Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ: «Μην βάζουμε στην ίδια μοίρα τον χιτλερισμό με τον Κουφοντίνα»


«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σκοπεύει να διατηρήσει τη χώρα στο ενιαίο νόμισμα με κάθε τίμημα» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθήνας, Πάνος Λάμπρου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο skai.gr.

«Η χώρα δε θα μείνει πάση θυσία στο ευρώ. Δεν θα θέσουμε το πρόγραμμά μας προς έγκριση από την τρόικα. Η δημοκρατία ακόμη υπάρχει. Δεν θα πάμε στη Μέρκελ στη Γερμανία ή τη Γαλλία για να εγκρίνει το επίδομα ανεργίας. Άλλοι τα κάνουν αυτά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λάμπρου.

Ο κ. Λάμπρου υποστήριξε, επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί τα 2/3 της κοινωνίας, δηλαδή αυτούς που υποφέρουν από το μνημόνιο.

«Έχουμε δημοσιευμένες θέσεις για το πρόγραμμά μας» τόνισε ο κ. Λάμπρου. Η ΝΔ κάνει προσπάθεια να αλλάξει την ατζέντα.
Η αστυνομία είναι απούσα σε γειτονιές όπως το Πέραμα και παρούσα για να καταστείλει διαδηλώσεις του ελληνικού λαού», πρόσθεσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρέπει να σπάσουμε το φαύλο κύκλο της λιτότητας. Πόσο κοστίζουν τα τέσσερα υποβρύχια από τη Γερμανία που πήραμε; τρία δισ. ευρώ. Θα βρούμε χρήματα από τους μη έχοντες λένε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Εγώ δεν έχω πληρώσει χαράτσια και ηλεκτρικό» πρόσθεσε.

Ο κ. Λάμπρου σημείωσε ότι η σημερινή εικόνα της Ελλάδας αποτέλεσμα της πολιτικής ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

«Μην βάζουμε στην ίδια μοίρα τον χιτλερισμό με τον Κουφοντίνα» ανέφερε, όσον αφορά την χρησιμοποίηση βίας από φερόμενα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Λάμπρου τόνισε δε, ότι δεν είναι σωστός ο όρος λαθρομετανάστευση. «Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι,  υπάρχουν κυκλώματα» είπε.

Εκτίμησε, τέλος, ότι τη Δευτέρα στις 18 Ιουνίου η γγ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα αναγκαστεί να συμμετάσχει σε κυβέρνηση της Αριστεράς για να μην έρθει στην εξουσία η ΝΔ και τα μνημονιακά κόμματα.

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: