όχι στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. στον Πολύγυρο και ώρα 20:00 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί).

Από το Γραφείο Τύπου

Αδεια εισαγωγής σε νοσοκομείο της Αθήνας έλαβε ο Εφραίμ

Το Συμβούλιο Εφετών ενέκρινε σχετικό αίτημά του

Αδεια για να ταξιδέψει στην Αθήνα έδωσε το Συμβούλιο Εφετών στον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ, βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση των λεγόμενων «ιερών» ανταλλαγών.

Έπειτα από σχετικό αίτημα που υπέβαλε ο αρχιμανδρίτης Εφραίμ, o οποίος έχει αφεθεί ελεύθερος με όρους ανάμεσα στους οποίους και η υποχρεωτική παραμονή του εντός του Αγίου Όρους, το Συμβούλιο Εφετών του επιτρέπει να μεταβεί στην Αθήνα όπου πρόκειται να εισαχθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Οι εφέτες παρέχουν την άδεια μετακίνησης στον Εφραίμ για ακριβώς πέντε ημέρες,

Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ: «Μην βάζουμε στην ίδια μοίρα τον χιτλερισμό με τον Κουφοντίνα»


«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σκοπεύει να διατηρήσει τη χώρα στο ενιαίο νόμισμα με κάθε τίμημα» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθήνας, Πάνος Λάμπρου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο skai.gr.

«Η χώρα δε θα μείνει πάση θυσία στο ευρώ. Δεν θα θέσουμε το πρόγραμμά μας προς έγκριση από την τρόικα. Η δημοκρατία ακόμη υπάρχει. Δεν θα πάμε στη Μέρκελ στη Γερμανία ή τη Γαλλία για να εγκρίνει το επίδομα ανεργίας. Άλλοι τα κάνουν αυτά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λάμπρου.

Ο κ. Λάμπρου υποστήριξε, επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί τα 2/3 της κοινωνίας, δηλαδή αυτούς που υποφέρουν από το μνημόνιο.

«Έχουμε δημοσιευμένες θέσεις για το πρόγραμμά μας» τόνισε ο κ. Λάμπρου. Η ΝΔ κάνει προσπάθεια να αλλάξει την ατζέντα.

Θανάσης Καζάκης: Η ανάγκη για μεταρρυθμίσεις



Η ανάγκη για μεταρρυθμίσεις

του Θανάση Καζάκη
Υποψήφιου βουλευτή στη Χαλκιδική με το συνασπισμό Δημιουργία Ξανά, Δράση, Φιλελεύθερη Συμμαχία

1. Ο χρόνος της μεταρρύθμισης
Ιστορικά οι μεταρρυθμίσεις γίνονται μετά την κρίση. Όταν πια η παρακμή έχει επέλθει και η καταστροφή είναι αναπόδραστη. Όταν η καταστροφή από τα αποτελέσματα της παρακμής είναι πια παρούσα ή/και παρελθόν. Δυνάμεις που δεν αντέχουν πια σε μια κοινωνία, ή σε μια οποιαδήποτε ομάδα ανθρώπων, παίρνουν τα ηνία, την ηγεσία, και οδηγούν στο δρόμο της πραγματικής αλλαγής, ωθούμενες από την επιθυμία των πολλών. Ωστόσο, και πάλι ιστορικά, η στιγμή αυτή επέρχεται πολύ αργά για την πλειονότητα των ανθρώπων που συναποτελούν τα παραπάνω σύνολα.

Αν πηγαίναμε στην Ευρώπη όπως ο Κασιδιάρης στον ΑΝΤ1…

Σήμερα το πρωί, ο επικεφαλής του Σύριζα, ο οποίος αυτοπροβάλλεται ως ο μέγας εκφραστής της αντίδρασης ενάντια στο Μνημόνιο, δήλωσε ότι: "Εμείς δεν θα πάμε στην Ευρώπη σαν τον Κασιδιάρη στην εκπομπή του ΑΝΤ1". Θα απαντήσω στη θέση αυτή του κ. Τσίπρα μεταφέροντας μία φράση που ακούγεται παντού τις τελευταίες ημέρες, από τα καφενεία, μέχρι το διαδίκτυο, παντού όπου χτυπάει πραγματικά η καρδιά του ελληνικού λαού: "Δε στέλνουμε τον Κασιδιάρη να μιλήσει με τη Μέρκελ;".

Οι Έλληνες έχουμε έναν πολύ όμορφο και ιδιαίτερο τρόπο να κρίνουμε πολιτικές συμπεριφορές και πρόσωπα. Πίσω από την φράση που προανέφερα διακρίνεται ξεκάθαρα η οργή ενός ολόκληρου λαού και η θέλησή του να αντισταθεί στις ξένες δυνάμεις που έχουν υποτάξει τη χώρα.

Η συνεργασία με ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ προβάλλει σήμερα ως η πιο αξιόπιστη λύση, λέει η Ντ.Μπακογιάννη


«Κοινό μέτωπο φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων»

Η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ προβάλλει σήμερα ως η πιο αξιόπιστη λύση, δηλώνει η Ντόρα Μπακογιάννη, υπογραμμίζοντας ότι η συστράτευση όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων σε ένα κοινό μέτωπο ήταν μια αυτονόητη πραγματικότητα που έκανε και την ίδια να παραμερίσει προσωπικές αναστολές και να συνεργαστεί με τη ΝΔ. Μιλώντας στο in.gr η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ ξεκαθαρίζει ότι η ευρωπαϊκή ομπρέλα είναι η μόνη που εγγυάται την έξοδο της χώρας από την κρίση και την διατήρηση των κεκτημένων ετών: «Ο άλλος δρόμος, εκείνος της μονομερούς καταγγελίας και της εξόδου από την Ευρώπη, είναι καταστροφικός» εξηγεί. Τέλος, σημειώνει ότι η χώρα πρέπει να υλοποιήσει μια πιο επιθετική εξωτερική πολιτική.

Ολόκληρη η συνέντευξη:

ΕΡ: Kυρία Μπακογιάννη, εισπράξατε κυρίως θετικά σχόλια ή «γκρίνια» για τη συνεργασία σας με τη ΝΔ; Συζητήσατε το θέμα με τον Κ.Μητσοτάκη;

ΝΜ: Πριν πάρω την οποιαδήποτε απόφαση, μίλησα με τους συνεργάτες μου, με ανθρώπους που εκτιμώ και με στελέχη της Συμμαχίας.

Μητσοτάκης - Διαμαντοπούλου θέτουν βέτο στην πρωθυπουργία Σαμαρά

Η συζήτηση για την διακυβέρνηση της χώρας μετά τις εκλογές έχει ήδη ανοίξει

Κωβαίος Αγγελος

Η συζήτηση για το πρόσωπο του Πρωθυπουργού, ο οποίος θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας μετά τις εκλογές, έχει ανοίξει σε κάποιους πολιτικούς κύκλους.

Τη στιγμή που ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς δεν δείχνει διατεθειμένος να μετακινηθεί από την πάγια θέση του περί ανάληψης της Πρωθυπουργίας από τον αρχηγό του πρώτου κόμματος, δύο παρεμβάσεις της Τετάρτης προκάλεσαν αίσθηση, τουλάχιστον ως προς τον χρόνο της εκδήλωσής τους, λίγες μόλις ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

«Θύμωσε ο αγάς...» Μπουρλότο από δηλητηριώδες σχόλιο για τον Βενιζέλο

ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

Φωτιά έχουν πάρει από το πρωί τα τηλέφωνα των στελεχών της Ιπποκράτους, εξ αιτίας ενός δολοφονικού σχολίου εις βάρος του Ευάγγελου Βενιζέλου που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Το σχόλιο αναρτήθηκε στο parapolitiki.com, site το οποίο οι βενιζελικοί θεωρούν ότι (τουλάχιστον) απηχεί τις απόψεις του Γιάννη Ραγκούση.

Αναφέρεται στις χθεσινές δηλώσεις Βενιζέλου που ουσιαστικά προανήγγειλαν τη διαγραφή του πρώην υπουργού και (ενδεχομένως) του Θεόδωρου Πάγκαλου, υπό τον δεικτικό τίτλο «Θύμωσε ο αγάς».

Υπενθυμίζουμε ότι παλιότερη ανάρτηση στο ίδιο site, είχε- σύμφωνα με πληροφορίες- προκαλέσει τον θυμό του Ευ. Βενιζέλου, γιατί τον χαρακτήρισε σαν τον «ατάλαντο πολιτικό που συρρίκνωσε το ΠΑΣΟΚ».

«Πάλι ληστεία μου κάνετε; Τι να μου πάρετε πια;» είπε και τον σκότωσαν

Ανθρωποκυνηγητό για τους δολοφόνους του Φαρμακοποιού

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του άτυχου φαρμακοποιού, Σπύρου Πουκαμισά, που έπεσε νεκρός από τα πυρά αδίστακτων ληστών το μεσημέρι της Τετάρτης στου Ρέντη.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δολοφόνων ενώ οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο πως οι ληστές δεν χτύπησαν τυχαία αλλά είχαν παρακολουθήσει και γνώριζαν λεπτομέρειες για την καθημερινότητα και τις κινήσεις του άτυχου φαρμακοποιού.

Οι έρευνες επικεντρώνονται αρχικά στις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων και το ενδεχόμενο κάποιος να είδε το αυτοκίνητο και να συγκράτησε τις πινακίδες. 

Άρθρο του Δημήτρη Μήτσιου για την ανεργία και τα φορολογικά μέτρα

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΗΤΣΙΟΥ
Περιφερειακού Συμβούλου Κεντρ. Μακεδονίας
Υπ. Βουλευτή Χαλκιδικής

ΑΝΕΡΓΙΑ – ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Η Ελλάδα μας χρειάζεται καλύτερες μέρες, χρειάζεται ανάπτυξη και όχι ανεργία, που είναι ένα απ΄ τα πιο σοβαρά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. 

Οι διάφορες μετρήσεις και του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ και της Γιούροστατ ανεβάζουν το ποσοστό στο 22% και το συνολικό αριθμό των ανέργων στα 1.150.00 άτομα, ενώ το ποσοστό των ανέργων  νέων αγγίζει  το 40% που αντιστοιχεί σε 700.000 νέους.

Το ζήτημα της ανεργίας αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Έκλεψαν προτομή του Άρη Βελουχιώτη


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων, οι οποίοι έκλεψαν, από την κεντρική πλατεία του χωριού Μεσούντα Άρτας, μπρούτζινη προτομή του Άρη Βελουχιώτη, διαστάσεων 50 x 50 εκατοστών, καθώς και την μαρμάρινη επένδυση της τσιμεντένιας βάσης που ήταν τοποθετημένη η προτομή.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βουργαρελίου Άρτας.

Πηγή: Ζούγκλα

Λήστεψαν και εκτέλεσαν με πέντε σφαίρες 52χρονο φαρμακοποιό στου Ρέντη


Ληστεία με δολοφονία του 52χρονου φαρμακοποιού, Σπύρου Πουκαμισά, πραγματοποίηθηκε το μεσημέρι στην περιοχή του Ρέντη. Ο Σπύρος Πουκαμισάς ήταν δραστήριο μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά και είχε συμμετάσχει στις πρόσφατες κινητοποίησεις των φαρμακοποιών. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών

Στις 15.15 στην οδό Π. Νικολαίδη και Περικλέους στην περιοχή του Ρέντη ληστές με καλάσνικοφ πυροβόλησαν με πέντε σφαίρες τον άτυχο άνδρα στη μέση του δρόμου επειδή προέβαλε αντίσταση. Οι ληστές προσπάθησαν να του κλέψουν την τσάντα με το πορτοφόλι του και όταν εκείνος πάλεψε μαζί τους για να ξεφύγει τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ.

Την περιοχή έχει αποκλείσει η ΕΛ.ΑΣ, ενώ οι δράστες διέφυγαν ανενόχλητοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, διεκοψε τη συνεδρίαση του ο Φαρμακευτικος Σύλλογος Πειραιά. Ο 52χρονος μάλιστα ετοιμαζόταν να πάρει το αυτοκίνητό του για να πάει στη συνεδρίαση.

Καμμένος: Στις 18 Ιουνίου θα υπάρχει κυβέρνηση που θα καταργήσει τα μνημόνια

Από τη Δευτέρα θα υπάρχει κυβέρνηση που θα καταργήσει τα μνημόνια, διαμήνυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Μενίδι.

Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι «στις 17 Ιουνίου θα ανατρέψουμε τους τοκογλύφους και τα τσιράκια τους», και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ότι υπέγραψαν την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

Υποστήριξε εξάλλου ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν ελέγχονται από τους «Χριστοφοράκους και τους μιζαδόρους της μεταπολίτευσης».

Ομιλία του Γιώργου Καρατζαφέρη στο Λιτόχωρο