Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

«Θύμωσε ο αγάς...» Μπουρλότο από δηλητηριώδες σχόλιο για τον Βενιζέλο

ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

Φωτιά έχουν πάρει από το πρωί τα τηλέφωνα των στελεχών της Ιπποκράτους, εξ αιτίας ενός δολοφονικού σχολίου εις βάρος του Ευάγγελου Βενιζέλου που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Το σχόλιο αναρτήθηκε στο parapolitiki.com, site το οποίο οι βενιζελικοί θεωρούν ότι (τουλάχιστον) απηχεί τις απόψεις του Γιάννη Ραγκούση.

Αναφέρεται στις χθεσινές δηλώσεις Βενιζέλου που ουσιαστικά προανήγγειλαν τη διαγραφή του πρώην υπουργού και (ενδεχομένως) του Θεόδωρου Πάγκαλου, υπό τον δεικτικό τίτλο «Θύμωσε ο αγάς».

Υπενθυμίζουμε ότι παλιότερη ανάρτηση στο ίδιο site, είχε- σύμφωνα με πληροφορίες- προκαλέσει τον θυμό του Ευ. Βενιζέλου, γιατί τον χαρακτήρισε σαν τον «ατάλαντο πολιτικό που συρρίκνωσε το ΠΑΣΟΚ».
Εκείνο το σχόλιο, βασιζόταν στις δημοσκοπήσεις και τα εκλογικά αποτελέσματα, για να δείξει ότι το ΠΑΣΟΚ επί Βενιζέλου έπεσε περίπου 6% και ταυτοχρόνως βρέθηκε στην τρίτη θέση, πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο χαρακτηρισμός «ατάλαντος» επαναλαμβάνεται και στο σημερινό σχόλιο, στο οποίο προστίθενται επίσης τα «αποτυχημένος», «μετριότητα» και «πολιτικό πτώμα». Στην Ιπποκράτους, όλα δείχνουν ότι η σύγκρουση Βενιζέλου- Ραγκούση είναι δρόμος χωρίς επιστροφή.

Σας παραθέτουμε ολόκληρο το σημερινό σχόλιο: «Θύμωσε ο αγάς…

Στην Πολιτική συχνά είναι αναγκαία η εφεύρεση ενός εχθρού, ειδικά μάλιστα όταν κυκλοφορείς με την ταμπέλα «αποτυχημένος» στο κούτελο. Κάπως έτσι, κάποιος Ευάγγελος Βενιζέλος αποφάσισε να συγκρουσθεί πριν τις εκλογές με τον Θεόδωρο Πάγκαλο και τον Γιάννη Ραγκούση, ελπίζοντας ότι θα πείσει τους λιγοστούς οπαδούς-πελάτες του ότι για όλα φταίνε εκείνοι.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο πληθωρικά ατάλαντος αγάς θύμωσε και σχεδιάζει να αυτοκτονήσει, προτείνοντας στην κοινωνία ένα ΠΑΣΟΚ κομμένο και ραμμένο στη μετριότητα του, χωρίς Ραγκούσηδες αλλά με πολλές Τόνιες. Δυστυχώς γι' αυτόν, δεν θα προλάβει καν να μετατρέψει εαυτόν από πολιτικό πτώμα σε πολιτικό ανέκδοτο. Το βράδυ της Κυριακής, όταν και θα έχει μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ σε ΔΗΚΚΙ, θα είναι ήδη αργά για εκείνον...»

ΘεΔα

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: